آمار مربوط به شبکه bbc فارسی و واشنگتون پست هست
مابقی موارد هم ارزش بحث کردن ندارد
کلیسا عملا در غرب یه نماد هست
و هیچ فایده ای نداره
کار کردش رو از دست داده
بحث غیرمنطقی باعث توهین به خودم هست![]()
آمار مربوط به شبکه bbc فارسی و واشنگتون پست هست
مابقی موارد هم ارزش بحث کردن ندارد
کلیسا عملا در غرب یه نماد هست
و هیچ فایده ای نداره
کار کردش رو از دست داده
بحث غیرمنطقی باعث توهین به خودم هست![]()
حرف بعضی ها رو جدی نگیر
همونطور که گفت به خودش توهین کرد با این بحث
اگه امار واقعی در ایران رو بشه میدونین سر به کجا میکشه؟ همه میدونن همه امارها در ایران ساختگی هست. در ضمن در خارج کوچکترین لمسی تجاوز محسوب میشه حتی بغل کردن بچه. تو ایران هر کسی بچه داره میبره جایی یه لمسی بغلی بوسی میکنن. این کوچکترین قسمت ماجرا هست. امار در ایران با این رژیم که محصور کرده ایران رو خیلی بالاست و کسی که این رو نقض کنه کاملا هدفش مشخصه. اکثر تجاوز ها در ایران هم تازه مشخص شده که توسط عوامل خود این ها انجام میشه نمونه هاش به خصوص در سالهای اخیر دیده شده که خودشون هم اذعان کردن.
یگی از علل پیشرفت خارجی ها هم میدونین چیه همین امار واقعی و شفاف هست. در ایران حتی یک امار درست وجود نداره. در مورد همین تجاوز دیدین که مثلا در اخبار گفته میشه به یه نفر تجاوز شده و یه نفر شکایت کرده و بعد یهو میبینین صدها شکایت شده و تازه خیلی ها منصرف شدند. (یاد فیلم هیس دخترها فریاد نمیزنند به خیر)
Last edited by shangil; 17-07-2018 at 08:19.
من کارم جوری هست که هفته ای دو سه تا سفر بین شهری با اتوبوس میرم، صندلی جلو فقط برای زن ها ممنوع نیست، کلا نمیذارن کسی اونجا بشینه.
معمولا میگن پلیس راه میگه باید مسافرهای اتوبوس کمربند ببندن ولی اکثر اتوبوس ها کمربند ندارن و برای اینکه پلیس نبینه نمیذارن کسی ردیف جلو بشینه.
ردیف جلو تو سفرهای طولانی معمولا جای شاگرد راننده یا راننده کمکی هست و بازم به همین دلیله نمیذارن کسی اونجا بشینه.
یه دلیل دیگه که دیدم نمیذارن کسی ردیف جلو بشینه اینه که خالی بودن ردیف جلو یعنی هنوز توی اتوبوس صندلی خالی هست، برای همینم راننده تا وقتی ردیف جلو خالی باشه تو راه مسافر سوار می کنه.
در کل تا حالا ندیدم فقط به زن ها اجازه ندن ردیف جلو بشینن
یه چیزی که تو اتوبوس های شهری دیدم و باید ازشون تشکر کنم اینه که اگه تو راه کسی مزاحم یه مسافر زن بشه، طبق قانون حتی اگه وسط بیابون هم باشن همونجا پیاده اش می کنن! از این قانونشون خیلی خوشم اومد!
کاش اثبات تجاوز تو ایران به همین سادگی بود که شما میگین! حتی اگه پزشک قانونی هم تایید کنه که رابطه جنسی نامشروع رخ داده نماینده مجلس میاد میگه شاید با شیشه نوشابه بوده!!! برای اثبات نیاز به دو نفر شاهد مرد (یا چهار نفر شاهد زن) که از نزدیک شاهد این قضیه بودن به نحوی که ورود و خروج آلت رو به چشم خودشون از اول تا آخر دیده باشن، هست! یا اینکه طرف خودش بیاد چهار بار اعتراف کنه همچین کاری کرده (کدوم احمقی میاد علیه خودش اعتراف کنه؟). حالا کاری به فرهنگ 2500 ساله خودمون نداریم که همه ارزش دختر رو به بکارتش می دونن و اگه به دختری تجاوز بشه این قضیه رو مثل ننگ خانواده می دونن و نه تنها شکایت نمی کنن بلکه سریع مهاجرت می کنن به جایی که کسی نشناسدشون و خبر نداشته باشه! از اون بدتر اینکه خیلی وقتا همون اعضای خانواده اش اون دختر رو سر به نیست می کنن!
توی اروپا و آمریکا کارهای ساده و معمولی (تو ایران) مثل استفاده از لغات جنسیتی (حتی یه چیزی در حد ننه قمر!) یا صحبت کردن با ناز و عشوه یا هر جور رفتاری که باعث ناراضایتی طرف بشه (شاید باورتون نشه جولیان آسانژ موسس ویکی لیکس فقط چون یه فاحشه رو موقع رابطه جنسی بدون رضایت بغل کرده بود و گذاشته بود رو تخت، ازش شکایت شده!) می تونه به عنوان پرونده تجاوز جنسی حساب بشه.
تو سوئد به ازای هر تجاوز یه پرونده تشکیل میشه مثلا فرض کنین یه زن میره دادگاه میگه شوهرش تو سال گذشته ده بار بدون رضایت باهاش رابطه جنسی داشته، دادگاه براش 10 تا پرونده تجاوز جنسی باز میکنه و به تک تک جداگانه رسیدگی می کنه! برای همینم آمار پرونده های تجاوز جنسی تو اروپا و بخصوص تو سوئد اینقدر زیاده
چند سال پیش تو آمریکا یه دختر دبیرستانی از همکلاسیش (پسر) شکایت می کنه که بهش تجاوز کرده، اون پسره میگه تقصیر دختره بوده که جلوم لخت شد (لخت مادرزاد) و من تحریک شدم باهاش رابطه جنسی داشته باشم! با وجودی که دختره حرفش رو تایید کرد ولی پسره بازم به جرم تجاوز جنسی محکوم شد! حالا فکر کنین همچین اتفاقی اگه تو ایران افتاده بود رای دادگاه چی میشد!!
Last edited by hady1364; 17-07-2018 at 10:32.
البته من دقیقا منظورم صندلی شاگرد و کمک راننده در موازات صندلی راننده هست نبود. منظورم صندلی پسر سر راننده هم همین وضع رو داره و موردی رو دیدم و مطمئن هستم که خانمی می خواسته صندلی پشت سر راننده بشینه و راننده و مسافرها باهاش بحث کردن و از سفرش منصرف شده و البته دلیل سرگیجه داشتن رو مطرح کرده که حتما باید پشت سر راننده بشینه و تو مسافرت با اتوبوس اگر عقب اتوبوس بشینه سرگیجه میاد سراغش که من در این مورد بیماری و رابطه اون با جلو و عقب اطلاع ندارم. اما اگر صندلی کمک راننده هم خالی باشه و مسافرت کوتاه باشه و نیاز به کمک راننده نباشه اون صندلی هم در سوال من جا داره که چرا یک زن نباید اونجا بشینه که دوستان و بچه ها جوابهای خودشون رو دادن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)