تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: مغازه چی خوبه

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

درود
    دوستان یه مغازه میخواستم بزنم چی خوبه ؟ خودم اینا تو ذهنمه حالا اگه چیزه بهتر هست بگید
    لوازم ارایشی- روسری فروشی -فست فود- لوازم تحریر
    ببین بستگی به لوکیت داره و مردم و شناخت از اطراف داره امار مغازه ها دستش باشه
    و هزینه ای ک میکنی

ب نظرم لوازم ارایشی خیلی کره تره! جذابیت های خاص خودشو داره

البته بستگی ب جاش داره و بجث جیب خانوم های اطراف مثلا بری بالاشهر مغازه بزنی نمیاد واسه دو هزار تو سرو کله بزنه وقت خودشو بخواد الکی خرج کنه ولی خب اگ پاین شهر باشی باید مغز پری واسه سرو کله داشته باشی باهاشون
    روسری فروشی هم دخل و خرجت باهاش در نمیاد سود خوبی هم نمیکنی

فست فود فلافلی یا ازین چیپ ها بخوای بزنی واسه ملت زیاد ب جایی نمیرسی چون دیگ خز شده کارش پاین شهر تا دلت بخواد هست و هر نقطه از این مملکت کاریه ک خز شده
    لوازم تحریرم اگ مثلا لوکیتی گیر بیاری ک اطراف کمتر باشن خوبه ولی میگم سود خوبی نمیده فقط واسه وقت گذروندن هستش و خاک خوردن تا ...
    و تابستونا کلا الافی

نمیخوام بگم بده همشون ولی اگ ب فکر سرو سامون دادن به زندگیتی این کار ها با مغازه ها جواب نیست هر جا بری داره میناله از وضعیت اقتصادی
    Last edited by MMDFullHD; 08-04-2019 at 16:01.

2. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

بحث مالیش که هست شکی نیست ولی کلا عطاری رو دوست دارم اینم ایده خوبیه گفتی فارغ تحصیل پزشکی این مورد رو دیدم کلی هم کلاس میزارن حالا اگه خودمون بخوایم مدارکشو بگیریم چی ؟ گیاه پزشکی رو میگما نه پزشکی چجوریه هزینه هاش
    حالا من نمی دونم دوستمون در اون پست به چه رشته ای اشاره کرده ولی دوره های آموزش عطاری با مدرک رسمی هست. تابستون پیش پسر عموی من رفت 2 ماهه داشت و 4 ماهه آخرشم یه امتحان بود و هزینه ش حدود 700 (شاید 10% کمتر) یه اسم خوبی هم داشت؟؟؟؟ همیوپاتی درمانی یا همچین چیزی.

بعد یه نکته..... شما باید چند ماه تو این کار باشی تا اصا شرکت ها رو بشناسی و بتونی ازشون جنس بگیری. به قول دوستمون یه پزشک پیدا کنی بیکار باشه خیلی سود می بری. خودتم اطلاعاتت رو زیاد کن. اولا اینترنت که مجانی پره از این اطلاعات دوما کتاب های تخصصی که 10 تاشو هم بخری بازم 700 تومن نمی شه.

با علاقه بخونی 1 ماهه خودت یه پا طبیب می شی.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •