سلام و وقت بخیر،
ممنون بابت اطلاعات مفید. پیگیری میکنم. خیلی لطف کردید. سوالی داشتم حتما از شما خواهم پرسید. آرزوی سلامتی و شادی برایتان دارم و امیدوارم هیچگاه کارتان به بیمارستان و دوا و دکتر نیفته.
موفق باشید![]()
سلام و وقت بخیر،
ممنون بابت اطلاعات مفید. پیگیری میکنم. خیلی لطف کردید. سوالی داشتم حتما از شما خواهم پرسید. آرزوی سلامتی و شادی برایتان دارم و امیدوارم هیچگاه کارتان به بیمارستان و دوا و دکتر نیفته.
موفق باشید![]()
خوب واکسم های مجزه آساتون چکار کرد تا الان؟ ما که نه واکسم زدیم نه ماسک هیچیمون نشد همه جا هم رفتیم همه کار هم کردیم الان هم سه دوزی هاتون تختهای بیمارستان را اشغال کردن عجب علمی خخخ![]()
شما کجایی الان امیدوارم واکسم نزده باشی الان هم که گندشون درومده
خیلی ها با این واکسم ها از بین رفتن
سلام،
من حالم خوب هست و هر سه دوز واکسن قلابی سینوفارم رو هم زدم. من هیچ داروی سرکوب کننده سیستم ایمنی مصرف نمی کنم و اون علائمی که گفتم خوشبختانه تا الان دیگه برنگشت و شاید یه روز دوباره مشکلی از سیستم ایمنی برام پیش بیاد. اون افرادی که داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی مصرف می کنند نباید واکسن رو بزنن. دو سه روز پیش هم خبری از خود چین درباره تحقیق روی سینوفارم گفته که بعد از 6 ماه کارایی این واکسن خیلی پایین میاد و تقریبا دفاع و پادتنش بعد از 6 ماه از بین میره و انگار اصلا واکسنی دریافت نشده باشه. این تحقیق یک گروه داخل خود چین کمونیست هست. در هر صورت بسیاری از سر ترس، یا نگرانی از سر اینکه بعدا کارت و استعلام دریافت واکسن در جایی بخوان رفتن زدن. اینکه بگیم کسی هم واکسن نزنه خلاف باور علمی هست؛ ولی چاره چیه که واکسن غربی واسه مردم ضرر و برای خودشون موهبت هست.
به نظرم نباید دلخوش به واکسن بود و باید همین ماسک، بهداشت دست و شتشوی خوب دست و صورت، ضدعفونی و مهم تر از همه اگر امکان دارد فاصله گیری اجتماعی رعایت بشه تا ببینیم چی میشه.
نه ممنون من واکسم نزدم و ماسک هم نمیزنم هیچ باوری هم به کرونای خیالی ندارم ضمنا شانس آوردی واکسم غربی نزدی اونا که خیلی خطرناک تر هستن کلا ایرانیا تو دنیا نیستن همه جهان تظاهرات و اعتراض ضد واکسم هست هر کی میخواد هزار کوفت زهر مار و سرطان بگیره و یا سکته کنه بمیره میره واکسم میزنه برید با علم خوش باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)