تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: ارزونترین داروی ضد افسردگی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود
    من تقریبا چنین مشکلی دارم
    باید برم دکتر اعصاب و روان منتها دفترچه ندارم و دکتری که می رفتم مطب خصوصی بوده و ویزیتش 50 هزار تومن هست..
    جالب اینجاست دکتر میگه مشکلت چیه میگمش درد من بی پولی و بیکاری هست - بنده خدا چیزی نداره بگه . میگه فلوکستین رو بخور چند ماه دیگه بیا
    هر چند من ندارم که هر دو ماه یکبار برم . از رو نسخه میرم داروخانه و دارو رو مجددا میگیرم و چند ماه یکبار میرم پیشش

2. این کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود
    من تقریبا چنین مشکلی دارم
    باید برم دکتر اعصاب و روان منتها دفترچه ندارم و دکتری که می رفتم مطب خصوصی بوده و ویزیتش 50 هزار تومن هست..
    جالب اینجاست دکتر میگه مشکلت چیه میگمش درد من بی پولی و بیکاری هست - بنده خدا چیزی نداره بگه . میگه فلوکستین رو بخور چند ماه دیگه بیا
    هر چند من ندارم که هر دو ماه یکبار برم . از رو نسخه میرم داروخانه و دارو رو مجددا میگیرم و چند ماه یکبار میرم پیشش
    سلام
    اگر پزشک شما توی بیمارستان یا درمانگاه دولتی هم ویزیت میکنه برید اونجا تا هزنیه هاتون کمتر بشه
    بیمه هم خیلی خوبه برای این موارد (چه مال خودتون یا اینکه استفاده از بیمه شخص دیگه اگر امکانش هست)
    نکته سوم اینکه در کنار دارو از ورزش و تفریح (حتی پیاده روی و دویدن و رفتن به بوستان ها و پارک ها که هیچ هزینه ای نداره) استفاده کنید
    در فضای مجازی هم وارد کانال ها و شبکه ها و سایت هاییی که اخبار ناامید کننده و نظرات منفی دارند نشید
    فیلم ها و سریال های کمدی تماشا کنید و فیلم های ناراحت کنند و ترسناک تماشا نکنید
    و در کل روحیه خودتون رو شاد نگه دارید
    با آرزوی سلامتی برای همه
    Last edited by ZeroNetizen; 06-04-2018 at 14:01.

4. این کاربر از ZeroNetizen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •