تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 9 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 86

نام تاپيک: Broken Sword: The Angel of Death

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام behnam_speed
    تو باید بری سمت پنجره ها و لبه اونو بگیری و حرکت کنی و بری اونطرف اپارتمان...وقتی رفتی اون طرف برو سمت راه پله ها

تو اونجا یک درب می بینی که با یک طناب بسته شده ...طناب رو باز کن و درب رو ببند وقتی این کارو کردی بالای سمت چپ درب یک قفل کشویی می بینی که باید روی اون راست کلیک کنی.. 3 تا گزینه می بینی که روی یکی از اونها کلیک کن ....اون وقت می بینی که اون به درب لگد میزنه و درب می افته روی کف آپارتمان و دختره میتونه بیاد اینور ساختمان
    وقتی دختره اومد پیشت تو برو اونجایی که سیم لخت بود ...وقتی رفتی اونجا از منوی بالای سرت روی دختره کلیک کن و اونو ببره پیش اون دستگاهی که برق قطع میکنه.... دختره دستگیره رو بالا میگیره و تو میتونی بری اونور ساختمون

سوال داشتی بپرس

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

fdsdfgsdgdsfgsdfg

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

12

سلام behnam_speed
    تو باید بری سمت پنجره ها و لبه اونو بگیری و حرکت کنی و بری اونطرف اپارتمان...وقتی رفتی اون طرف برو سمت راه پله ها ...یک درب می بینی که با طناب بسته شده .طناب رو از درب باز کن..وقتی این کارو انجام دادی درب رو ببند وقتی درب رو بستی بالای درب سمت چپ درب یک قفل میبینی ...روی ان کلیک کن .3 تا گزینه می بینی روی یکی از انها کلیک کن ...اونوقت میبینی که او به درب لگد میزنه و دری می افته روی کف چوبی اپارتمان ..بعد دختره میتونه بیاد پیش تو ...وقتی اومد پیشت تو برو اونجایی که سیم لخت افتاده بود زمین ...بعد از منوی بالای سرت دختره رو کلیک کن روی اون دستگاه تا اون دسته اونو بالا بده تا برق قطع بشه و تو بتونی بری اونور اپارتمان و باقی ماجرا

آخر فروم باز END_BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط behnam_speed
    آقاي بايرن من در قسمت آپارتمان چوبي سيم هاي لخت گير كردم شما چطور آنجا را رد كرديد ( اولين تاپيك كه خودت نوشتي همونجا است )
    دوست عزيز شما در اين قسمت از سمت چپ به لوله اويزون ميشيد تا به طرف ديگري برسيد. در اون
    قسمت از پله ها بالا رفته تا به يك در باز برسيد.سپس وارد در شده و ميبينيد يك طناب به در گره خورده
    طناب رو بر ميداريد .از در خارج ميشيد و در رو ميبنديد.سپس پشت در يك گيره داره براي قفل كردن در
    اون گيره رو مي بنديد .فكر ميكنم طناب رو هم بايد بعد اون با در تركيب كنيد.
    بعد تو دمو در شكسته ميشه و Anna Maria كه همراتونه ميتونه بياد طبقه پايين
    بعد هم شما با استفاده از اون بهش دستور ميدين كه بره و دستگاه برق رو خاموش كنه
    و شما خودتون به راحتي از كنار سيم هاي لخت عبور ميكنيد و ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.

من در قسمتي از بازي Broken Sword The Angel of Death گير كرم.

در قسمتي كه وارد زير زمين موزه (top kopi) ميشه.و بايد اهرمهاي روي يك مجسمه كه به شكل دايره هستن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.

من در قسمتي از بازي Broken Sword The Angel of Death گير كرم.

در قسمتي كه وارد زير زمين موزه (top kopi) ميشه.و بايد اهرمهاي روي يك مجسمه كه به شكل دايره هستن

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    میشه بیشتر توضیح بدی کجا موندی تا کمکت کنم من یادم رفته و زیاد بخاطر نیاوردم اون اهرمهای دایرهای شکلو بیشتر توضیح بده ...اگه عکس بزاری بهتره

داره خودمونی میشه potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    internet

پيش فرض

سلام
    من در مرحله هتل گیر کردم نمیدونم چجوری باید اون فندک را بردارم لطفا کمکم کنید

آخر فروم باز END_BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

9

سلام
    من در مرحله هتل گیر کردم نمیدونم چجوری باید اون فندک را بردارم لطفا کمکم کنید
    سلام
    شما باید در قسمت پایین جایی که یک مرد روی مبل نشته و وی دستش یک کتاب هست
    باید با این شخص صحبت کنید
    سپس به داخل دست شویی رفته با موبایل شماره الفونسو صاحب هتل را میگیری
    بعد که اون مرد روی موبل برای جواب دادن میره شما میری و از کتابی که تو دستش بود و روی میزه گذاشته یک کارت بر میداری
    سپس میری کنار دری که کارت میخواد در رو باز میکنید از پله ها بالا میرید. در اینجا تعدادی سوسک مرده روی زمین هست. یکی رو برداشته
    میرید دوباره طبقه پایین کنار الفونسو یک ساعت وجود داره شما سوسک رو در روی ساعت قرار میدهید و با الفونسو صحبت میکنید در مورد سوسک روی ساعت. بعد که الفونسو به سمت ساعت میره شما به راحتی میتونید فندک رو بر دارید

داره خودمونی میشه potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    internet

پيش فرض

سلام
    شما باید در قسمت پایین جایی که یک مرد روی مبل نشته و وی دستش یک کتاب هست
    باید با این شخص صحبت کنید
    سپس به داخل دست شویی رفته با موبایل شماره الفونسو صاحب هتل را میگیری
    بعد که اون مرد روی موبل برای جواب دادن میره شما میری و از کتابی که تو دستش بود و روی میزه گذاشته یک کارت بر میداری
    سپس میری کنار دری که کارت میخواد در رو باز میکنید از پله ها بالا میرید. در اینجا تعدادی سوسک مرده روی زمین هست. یکی رو برداشته
    میرید دوباره طبقه پایین کنار الفونسو یک ساعت وجود داره شما سوسک رو در روی ساعت قرار میدهید و با الفونسو صحبت میکنید در مورد سوسک روی ساعت. بعد که الفونسو به سمت ساعت میره شما به راحتی میتونید فندک رو بر دارید
    دوست عزیز من هرکاری کردم اون سوسک راروی ساعت نمیزارد لطفا راهنماییم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •