سلام
im9151 يكي از معروف ترين اي سي هاي شماره گير تلفن است
سلام
im9151 يكي از معروف ترين اي سي هاي شماره گير تلفن است
ولی فقط pulse رو پشتیبانی میکنهنوشته شده توسط mortezamkh
سلام به تمام دوستاني كه لطف كردن و به سوال من جواب دادن . راستش من يه مدت تو اين سايت ژي گير جوابم بودم ولي چون به جواب نرسيدم از سايت هاي ديگه مثل persiantools.coml کمک گرفتم ولی از شما دوستان هم صمیمانه ممنونم.
آقا دستت درد نکنه فقط می شه این روش تبدیل بوق به یه پالس منطقی رو یه مقدار توضیح بدی. منظورت اشمیت تریگر هستش؟نوشته شده توسط mohsen++
چه جوری یه مدار طراحی کنم که خطاش کم باشه.
اگر امکان دارد یه کمی هم در مورد روش کار با آیسی HT9020B به هم اطلاعات بده.
آقا من الان دارم از جمهوري ميام. از پاساژ امجد گرفته تا فرشته و عباسيان و پويا الكترونيك بگير تا مغازه هاي كنار خيابون همه را گشتم ولي اين آيسي را پيدا نكردم. شما از كجا اين آيسي را خريدي.نوشته شده توسط mohsen++
اینقدر بوق رو تقویتش کن که دامنه اون به چند ولت برسه بعد با دیود یکسوش کن با یه خازن صافش کن با یک مقایسه کننده تبدیل به سطح منطقیش کن می تونی یه کم فیدبک مثبت هم چاشنی کار کنی که مقایسه گرت بصورت اشمیت تریگر در بیاد .نوشته شده توسط mahmood karimi
فکر نکنم بتونین این آی سی رو پیدا کنیننوشته شده توسط mahmood karimi
چون مصرف کننده نداره برای فروشنده های نمی صرفه بیارنش
یه سر به الکام الکترونیک بزنین شاید داشت .
Last edited by mohsen++; 24-11-2006 at 16:56.
دوست عزيز سلامنوشته شده توسط mohsen++
آقا من همه جا را رفتم حتئ الكام. پايا الكترونيك مركز پخش هستش و بازار را تامين مي كنه اون جا هم نداشت. فقط يه مغازه بود كه نامردمي گفت 10 هزار تومن مي گيرم و برات مي يارمش.
![]()
ولي الان دارم رو مدار هاي اشميت تريگر كار مي كنم بيبينم از اون جواب مي گيرم . يه فكر هم به ذهن ناقص خودم اومده مي تونم پالس هارو با ديود بصورت يكسو كننده نيم موج در بيارم و بعد با مقاومت و خازن رايپل ازش بگيرم بعد و يه جوري آپمپ رو به قطع و اشباع ببرم تا خروجي 5 ولت بگيرمو به پالس منطقي تبديل كنمش. ولي چون ولتاژ هاي فركانس رو نمي دونم يه مقدار طراحي مدارش سخت مي شه. در ضمن نمي دونم فركتنس هام تغيير مي كنه يا نه ميشه يكي كمك كنه.
آقا محسن شرمنده من اون جواب اولت را نديم كه همين كاري كه مي خواستم بكنم را توضيح داده بودي . كلي به خودم اميد وارم شدم.![]()
فقط يه چيزي اگه مي توني يه ذره تو مدارش و مقاديرش راهنمائيم كن.
بازم دستت درد نكنه
قيمت و مدل ميكرو Avr رو اگر ممكنه بگيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)