جدید اومده در ضمن اگر جنرال نبود تزریق نمیشد و خطا میداد.
B612s-25dTCPU-V800R001B198D11SP00C00_Firmware_general_05015HMU.r ar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدید اومده در ضمن اگر جنرال نبود تزریق نمیشد و خطا میداد.
B612s-25dTCPU-V800R001B198D11SP00C00_Firmware_general_05015HMU.r ar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو چطوری دانلود کردی از اون سایت ارائه دهنده اکانت vip داری ؟ جایه دیگه ای چون نتونستم پیدا کنم . ولی همون ابتدا کار گفتم 198 هم بیاد که اومده باز چیزی اضافه نمیشه . من تست نکردم ولی با تجربه نسبت به ورژن های قبلی دارم میگم . شما دنبال امکانات یا شخصی سازی هستی و داخل ایران هم زندگی میکنی و از اپراتورهای ایرانی هم آنتن دریافت میکنی برای کارایی بیشتر مودم مجبوری از فریمورهای اپراتوری داخلی استفاده کنی . سرعت فریمورهای جنرال با فریمورهای اپراتوری داخلی خصوصا ورژنهای دارای mimo4 اصلا برابری نمیکنه و پایین تر هست .
با مولتی کست برگردون همون ورژن قبلی و مودم رو یک بار ریست کن بعد دست به اسم و کلمه رمز نزن و بزار دیفالت بمونه و حالا 198 رو بزن باز با مولتی کست . و ببین این بار وارد میشه یا نه ؟ ip رو هم امتحان کن شاید از 8.1 به 1.1 تغییر پیدا کرده . به وب یو ای هم فکر نکنم ربطی داشته باشه چون تو این مودم وب یو ای همراه خود فریمور به مودم تزریق میشه و جدا نیست .
من دارم اکانتشو
مشکل همینجاست هر کاری میکنم با ملتی کست ورژن قبلی تزریق نمیشه الان هم مشکلی نداره از لحاظ کار کرد فقط منو وب رو نمیاره
در ضمن با این ورژن وب یو جدا داده برا این مدل که جدید است با ورژن 198
WEBUI_81.100.31.03.03_CPE-sec
![]()
Last edited by nokia200; 12-04-2019 at 15:32.
با مولتی کست WEBUI رو هم قبول نمیکنه ؟ اینم امتحان کن نشد مجبوری بری سراغ لودر و اتصال کابل به برد و انتقال از اون طریق یا همینطوری باهاش سر کنی تا ورژن جدیدتر جنرال بیاد مثل 199 . من فقط یک چیز رو تعجب میکنم با تزریق فریمور جنرال نباید این اتفاق برا مودم رخ میداد اگر فریمور دستکاری شده بود میگفتیم عادی هست ولی این جنرال هست . در ضمن گفتم خودت هم میدونی فریمورهای این مودم یکپارچه و کامل هست و فقط براش WEBUI دستکاری شده مود میکنن . خود هواوی هم براش فریمور بیرون میده یکپارچه هست و WEBUI هم داخلش هست الان برا این یک وب یو ای جدا داده جای تعجب داره ؟ فرمت WEBUI چی هست ؟
این گارانتی idh داره نباید باز کنم اگر درست نشه برا گارانتی میفرستم فرمت وب یو هم bin است خلاصه برا این وب یو جدا داده باید روشی برا تزریقش باشه !!
یک چیز هم تعجب میکنم تو مولتی کست وقتی ورزن 198 و یا وب یو رو انتخاب میکنی گزینه استارت فعال نمیشه... ولی بقییه رو میشناسه به حالت دانلود میره ولی تزریق نمیشه.
به نظرت هیچ راهی نداره بجز باز شدن نداره مثلا نرم افزاری جدا جهت انتقال فریمور بجز مولتی کست و ...؟
ایمیل پشتیبانی هواووی رو داری که جوابگو باشن براشون در این مورد پیام بدم ؟
Last edited by nokia200; 12-04-2019 at 18:45.
بفرست گارانتی بگو اپدیت آنلاین شده و اینطوری شد نگو خودت دست زدی و اپدیت کردی ببین نتیجه چی میشه .
به ذهنت دیگه چیزی نرسید ؟
من خودم یه بار رو مودم فریمور اشتباهی ریختم اینطوری شد ولی من چون به برد کابل لحیم کرده بودم از طریق لودر سه یا چهار ورژن مختلف رو زدم هی رو مودم تا یکی رو قبول کرد و مودم درست شد . شما از طریق مولتی کست رو مودم فریمور اپراتوری بدون دستکاری مثل 196 ایرانسل رو بزن یا 195 های وب ولی اینم بگم با این کار دیگه بعدا فکر نکنم بتونی برگردی به فریمور جنرال یا اپراتور دیگه .
سلام دوست عزیز میشه فریمور ورژن 198
برای مودم tfi60 برام بفرستی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)