من از عطاری تهیه کرده بودم به همون قیمتی که دوستمون گفته یعنی 80 هزار تومان که عالی بود. توصیه می کنم حتما مصرف کنید.
بسیار موثره
من از عطاری تهیه کرده بودم به همون قیمتی که دوستمون گفته یعنی 80 هزار تومان که عالی بود. توصیه می کنم حتما مصرف کنید.
بسیار موثره
سلام
ممنون از حضورتون و نظرتون
همه باید نکاتِ زیر رو بدونند و مد نظر داشته باشند :
1- لاغری اگر در محدوده ی مجاز باشه و فرد فعال و سر حال و زبر و زرنگ باشه پس این طبیعی و بسبار مفید هست چون وزن زیاد عامل دهها بیماری و مشکل هست
2- فرد لاغر باید در دوران نوجوانی و جوانی با وزنه های مناسب ورزش کنه وگرنه سبک بودنش دردسر ساز میشه چون تراکم استخوانهاش کم هست چون فشار چندانی روی استخوانهاش نیست و این در بعد از 35 که بدن میره به سمت پیری و کاهش تراکم استخوان شروع میشه , براش مشکل ساز میشه .
حتی فضانوردان هم که ماهها در ایستگاه فضایی بین المللی میمونند دچار کاهش تراکم استخوان میشند باوجودیکه هر روز هم کِشهایی به بدن میبندند و روی دستگاه تریدمیل راه میرند
3- لاغری ممکنه از بیماری باشه مثل پرکاری غده تیروئید و یا بیماری دیابت (کمبود انسولین در خون ) و یا مشملات دستگاه گوارش مثل عفونت با باکتریها یا سرطان و غیره , سوء تغذیه , انگلها , اعتیاد به مواد مخدر و یا الکل و صدمه دیدن سیستم گوارش و فده های بدن , غم و اندوه و بی اشتهایی , مسمومیت و غیره
پس کسی که میخواد وزنش زباد بشه باید اول همه ی مواردِ گفته شده رو چک کنه تا مطمئن بشه بیمار نیست و خوب هم غذا میخوره و لاغریش فقط به علت ژنتیک هست
خیلی مهم هست که بدونین از کِی لاغر شدید یا چاق شدید
==================================
4- همه ی پزشکان اتفاق نظر دارند که افزایش سریع وزن و کاهش سریع وزن بسیار مضر هست و به میتونه به جگر و کلیه ها و معده و استخوانها و غده های بدن و غیره صدمه های جبران ناپذیر بزنه
پس کسی که میخواد با داروهای مُجازِ چاق کننده یا لاغر کننده وزنش رو بالا یا پایین ببره نباید بیشتر از 0.2 درصد از وزنش افزایش یا کاهش داشته باشه
مثال :
اگر وزنش 50 کیلو هست پس باید حداکثر 1 کیلو در ماه افزایش داشته باشه
یا اگر 100 کیلو هست و میخواد لاغر بشه باید حداکثر باید 2 کیلو در ماه لاغر بشه وگرنه کلیه هاش و جگرش و اعضایی دیگه صدمه میبینه .
5- دارویی که در این تاپیک اسمش مطرح شده ممکنه حتی سرطانزا هم باشه . بنده و این سایت هیچگونه مسئولیتی نداریم در قبال هر گونه ضرر جانی و مالی
مبادا بدون پیگیریِ علتِ لاغری از این دارو استفاده کنین . مبادا عجله کنین و زیاد مصرف کنین و جگر و کلیه ها و غدها و دستگاه گوارشتون رو داغون کنید . دُزش رو کم کنین یعنی روزی یک قرص یا هر 36 ساعت یک قرص
حتماً با پزشک متخصص تغذیه یا متخصص گوارش مشورت کنید . .
قبلاً در همین سایت چند سال پیش نوشتم که همکاری داشتیم که لاغر ولی سرحال و فِرز و چالاک بود و با مصرف یک نوع داروی چاقی ماهواره ای دچار مشکلات زیاد شد مثل پوکی استخوان و مشکل کلیه
یک فرد چاق هم با مصرف داروی لاغریِ ماهواره ای کارش به بخش اورژانش کشید به خاطر درد کلیه
پس مراقب باشید , عاقلانه عمل کنین , نعمت سلامتی بسیار ارزشمند هست , مراقب باشید اون رو از دست ندین به خاطر چند کیلو آب و چربی
====================================
هشدار بسیار جدی و مهم:
هر دارویی که کورتیزون داشته باشه به هیچ وجه نباید یکدفعه قطع بشه وگرنه غده های بدن داغون میشه خصوصاً غده ی تیروئید . باید دارو تدریجاً کم بشه و بالاخره متوقف بشه
===================================
سریع چاق شدن کلی مشکلات داره مثل صدمه دیدن جگر و کلیه ها و غدها
===============================
گوشه ای از خطرات کاهش سریع وزن
ریزش موها، چین و چروک و شلی پوست صورت و بدن، ضعف اعصاب، افت فشار خون و ضعف و بی حالی، پوسیدگی دندان ها، بروز سنگ کیسه صفرا، سنگ کلیه , ار کار افتادگی کلیه , ورم و زخم معده، صدمه دیدن جگر , یبوست و حتی افسردگی از عوارض کاهش وزن سریع هستند.
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 14-03-2018 at 09:10. دليل: تصحیح
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)