دوستان اگه یه کلایی از دیجی کلا بخریم و معیوب باشه مرجوع کنیم قبول میکنن؟یا بهانه میارن؟
دوستان اگه یه کلایی از دیجی کلا بخریم و معیوب باشه مرجوع کنیم قبول میکنن؟یا بهانه میارن؟
مهمترین مزیت دیجی کالا همینه شما 7 روز فرصت دارید که در صورتی که پشیمون شدید یا کالاتون معیوب بود اونو در همون بسته بندی اولیه قرار بدید و مرجوع کنید حداکثر تا 72 ساعت بعد از تحویل! هزینش بهتون برگشت داده میشه (گاها همون روز!)
قبول میکنن یا بهانه میارن؟
تا 7 روز به راحتی قبول میکنن..شمادرخواستتون رو در پروفایلتون بزنید بلافصله اعمال میشه
بدون شک بهترین خدمات پس از فروش ایران رو داره.شما کالایی بخرین و احساس کنین دسته دو یا معیوبه،با خیال راحت میتونین مرجوع کنین.
همچین خیال راحتم نیست باید دلایلی که در شرایط مرجوعی کالا ذکر کردن رو کالا داشته باشه
بعدش تصویر قرار بدی و چندین داستان دیگه این پروسه چند روز طول داره بعد از گذراندنش تا 48 ساعت بعدش مبلغتون برمیگردونن![]()
اگر دنبال جایگزین دیجی کالا هستید. اسم محصولی که دنبالیش هستید رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرچ کنید به سایتهای دیگه که اونو میفروشن شاید برسید.
یک جنسی میخواستم بخرم... چندین فروشگاه اینترنتی را چک کردم... زنگ زدم به شماره پشتیبانی و خدمات پس از فروش که ببینم آیا جواب میدهند و چطور... بیشترشان جواب ندادند، بعضی هم مثل سگ بودند
آخرش یکی را انتخاب کردم که جواب داد و نسبتا باشعور و مسئول بنظر میرسید
گفتم اگر به مشکلی خوردم، باید یکی شان باشد که یک در و پیکری داشته باشد و آدم به بن بست نخورد.
ولی همیشه باید همه را چک کرد. هیچ چیزی در این جهان ثابت نیست. بخصوص در کشورهای تازه به دوران رسیده ای مثل ما. همه چیز ما کپی از روی کشورهای پیشتاز است.
با دیجی کالا هم مشکل چندانی نداشته ام تاحالا. همه جور جنسی دارد، ولی بنده بر اساس یکسری معیارها و حدسیات، سعی میکنم موردی را انتخاب کنم که کمترین احتمال دردسر را داشته باشد. نظرات کاربران را میخوانم که چیزهایی را که نمیشود از طریق دیگری پیدا کرد و فهمید، متوجه شوم... البته نظرات کاربران هم ممکن است بخشی اشتباه یا ساختگی باشد... بهرحال باید تمامی جوانب و اطلاعات را به یک الگوریتم کلی در ذهنت بدهی تا ارزیابی و تحلیل کند، و هیچوقت هم نمیشود کاملا مطمئن بود؛ ولی بصورت کورکورانه عمل کردن طبیعتا ریسک بسیار بیشتری دارد.
بعضی وقتها هم بهتر است یک جایی دور و بر خودتان گیر بیاورید و جنس مورد نظر را مستقیم بخرید.
مثلا اخیرا یک مینی کیس از نزدیکی محل سکونت خودمان خریدم، و همچنین بعد یک مانیتور... هردو دست دوم، ولی سالم هستند و نسبت به قیمت و کیفیت آنها راضی ام.
در دیوار هم سرچ کردم، ولی انتخاب کردن راحت نیست و اکثرا فاصله محل شان زیاد بود و ریسک زیاد دارد... البته مورد مینی کیس هم یک مغازه نزدیک خودمان بود که در دیوار آگهی داده بود.
وقتی یک چیزی میخواهی، مثلا پنج مورد از میان موارد شناسایی میکنی و فقط یک مورد بدردبخور است و صرف میکند، یا بهترین گزینه است.
بهترین گزینه را باید توسط هوش مصنوعی انتخاب کنی... ببخشید منظورم هوش طبیعیست![]()
یک زمانی ساده بودیم سرمان چقدر کلاه گذاشتند
بعدا فهمیدم که ایران پر از کلاهبردار است!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)