حرف شما درست ولی من که چندشم میشه گوشی خط و خوط دار استفاده کنم البته میدونم وسواس سر گوشی زیاد هم خوشایند نیست
حرف شما درست ولی من که چندشم میشه گوشی خط و خوط دار استفاده کنم البته میدونم وسواس سر گوشی زیاد هم خوشایند نیست
داداش دیگه اون بستگی به سلیقت داره آخه قاب کریستالی از کیفیت ال سی دی میگیره قاب های معمولی هم انقدر جنسش بده که آدم حالش بد میشه
تا حدودی موافقم تا حدودی مخالف شاید یکی مثل من دنیال یه رنگ خوشگل باشه واسه گوشیش اون موقع باید چه کنه؟تنها راهش استفاده از همین قابهای فاتزی هست دیگه...خود من الان یه قاب زرشکی انداختم...گوشیم 810 هست شده فرشتهتازه الان دیگه دغدغه ندارم که خط بیوفته و یا نیوفته...افتاده به درک ارزش مادیه زیادی که نداره دوباره عوض می کنمش
حالا اگه خواست یه موقعه ایی بفروشمش 2 ماه قبلش یه اورجینال می گیرم
![]()
آره اگه قاب این گوشیها عوض بشه باید پیچ گوشی هم باز بشه خوب پس گوشی تعمیری به حساب میاد حالا بیا به اون خریدار بگو بابا من فقط قاب عوض کردم مگه باورش میشه
بعد تازه الان قابهایی که وجود دارن همه چینی هستن و استاندارد نیستن و حتی امکان داره که ضعف آنتن هم بیاره
موفق باشید
به نظر من تنها مشکلی که سونی اریکسون داره همینه که نمیشه به راحتی قابشو عوض کرد.
دوست من قایشو عوض کرده حالا همه جای گوشیش لغ وزنه.
یعنی چی؟یعنی اگه من مثلا قبل اقدام به فروش گوشیم (قاب سیاه داشته اول)یه قاب سفید 30تومنیه اورجینال بندازم بازم معلومه قاب فابریکش نیست؟همه میتونن تشخیص بدن یا کار حرفه ایی هاست؟![]()
![]()
ایت تعویض قاب و امکان بوجود آمدن اختلال در آنتن دهی هم واسه خودش شده مکافاتی
من شندیم حتی بعضی از قاب های اورجینال هم این مشکل رو دارن
حرفه ای و غیر حرفه ای نداره هر کی پیچ گوشیتو نگاه کنه میبینه که جای پیچ گوشتی روشه!!(خودت یه نگاه بنداز)
قاب اورجینال همچین مشکلی نداره چون اون قسمت فلزی را داره!!
منم با S nموافقم گوشی گرفتیم استفاده کنیم دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)