تاپیک داریم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه برای تیم دیگه هم تاپیک نیازه که هنوز زده نشده همه کاربرها میتونن استارتش رو بزنن.![]()
تاپیک داریم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه برای تیم دیگه هم تاپیک نیازه که هنوز زده نشده همه کاربرها میتونن استارتش رو بزنن.![]()
امسال امکان داره بهترین بازیکن جام جهانی رو مثلا از همون دور گروهی یا یک هشتم هم انتخاب کنن![]()
ارژانتین با افتی که کرده احتمال حذفش تو گروه 50درصده جلو کرواسی و نیجریه خیلی قدرتمندن مخصوصا کرواسی خیلی به خون امریکای جنوبی تشنس سال 2014 سرشونو برزیل بریدن قطعا با بی رحمی بازی میکنه
مگر اینکه مسی سنگ شانسش کار کنه
Last edited by امید رض; 07-06-2018 at 00:58.
درکل گروه خوبیه... منتظرم ببینم ایسلند مثل یورو درخشان ظاهر میشه یا نه...
کرواسی احتمالا جدی ترین رقیب آرژانتین برای صدرنشینی باشه. مخصوصا با خط هافبک فوق العاده ای که دارن و احتمالا بازی رو در رو مقابل آرژانتین برتری میانه میدان رو واسه ویچ هاداشته باشیم!
نیجریه هم میاد یه موز بر می داره می ره : دی
میگم قصابی سربازی چیزی هستی شما؟
همش خون و سربریدن ،ترکوندن و....
یه جام جهانیه دور هم میزنیم، دیگه اینکارا لازم نیست.
یه دوتا پنالتی دیگه هم داور میگرفت مسی خراب میکرد میخندیدیم : دی
بعد جام جهانی از فوتبال خداحافظی میکنه !
جلو شیلی پنالتی خراب کرد مقصر قهرمان نشدن آرزانتین شد هیگواین بعد مسی از فوتبال خداحافظی کرد )
الانم همینجوری
کل تیم آرژانتین تو مسی خلاصه شده
گل رو آگرئو میزنه ولی مسی پنالتی خراب میکنه !
هیگواین هم تو زمین نبود تا بهونه مهاجم ضعیف داشته باشن
تا باشد بهترین تاریخ شود !
هواسکورد بهترین بازیکن زمین رو به صورت مشترک به مسی و دروازه بان ایسلند داد !!!!!!!
وجدا از همون اول گفتن هواسکورد با مسی زیرمیزی حساب میکنه گفتن فلان و به همانه !
مسی رو نیمکت باشه هم امتیازش حداقل 5 هست ! کلا با 5 شروع میکنه
پنالتی رو که خراب کرد
هرچی ایستگاهی بود زد به در و دیوار و ستون
دیگه دقیقا باید چیکار میکرد که انتخاب نمیشد ؟؟
سلام.
چند دقیقه از بازی که گذشت، پیشبینی همچین اتفاقی رو می کردم. ایسلند با توجه به ظرفیت و بازیکناش، روش بازی منطقی رو پیش گرفته بود و فیزیک قدرت مندی رو هم برای این کار داشتن. با این حال فکر می کنم تو موقعیت سازی موفق بودیم؛ چند تاییش رو خود مسی خراب کرد که امروز اصلا روز خوبش نبود.
وقتی صاحب توپ می شد، حداقل سه بازیکن ایسلند سمتش می رفتن.
دفاع اصلا مطمئن نبود و دروازه بان هم با چلنج جدی مواجه نشد. گل رو از متزلزل بودن دفاع خوردیم.
پس ممکنه که بهترین گلزن و ایستگاهی زن این فصل فوتبال هم گاهی اینجوری کنه! شگفتا از عجایب این فوتبال و شگفتا از این دوستان عزیز که ماه ها منتظر یه ایستگاهی خراب از مسی بودن و بالاخره به آرزوشون برای گذاشتن این پستای انتقادی رسیدن
+
با این حال قبول می کنم که پنالتی زدن نقطه ضعف مسیه؛ کلا گل راحت از گلوش پایین نمی ره!![]()
همچین بازی ای قابل پیش بینی بود. ایسلند که معروف هست به فوتبال اتوبوسی، مسی که یک سالی هست پنالتی خوب نمی زنه و آرژانتین هم که کلا خوب بازی نمی کنه و آماده سازی و مقدماتی ضعیفی هم داشته. از نظر فنی مهمترین مشکل فنی تیم خط هافبک بی هنر بود. مسی بیش از حد عقب بود و حداقل تا دقیقه 70 بازی سازی از بقیه تیم نداشتیم. گلی هم که زدیم اتفاقی بود. از وقتی بانگا و پاون به زمین اومدن تیم بالانس بهتری پیدا کرد و موقعیت ها هم بیشتر شد. دیماریا و مزا هم واقعا ضعیف بودن.
هر دو فول بک تیم تهاجمی هستن، به نظر من دلیل زیادی نیست دو تا وینگز در کنار اینها بازی کنن که بارها دیدیم چه در سمت راست چه در سمت چپ بین فول بک و وینگرها ناهماهنگی و مشکل بود و اصلا مشخص نبود کدوم قراره چکار کنه. فکر می کنم بهتره مسی منتقل بشه به نوک حمله کنار آگرو و دیبالا بیاد در هافبک تهاجمی. نوعی 2-1-3-4 تقریبا. چون این 1-1-4-4 ای که تیم بازی کرد اصلا بالانس صحیحی نداشت و مشخص نبود هدف چیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)