تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: اینترنت 40 گیگابیت؛ واریزون امریکا بدنبال ادغام سرویسهای خانگی و تجاری

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اون مردم کشورهای خارجی شعورش رو دارن بیمار هم نیستن دانلود کنن یادگاری بزارن , عمده مصرف اینترنت استریم کردن یا دیدن , دانلود بازی روی پلتفرم های مختلف مثل استیم و اوریجین و غیره , یوتیوب و شبکه های پخش آنلاین فیلم هست
    اگر هم بخوان به صورت کرکی و غیر کپی رایتی چیزی دانلود کنن دانلود میکنن استفاده میکنن یا میبینن بعدش پاک میکنن جنون آرشیو ندارن روی دیسک یا هارد اگر هم کسی بخواد آرشیو کنه شما میتونی یه اکانت netflix بگیری تقریبا همه فیلم ها روی سروراشون هست هر لحظه اراده کنی میتونی تماشا کنی تا ابد مثل استیم که بازی ها تا ابد رو سروراشون هست هر موقع خواستی میتونی مثلا بازی 20 سال پیش رو دانلود کنی
    من مخالفت سرعت بالا نیستم. اتفاقا یکی از دلایلی که تو ایران بعضی دانلود و ارشیو می کنند همین سرعت پایینه. من خودم اگر اشتباه نکنم فیلمیو بود خواستم تماشای انلاین رو امتحان کنم متاسفانه نشد. ولی مورد بعدی هم اینه که شما ایا در ایران نت فلیکس یا یوتیوب دسترسی دارید؟ نهایت چند سرویس اینترنت هست که اونم برنامه های تلویزیون را تکرار می کنند. همونم صداوسیما میگه باید دست ما باشد. نهایت سرعت هم بدن بازم مثلا باید اپارات را ببینید یا تلوبیون.

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من مخالفت سرعت بالا نیستم. اتفاقا یکی از دلایلی که تو ایران بعضی دانلود و ارشیو می کنند همین سرعت پایینه. من خودم اگر اشتباه نکنم فیلمیو بود خواستم تماشای انلاین رو امتحان کنم متاسفانه نشد. ولی مورد بعدی هم اینه که شما ایا در ایران نت فلیکس یا یوتیوب دسترسی دارید؟ نهایت چند سرویس اینترنت هست که اونم برنامه های تلویزیون را تکرار می کنند. همونم صداوسیما میگه باید دست ما باشد. نهایت سرعت هم بدن بازم مثلا باید اپارات را ببینید یا تلوبیون.
    من برای هر کشوری تو دنیا به غیر از ایران گفتم همون طور که شما هم گفتید , ایران رو شما مقایسه نکن یه کشور غیر طبیعی بی فرهنگ عقب افتاده
    و در مورد دسترسی هم بله من نمیدونم شما چه جور به یوتیوب دسترسی ندارید فقط netflix میمونه که به خاطر مسائل اقتصادی یه مقدار مشکل داره برای اکثریت که ماهی 10 دلار بدن برای این سرویس و اونا هم تحریم کردن که نیازه با وی پی ان تماشا بشه ولی در کل همون طور که گفتم تو یه کشور درست حسابی 10 دلار هیچی نیست و همچین نیازی هم به وی پی ان نیست چه برای youtube چه netflix
    Last edited by Electronic-Arts; 09-08-2018 at 20:56.

3. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اون مردم کشورهای خارجی شعورش رو دارن بیمار هم نیستن دانلود کنن یادگاری بزارن , عمده مصرف اینترنت استریم کردن یا دیدن , دانلود بازی روی پلتفرم های مختلف مثل استیم و اوریجین و غیره , یوتیوب و شبکه های پخش آنلاین فیلم هست
    اگر هم بخوان به صورت کرکی و غیر کپی رایتی چیزی دانلود کنن دانلود میکنن استفاده میکنن یا میبینن بعدش پاک میکنن جنون آرشیو ندارن روی دیسک یا هارد اگر هم کسی بخواد آرشیو کنه شما میتونی یه اکانت netflix بگیری تقریبا همه فیلم ها روی سروراشون هست هر لحظه اراده کنی میتونی تماشا کنی تا ابد مثل استیم که بازی ها تا ابد رو سروراشون هست هر موقع خواستی میتونی مثلا بازی 20 سال پیش رو دانلود کنی
    ربطی به شعور نداره عزیز. عدم اعتماد به سرعت و آزاد بودن اینترنت هست
    وگرنه اگر مردم مطمئن باشن که اینترنتشون 4 روز دیگه هم برقراره و سرعتش هم زیاده مریض نیستن که روی هاردشون دخیره کنن و پول حافظه هم بدن.

5. 4 کاربر از Mohsen_mzh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

باز مقایسه جهان اول با سوم
    اقا این صحبتها و مقایسه ها اصلا منطقی و درست نیست
    انگار بیان اقتصاد شکوفای امریکا را با اقتصاد مرده ایران مقایسه کرد
    ما همین اینترنتی که داریم و انگار باید شکرش کنیم که هنوز قطع نشده از سرمون هم ‌زیادی هست فوق فوقش به قول چند تا از بچه های خیلی فعال انجمن که تو تاپیک ایرانسل بم فرمودند حداقل در نبود شغل و حرفه و بودن بیکاری ، اجرای آنلاین بازیهای کامپیوتری هنوز امکان پذیره.
    خوب بستشونه دیگه
    لابد این همه حجم و سرعت بگیرند تا همش اقدام به دانلودهای غیر قانونی و راحتی بی کپی رایتی بکنند؟ نه!

7. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

من برای هر کشوری تو دنیا به غیر از ایران گفتم همون طور که شما هم گفتید , ایران رو شما مقایسه نکن یه کشور غیر طبیعی بی فرهنگ عقب افتاده
    و در مورد دسترسی هم بله من نمیدونم شما چه جور به یوتیوب دسترسی ندارید فقط netflix میمونه که به خاطر مسائل اقتصادی یه مقدار مشکل داره برای اکثریت که ماهی 10 دلار بدن برای این سرویس و اونا هم تحریم کردن که نیازه با وی پی ان تماشا بشه ولی در کل همون طور که گفتم تو یه کشور درست حسابی 10 دلار هیچی نیست و همچین نیازی هم به وی پی ان نیست چه برای youtube چه netflix
    چطوری رفیق؟ من هنوز Netflix اشتراک دارم و با این افزایش قیمت دلار انصافا هنوز می ارزه
    صحبت من و شما مال سنمون هست بچه های اینجا که شاید خیلی ها سنشون پایین هست و یا شغل و کاری ندارند زیاد حرفهاتون براشون درک پذیر نیست.

9. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

وگرنه اگر مردم مطمئن باشن که اینترنتشون 4 روز دیگه هم برقراره و سرعتش هم زیاده مریض نیستن که روی هاردشون دخیره کنن و پول حافظه هم بدن.
    نه اتفاقا درست میگه شعور ندارن اینترنت رو ول کن از فضای مجازی خارج شیم بیا بیرون تو شهر خودت انصافا بگو! غذا نذری و ساندیس و خوردنشون رو بگو تا زل زدن و دید زدن و نحوه استفاده از امکانات بعد رانندگی و بهداشت شهری و...

ولش کن زیاد زدیم بیرون نه؟

خلاصه کنم بله فرهنگش نیست متاسفانه فرهنگش رو‌ندیدند مردم دانشگاه هم میرند چیزی از علم و طبیعت و شعور نمیفهمند چه برسه مجازی؟

11. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تا بوده اینترنت بوده و سرعتش هم بیشتر هم شده حتی راه های دور زدن محدودیت ها هم بیشتر شده پس این بهانه ای بیش نیست که میگن ممکنه اینترنت قطع بشه !!!!! نه قطع نمیشه چون اگر یک زمان همچین حماقتی کنن بخوان قطع کنن خودشون میدونن چی میشه
    من هم دوستانم در تقریبا تمام کشور های دنیا از روسیه و اروپای شرقی و غربی تا آمریکای شمالی و جنوبی هستن و حتی یک نفرشون هارد نمیخرن فیلم ذخیره کنن , چرا فیلم تورنتی میبینن ولی همون رو هم یا آنلاین میبینن یا دانلود میکنن میبینن بعد پاک میکنن بیمار نیست برن 100 ترابایت هارد بخرن آرشیو کنن واسه اون دنیاشون , همونا هم که آرشیو میکنن اگر کارشون خرید و فروش نباشه فیلم رو برای بار دوم هم تماشا نمیکنن اکثر مواقع
    قبول کن عزیز که بیماری هست که 10 تا هارد 4 ترابایت بگیره کسی کل اینترنت رو دانلود کنه
    البته که فقط این مشکل نیست تو دانشگاه به جای درس خوندن دنبال نمره گرفتن و تقلب هستن , سر کار به جای کار کردن دارن رشوه میگیرن و استراحت میکنن , رانندگیشون یه طرف دیگه , زرنگ بازی هاشون هم اون ور و مسائل دیگه
    Last edited by Electronic-Arts; 10-08-2018 at 20:19.

13. 3 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

اصلا چرا ما خودمون به هم میگیم به مسی، رونالدو، کیم کارداشیان، جانی سینز٫.....هر کی تو هر عرضه و صنعتی احوال شعور مجازی ایرانیها رو ‌بپرسی خوب برات توضیح میدند.
    Last edited by italodance; 10-08-2018 at 20:35.

15. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •