تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 18 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 173

نام تاپيک: علت اختلال، کاهش سرعت و افت کیفیت اینترنت مشخص شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

طرح صیانت بالاخره اجرایی شد؟
    طرح صیانت به خودی خودش طرح خوبی هست اما!... اما این طرح با شرایط فعلی it کشور قابلیت اجرایی نداره پس بهش فکر نکنید
    طرح صیانت نیازمند یک سری فاکتورها هست که هیچ کدامشون اجرایی و نهایی نشدن
    برای طرح چنین طرحهایی باید از قبلش کلی کار انجام داده باشن
    گذشته از همه این ها تو هیچ کدام از بندهاش نگفته اینترنت بین الملل باید قطع بشه ، اصولا چیزی که درباره این طرح زیاد سر و صدا کرده اون بخشش هست که باید خودت رو کامل معرفی کنی
    Last edited by AVAVA; 16-10-2021 at 11:24.

2. 3 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

آخرش باید با کارتای اینترنتی 4 ساعته دایال آپ وصل بشیم به اینترانت !!

4. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

طرح صیانت به خودی خودش طرح خوبی هست اما!... اما این طرح با شرایط فعلی it کشور قابلیت اجرایی نداره پس بهش فکر نکنید
    طرح صیانت نیازمند یک سری فاکتورها هست که هیچ کدامشون اجرایی و نهایی نشدن
    برای طرح چنین طرحهایی باید از قبلش کلی کار انجام داده باشن
    گذشته از همه این ها تو هیچ کدام از بندهاش نگفته اینترنت بین الملل باید قطع بشه ، اصولا چیزی که درباره این طرح زیاد سر و صدا کرده اون بخشش هست که باید خودت رو کامل معرفی کنی

بله حرفتون درسته ولی به نظرتون اینترنت بین الملل قطع میشه؟من خیلی نگران هستم باور کنید تنها دلخوشی و سرگرمیمون همین نت هست اینم ازمون اگه بگیرین دیگه هیچی به هیچی

6. 2 کاربر از روانپریش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

بله حرفتون درسته ولی به نظرتون اینترنت بین الملل قطع میشه؟من خیلی نگران هستم باور کنید تنها دلخوشی و سرگرمیمون همین نت هست اینم ازمون اگه بگیرین دیگه هیچی به هیچی
    سرگرمیتون اگه اینستا و واتساپ و از این قبیل بزنامه ها باشه باید بهتون بگم که اینا کار خودشون رو میکنن و این سرگرمی ها رو بر میدارن زیاد امیدوار نباشین

8. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خیر قطع نمیشه! هیچ وقت قطع نمیشه! ابدا قطع نمیشه
    ببینید منظورشون از شبکه ملی اطلاعات همان شبکه داخلی هست ، شبکه داخلی که همین الان دارید باهاش همه ماها کار می کنیم ، ببینید اولین نیاز راه اندازی این شبکه فیبرنوری کردن کل کشور هست که بتوان پورت گیگابیتی به مشترک ارائه کرد ، با این پورت خیلی کلرا می توان انجام داد از جمله ارائه iptv یا همان پوشش کانال تلویزیونی بر اساس اینترانت ، نمونه دیگه ایجاد و ارائه خدمات حمل و نقل مثلا با یک اپ ببینید اتوبوس نسبت به محلی که شما مستقر هستید در کجا قرار دارد ، نمونه دیگه ایجاد سرورهای بازی هست که باید مثلا با سونی وارد مذاکره بشن و یک یا دو سرور پلی استیشن در ایران بزنن در این صورت پینگ تو بازی ها بشدت پایین میاد ، نمونه دیگه جلوگیری از کلاه برداری ها فرض کنید دو نفر با هم معانله ای می کنن تو این ماجرا در شرایط فعلی امکان کلاه برداری بسیار بالاست اما در شرایطی که شبکه ملی راه اندازی شده باشه هر کسی که بخواد با اینترنت کار کنه باید کامل خودش رو معرفی کنه و این با اون چیزی که با معرفی فعلی هست متفاوت هست ، دقیقا همین بخش هست که زیاد سر و صدا کرده و میگن چرا باید بگیم کی هستیم و چه می کنیم
    ولی اینترنت بین الملل قطع نمیشه ، چنین چیزی جز محالات هست ، اگر تو اعتراضات میبینید قطع میشه بخاطر کنترل شرایط هست و دقت کرده باشید موقت قطع میشه ، در ضمن تو این دور زمانه با این همه امکانات بشر عملا قطع دسترسی یه چیز احمقانه است ، پس بهش فکر نکنید
    مورد بعدی این هست اگر نرم افزاری تو کشور به درستی و عالی پیاده سازی بشه و امکانات درستی ارائه بده نمونه خارجیش رو فیلتر می کنن که بازم با فیلترشکن دور زده میشه پس میبینید این مثل یه بازی میمونه ، شما و من و بقیه همین الان درگیر همین بازی هستید

10. 2 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببینید منظورشون از شبکه ملی اطلاعات همان شبکه داخلی هست ، شبکه داخلی که همین الان دارید باهاش همه ماها کار می کنیم ، ببینید اولین نیاز راه اندازی این شبکه فیبرنوری کردن کل کشور هست که بتوان پورت گیگابیتی به مشترک ارائه کرد ، با این پورت خیلی کلرا می توان انجام داد از جمله ارائه iptv یا همان پوشش کانال تلویزیونی بر اساس اینترانت ، نمونه دیگه ایجاد و ارائه خدمات حمل و نقل مثلا با یک اپ ببینید اتوبوس نسبت به محلی که شما مستقر هستید در کجا قرار دارد ، نمونه دیگه ایجاد سرورهای بازی هست که باید مثلا با سونی وارد مذاکره بشن و یک یا دو سرور پلی استیشن در ایران بزنن در این صورت پینگ تو بازی ها بشدت پایین میاد ، نمونه دیگه جلوگیری از کلاه برداری ها فرض کنید دو نفر با هم معانله ای می کنن تو این ماجرا در شرایط فعلی امکان کلاه برداری بسیار بالاست اما در شرایطی که شبکه ملی راه اندازی شده باشه هر کسی که بخواد با اینترنت کار کنه باید کامل خودش رو معرفی کنه و این با اون چیزی که با معرفی فعلی هست متفاوت هست ، دقیقا همین بخش هست که زیاد سر و صدا کرده و میگن چرا باید بگیم کی هستیم و چه می کنیم
    ولی اینترنت بین الملل قطع نمیشه ، چنین چیزی جز محالات هست ، اگر تو اعتراضات میبینید قطع میشه بخاطر کنترل شرایط هست و دقت کرده باشید موقت قطع میشه ، در ضمن تو این دور زمانه با این همه امکانات بشر عملا قطع دسترسی یه چیز احمقانه است ، پس بهش فکر نکنید
    مورد بعدی این هست اگر نرم افزاری تو کشور به درستی و عالی پیاده سازی بشه و امکانات درستی ارائه بده نمونه خارجیش رو فیلتر می کنن که بازم با فیلترشکن دور زده میشه پس میبینید این مثل یه بازی میمونه ، شما و من و بقیه همین الان درگیر همین بازی هستید
    شما یا از خود بر و بکس سایبری هستی یا تا حالا توی غار بودی و خبر نداری از سانسور و فیلترینگ و فضای بسته ی کشور. این حرفا و نظرات زیبا و رویایی که درباره طرح صیانت و فضای مجازی میزنی واسه یه آرمانشهر هست نه ایران.....
    ما توی سیاست با کل دنیا دشمنیم اونوقت میگی مثلا سونی بیاد سرور بزنه تو ایران؟؟ وات د فاز دادا

12. 3 کاربر از bigbang0661 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شما یا از خود بر و بکس سایبری هستی یا تا حالا توی غار بودی و خبر نداری از سانسور و فیلترینگ و فضای بسته ی کشور. این حرفا و نظرات زیبا و رویایی که درباره طرح صیانت و فضای مجازی میزنی واسه یه آرمانشهر هست نه ایران.....
    ما توی سیاست با کل دنیا دشمنیم اونوقت میگی مثلا سونی بیاد سرور بزنه تو ایران؟؟ وات د فاز دادا
    سایبری خودتی!
    قرار نیست به دیگران چیزی خلاف واقعه خورده بشه! من مثال زدم ، اگر چیزی نمیدونی حرف مفت نزن ، من بیشتر تو از مشکلات نت اگاهی دارم ، خیلی بیشتر از تو مطالعه دارم و درستی یا نادرستی این موارد رو بهتر از توی که فقط بلدی یه برچسب بزنی بلدم ، طرح صیانت که میگی قابل اجرا نیست من درباره شبکه داخلی صحبت کردم! چرا فرق این دور را نمیفهمی؟ تو طرح صیانت که میگی هم بخث قطع شدن اینترنت نبوده! بحث این هست که تو اینترنت چه کار می کنید ، اصولا کسی که کارش جای میلنگه هراس داره ، تازه یه عده میگن چرا باید خودمان رو معرفی کنیم محض رضای خدا فکر کنید ، انها اصل و تصب همه ما جلوشون هست این فکرای احمقانه فقط از تو مغز شما ها میزنه بیرون اگر کسی اطلاع صحیح ارائه بده سریعا برچسب بهش میزنید
    مدت بعد هم وارد لیست سیاه من میشی، حوصله شماها رو ندارم
    Last edited by AVAVA; 18-10-2021 at 15:52.

14. 3 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه A-L PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

همه جای دنیا دارن روی حریم خصوصی تاکید میکنن، تو ایران میخواهن کاری کنن هر وقت بخواهی به اینترنت وصل بشی، باید کارت ورود بزنی و بگی این لیست سایت های است که میخواهم برم و قول میدم که پسر خوبی باشم و فقط هم از سایت های عالی داخلی استفاده کنم.

16. 3 کاربر از A-L PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همه جای دنیا دارن روی حریم خصوصی تاکید میکنن، تو ایران میخواهن کاری کنن هر وقت بخواهی به اینترنت وصل بشی، باید کارت ورود بزنی و بگی این لیست سایت های است که میخواهم برم و قول میدم که پسر خوبی باشم و فقط هم از سایت های عالی داخلی استفاده کنم.
    از شما ممنونم ، شما حرف های بالاتری که گفتم تایید کردید ، عزیز موضوع همینه ، چیزی که سر و صدا درست کرده همین موضوع هست که باید یک معرفی نامه عحیب داشته باشی و بعدش همین این کلی ایراد و اشکال داره ، بخاطر همینه که از کلی کارشناس دعوت می کنن بیان نظر بدن ، چرا جون از اساس این بخشش مشکل داره ، خوبه که مردم تشویق می کنن از نرم افزار ایرانی استفاده کنن ، خوبه که بخوان پورت گیگابیتی فیبرنوری کل کشور ارائه کنن و خدمات جانبی ارائه کنن این ها خوبه ولی همه این موارد خوب رو با یه بند و قانون از بین میبرن ، به عقیده من باید بزارن مردم خودشان تصمیم‌ بگیرن ، شما خوب سرویس بدید مردم خودکار جذب میشن نه این که مثلا جستجوگر میزنن ولی هیچ سایتی رو نمیاره خوب معلوم هست مردم روی گردان میشن ، اولین کار اینکه بستر رو فراهم کنن بعدش نرم افزار تراز جهانی درست کنن بعدش هزینه و کیفیت هم جهانی کنن اون وقت از مردم بخوان
    اون موضوعی که بصورت پرنگ مشخص کردید در رابطه با کلاه برداری های توی اینترنت گفتم ولی اون حالتی که منظور شما هم هست رو شامل میشه پس گزینشی عمل نکن ، اشکال شما هم اینجاست یه بخش از متنی رو میگیری و روی ان مانور میدی این روش غلط هست و شما کل طرح رو میکوبی در حالی که من یک بخش رو میکوبم
    ولی خوب ، این طرح خوبی داره ، بدی هم داره
    ولی داستانی رو تعریف کنم واست ، من یه پسر خاله دارم اهل هک و مک اینجور چیزاست ، از پارس انلاین سرویس داشت ، بحث چند سال پیشه ، چندین سایت رو هک می کرد ولی اشکالاتشون رو از طریق ایمیل واسشون بصورت ناشناس میفرستاد (همان هکر سفید بگیم بهتره) اخرین جایی که هک کرد بعدش پارس انلاین گرفت اینترنتش رو قطع کرد و بهش زنگ زدن بره دفتر نمایندگی برای اتصال مجدد ، اونجا که رفت از پرسیدن چرا داری هک می کنی؟ باور می کتید حتی چت واتس اپ هم گذاشتنه بودن جلوش! ببین isp همه چی رو میبینه ، بالاتر پیشکش ، پس همین حالا هم دارن نظارت می کنن ، قصد ماست مالی کردن ندارم ولی همه دنیا روی بستر اینترنت نظارت دارند هر کشوری که بگه ندارم شک نکنید داره دروغ میگه ، پس بنابراین بگذرید از این طرح چون مواردی که نیازمند اجرایی کردنش باشه پیش زمینه هاش رو ندارد پس بی خیالش باشید
    Last edited by AVAVA; 19-10-2021 at 15:54.

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

طرح صیانت به خودی خودش طرح خوبی هست اما!
    یعنی چی؟ بله کلا آزار و اذیت چیز خوبیه. 42 سال خفه کردن مردم چیز خوبیست اما!

اما و ....

19. 5 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •