تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 52

نام تاپيک: یوتیوب رفع فیلتر می‌شود؟

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کشور عقب موندست سر اینترنت شبانه ، نامحدود ، خارجی و ....مشکل داره یعنی چیزهای اولیه و انسانی
    فیلتر این سایت و آن اپ که پیشکش، چه اخبار فناوری داره روز ایران تو دنیا به یک خارجی این اخبارها رو بگی کلا خوشحال میشه در بخش انسانی کره خاکی زندگی می کنه.

اتفاقا حکایت اخیرا اون اخوند افغانیست، رفته تلویزیون رو خورد کرده بش گفتند چرا خورد کردی؟! گفت چون برنامه هاش فلانه و اصلا ضد اسلامه! بش گفتند مگه همون دستگاه قرآن پخش نمیکنه؟! مجددا گفت چرا؟! بعد گفت اره راست میکنید هان.
    نمردیم و فهمیدیم نیاز اولیه‌ی انسان آب و غذا نیست بلکه یوتیوب است!

در مورد کدوم دنیا حرف می‌زنی برادر من؟ قشر ثروتمند آمریکای شمالی و اروپای غربی که شکمشون سیر و دسترسیشون به یوتیوب بازه؟ این شد دنیا برای شما؟

می‌شه لطف کنین بگین کدوم بخش از کره‌ی خاکی بخش انسانی تلقی می‌شه تا من دوباره با ۱۰۰ تا مدرک و سند از خجالت شما دربیام؟

جدا از تمام ویدیوها و لینک‌هایی که برای شما فراهم کردم و شما از سر لجبازی، تاکید می‌کنم، فقط و فقط از سر لجبازی از موضع خودتون برنگشتین...

+

می‌شه ویدیوی این آخوند افغانی رو بدین ما ببینیم؟

دهنتون رو طلا بگیرن.
    Last edited by pro_translator; 06-04-2021 at 00:42.

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

احتمال رفع فیلتر یوتیوب

ایران : سجاد بنابی از احتمال رفع فیلتر یوتیوب خبر داد.

«سجاد بنابی» نایب رئیس هیأت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه تصمیم به رفع برخی از سایت‌ها از جمله یوتیوب برای افرادی چون خبرنگاران، استادان، دانشجویان گرفته است. اطلاع‌رسانی در این حوزه برعهده دادستانی کل کشور است.

منبع : دنیای اقتصاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یاد اینترنت نیم بها افتادم...
    با در باغ سبز "تخفیف حجم دانلود" سایت ها رو کشوندن روی سرورهای داخلی بعد همه قلع و قمع کردند و بعدش هم یه سری شرکت رانتی داخلی شروع کردند به فروختن همون سرویس های رایگان به ملت

اینبار دم به تله ندید خواهشا
    هیچ نهادی توی این کشور از حریم خصوصی مراقبت نمیکنه....شما اصلا بیخود میکنی حریم خصوصی میخوای
    یادمه کنکور دکترا ثبت نام کردم و بلافاصله اس ام اس های تبلیغاتی به گوشیم سرازیر شد که جزییاتی مثله اسم و شهر محل سکونتم رو میدونستن (یعنی سازمان سنجش اطلاعات خصوصی من رو فروخته بود برای تبلیغات!!)

حالا بیام کل اطلاعات شخصی رو بدم دست آقایون که یوتوب رو بدون فیلتر برم؟
    همین الانم با DoH نت بدون فیلتر و دست انداز و چاله چوله رو دارم استفاده میکنم و به یوتوب هم دسترسی کامل دارم

4. 2 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirhalgord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یاد اینترنت نیم بها افتادم...
    با در باغ سبز "تخفیف حجم دانلود" سایت ها رو کشوندن روی سرورهای داخلی بعد همه قلع و قمع کردند و بعدش هم یه سری شرکت رانتی داخلی شروع کردند به فروختن همون سرویس های رایگان به ملت

اینبار دم به تله ندید خواهشا
    هیچ نهادی توی این کشور از حریم خصوصی مراقبت نمیکنه....شما اصلا بیخود میکنی حریم خصوصی میخوای
    یادمه کنکور دکترا ثبت نام کردم و بلافاصله اس ام اس های تبلیغاتی به گوشیم سرازیر شد که جزییاتی مثله اسم و شهر محل سکونتم رو میدونستن (یعنی سازمان سنجش اطلاعات خصوصی من رو فروخته بود برای تبلیغات!!)

همین الانم با DoH نت بدون فیلتر و دست انداز و چاله چوله رو دارم استفاده میکنم و به یوتوب هم دسترسی کامل دارم
    به نظر من هم اصلا نباید طرف طرح های ( تله ) اونا رفت

6. 2 کاربر از amirhalgord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حریم خصوصی

شما Edward Snowden رو می‌شناسی؟

توی گوگل بنویس XKEYSCORE و Skyhook و Pegasus Malware و Memento Labs
    Last edited by pro_translator; 06-04-2021 at 10:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حریم خصوصی

شما Edward Snowden رو می‌شناسی؟

توی گوگل بنویس XKEYSCORE و Skyhook

از عجایب جماعت ارزشی همینه که تا کسی ایراد و اشکالی توی ایران رو پیش میکشه شما آمریکا رو میکشید وسط و خیلی حق بجانب اشاراه میفرمایید که توی آمریکا هم اوضاع همینور هست
    ظاهرا مدینه فاضله توی ضمیر ناخودآگاه شما آمریکاست ولی من انتظارات خودم رو از اینترنت امن دارم و اینکه توی آمریکا چه خبره چیزی از خواسته های من کم نمیکنه.

در ثانی ما توی کشوری هستیم که قانون طوری تعریف میشه که همه مجرمند و هر وقت لازم شد از این جرم علیه شخص استفاده میشه مثلا شما قانونا در شبکه های اجتماعی در برابر کامنت های دیگران برای پست ها خودتون مسئولید!!!!
    پس اجازه بده با اسم و آدرس و کد ملی از یوتیوب بدون فیلتر استفاده نکنیم که اگه یکی دیگه کامنت ناخوشآیند گذاشت احضاریه اش برای من نیاد

================================================== ========================================

================================================== ========================================

یاد یکی دیگه از طرح های تله ای آقایون افتادم:

دو سه سال پیش ظرح سامان دهی کانال های تلگرام کلید خورد اونم با وعده حمایت از فعالین و کسب و کارهای مجازی!!! یه عده ادمین ساده لوح هم رفتن کانالشون رو با مشخصات خودشون توی اون سامانه ثبت کردن و شدن "تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران"...شش ماه بعد با فیلتر شدن تلگرام برای همون عده اخطاریه رسمی اومد که سریعتر کانال رو ببندید و کوچ کنید به اپلکیشن سروش

بام میگم دم به تله ندید دوستان

9. 7 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2021

پيش فرض

چه جالب منم کلی از ویدیوهای علمی و خبری یوتیوب استفاده می‌کنم.

از محتوای کدوم کانال‌ها بیشتر استفاده می‌کنین؟

مثلا خبری و تحلیلی Vox و Intelligence Squared و Al-Jazeera و Secular Talk و David Pakman Show و The Young Turks و Richard Medhurst و چندتای دیگه و آموزشی هم که ماشالله فت و فراوونه

اگه دوست دارین شیر کنیم تو PV.

امیدوارم مشکلتون حل شده باشه.

کلی ایرانی توی یوتیوب هستند مثل پویان نوروزی که کارش دوربین مخفی درست کردن هست توی همین تهران و از همین یوتیوب

استریمر iNiloowf از طریق یوتیوب کلی کسب درآمد می‌کنه.

فقط این ۲ نفر نیستن کلی یوتیوبر داریم که توی ویدیوهای Q&A توضیح می‌دن درامدشون از یوتیوب به چه صورت هست.
    داداش شما نفست از جای گرم میاد توی ناف کلانشهر حتما با 4G یا adsl باکیفیت و انواع وی پی ان ها وصلی توی خوابهات هم نمیتونی تخیلی حتی نزدیک به اوضاع اسفناک اینترنت بقیه ی ملت داشته باشی که با 2g یا adsl داغون و وی پی ان هایی که صفحه ی متنی رو با با پونصد بار رفرش بطور ناقص میارن ..... حق داری داداش
    خدا لعنت کنه اون حرومزاده ی مادرجعبه ای که اینترنتو به این روز انداخته که یه کار نیمساعته ی ما 4-3 ساعت باید طول بکشه با کلی دندونها رو روی هم فشار دادن از عصبانیت و تلخ شدن بی دلیل کام این ملت از اول صبح تا آخر شب. خدا نیامرزه عاملین بی دین و بی شرف و بی وطنی که اینطور خون ملتو هر روز دارن با این فیلترینگ خودسرانه توی شیشه می کنن + هر چی فوش ناموسی که بلدیم. امیدوارم روزی بیاد در حالی که از دار آویزنشون کردیم سیخ داغ بکنیم توی .....
    Last edited by NikolaTesla; 06-04-2021 at 11:17.

11. 7 کاربر از NikolaTesla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دوستان زبونمون مو در آورد از بس گفتیم

جواب مزدور رفتنی را هیچگاه ندهید و فقط با هم متحد و مردمی باشید. مزدور عادت داره ، پول میگیره اتوماتیک همه رو نقل کن و بپره.

این شما هستید که میتونید این افراد را طرد کنید.

13. 5 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

تو بعضی از دانشگاه ها شد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

دم انتخاباتی نیست
    آزادی قطره چکانی هست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •