سلام و عرض ادب
خب دوستان همانند قبل می تونید به داستان انلاک این مودم ادامه دهید.انجام شد و مشکلی هم نبود![]()
سلام و عرض ادب
خب دوستان همانند قبل می تونید به داستان انلاک این مودم ادامه دهید.انجام شد و مشکلی هم نبود![]()
آره من هم چک کردم طبق گفته صابر جان مشکلی تو آنلاکش نیست.
سلام
من همین ورژنو آنلاک کردم بدون مشکل انجام شد.
با تشکر از راهنمایی دوستان
بروبچ من یه مودم از ایرانسل خریدم بعد اونجایی که سیم رو لحیم میکنی سوراخه
کجا باید سیم رو لحیم کنم برای انلاک
اونایی که این مشکل رو داشتن راهنمایی کنن ممنون میشم
![]()
اون 4 تا سوراخ رو قلع اندود کن و سیمها رو لحیم کن. یا سیمها رو بکن تو اون سوراخ ها و بعد قلع بزن. خیلی راحته.
سلام
انقدر تاپیک راجع به آنلاک این مودم هست که آدم گیج میشه
کدوم فریمور و با چه روشی میشه روی این ورژن ریخت ؟
سلام دوستان
مودم من آنلاک بود به آخرین ورژن ایرانسل آپدیت شد من میخواستم دومرتبه به فریمور هواوی برگردم روش آنلاک رو دوباره انجام دادم
الان IMEI مودم به 000000000000000 تبدیل شده و فریمور دیگری هم قبول نمیکنه مودم روشن میشه و کار میکنه ولی سامانه همتا بهم درمورد IMEI هشدار داده و احتمالا تا چند روز دیگه آنتن ش قطع بشه
کسی میتونه راهنمایی کنه چطور IMEL رو درست کنم
ممنون
سلام ممکنه بگین به چه روش آنلاک کردین؟
یعنی به فریمور 196 دانگرید کردین بعد آنلاک؟
بعد از آنلاک امکان آپگرید به نسخه فعلی هست؟
Last edited by mohamad_bn; 01-09-2020 at 07:49.
سلام،
برای آنلاک ابتدا ورژن 195 قابل آنلاک رو نصب میکنید بعد با اسکریپت اقدام به آنلاک مودم میکنید.
برای اینکه مودمتون برگرده به ورژن 201 رسمی ایرانسل هم میتونید ورژن 196 رسمی ایرانسل رو نصب کنید ،بعد چند دقیقه خودش اتوماتیک آپدیت میشه،دقت کنید که برای اینکار ورژن 198 ایرانسل رو نصب نکنید چون که اون ظاهرا مشکلی داره و به ورژن 201 آپدیت نمیشه.
در صورتی که فایل ها و راهنمایی های لازم جهت انجام اینکار رو در اختیار ندارید میتونید به انجمن نت ویز سر بزنید،اونجا همه ی فایلها قرار گرفته.
موفق باشید.
در جایی خوندم که نوشته بودن برای اپدیت این مودم حتما باید سیمکارت TD-LTE روی دستگاه باشه
من مودم رو نو گرفتم ورژن 196 روش بود و به محض اینکه با هدف تست یک سیمکارت ایرانسل 4G روی مودم قرار دادم اتوماتیک اپدیت شد به 81.201.01.01.234
نکته اینجاست که اصلا روی اون سیمکارت اینترنت و شارژ هم نداشتم و بلافاصله پس از اتصال به شبکه آپدیت دریافت و نصب شد
مشکلی که وجود داشت دریافت پیامک از سامانه همتا بود مبنی بر رجیستر نبودن و قطع دستگاه پس از 1 ماه !
با همتا تماس گرفتم گفتن مشکلی نیست دو هفته استفاده کنید IMEI توسط همتا رویت و ثبت میشه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)