ماشین مدل بالا منظور بنز و پورشه و بی ام و لامبورگینی و ... هست. تو Youtube کلیپ زیاد هست تو این مورد که آمریکایی ها چقدر به ماشین گرون قیمت یا پولدار بودن اهمیت میدن.
تو Youtube سرچ کن Gold Digger ببین واسه یه ماشین چیکار میکنن![]()
ماشین مدل بالا منظور بنز و پورشه و بی ام و لامبورگینی و ... هست. تو Youtube کلیپ زیاد هست تو این مورد که آمریکایی ها چقدر به ماشین گرون قیمت یا پولدار بودن اهمیت میدن.
تو Youtube سرچ کن Gold Digger ببین واسه یه ماشین چیکار میکنن![]()
ممکنه برای ماشین های خاص سر و دست بشکنن ولی با شرایط خیلی راحت صاحبش گیشن
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
اصلا چنین چیزی نیست، Gold Digger هم به دخترهایی میگن که یه ماشین خفن میبینند سریع میخوان با صاحبش دوست بشن، فکرکنم معادل میشه آهن پرست.
کلا بی ام دبلیو و مرسدس خریدن اگر کار داشته باشی سخت نیست، ماشین گرون قیمت هم همچین اهمیت خاصی نداره.
خیلی هم همچین چیزی هست من خودم امریکا و اروپا بودم دیدم.
اقامت میخوای چکار
اونم بل ویزا سرمایه گزاری که پولت میره بلوکه کشور سوم میشه کسی که با ویزا سرمایه گزاری میره عملا دو برابر اون باید مقدار مورد نیاز که حدودا 700 هزار دلار هست برا کشورها خوب داشته باشه
چه کاریه 1 میلیارد رو برار بانک ماهانه قشنگ 20 تومن بگیر برو عشق و حال واقعی دنیا رو ببین هر وقت خواستی مسافرت خارج داخل و ...
الان سود بانکی 15 درصد هست نهایتا که میشه ماهیانه 12 میلیون 500 هزار تومن
با همین تورمی که به قول خودشون 9.8 دهم درصد و تک رقمی هست شما اگه سودتون رو پس اندتز نکنین عملا سال بعد 10 درصد از ارزش پولتون کم میشه یعنی عملا سال دیگه شما 900 میلیون پول دارید و ده سال دیگه سرمایه شما نصف میشه برای مثال قیمت سکه بهار آزادی 20 سال پیش فقط 37 هزار تومن بود و الان بالای یک میلیون و دویست هزار تومن
در ضمن 20 میلیون تومان هم مبلغ خیلی زیادی نیست برای کسی که تهران زندگی میکنه من و شما با حقوق 2 میلیونی الان تو فکر 20 تومن هستیم که چه کارهایی میشه انجام داد ولی عملا شما خونت بالا شهر تهران باشه(مستاجری) ماهی 20 تومن برای هزینه های عادیتون مصرف میشهماهانه قشنگ 20 تومن بگیر برو عشق و حال واقعی دنیا رو ببین هر وقت خواستی مسافرت خارج داخل
15 نمیدن
به پول شما کف 20 درصد میدن
من خودم بانک معتبر تازه 20 تومن نه 200 تومن مقدار 20 درصد کف میگیرم
نگفتم 10 سال هر چیزی روشی داره
با این حال مهم نیس. کسی که 5 سال پیش همون پول رو گزاشت بانک هر ماه پول آمده ماهانه دغدغه نداره اصلا پولش هم 2.3 برابر شده گور بابای ارزش پول به من چه
کسی که این مقدار داره خوب بلده چکار کنه ارزش پولش کم نشه
با این حال خوشا به حال کسی که بی دغدغه زندگی میکنه دایم فکر پول نیس همون 700 رو گزاشت حالش رو میبره
ناشکری هم نکنیم 20 تومن چیزی هست خوب چیزی هم هست !
کدوم مستاجر 700 تومن داره به من نشون بدین؟!!
کلا من زیاد اون پست رو به حالت کاملا جدی نزاشتم ولی خدایی مهاجرت برا کسایی که در ایران به هر دری زدن بسته بوده به درد میخوره
از ما گفتن
خودم هم از خارج مرز الان پیام میزارم
Last edited by shangil; 09-03-2018 at 21:56.
گفتن کل داراییشون 1 میلیارد هست بخواد بزاره بانک باید مستاجر بشه دیگه
20 درصد میشه سالی 200 میلیون به عبارتی ماهی 16.6 میلیون15 نمیدن
به پول شما کف 20 درصد میدن
من نگفتم این پول کمه یا نمیشه کاری کرد باهاش، من این طرز فکر که پولت رو بزار بانک با سودش عشق و حال کن رو نقد کردم
ایشون گفتن کل سرمایه 700 میلیون تا 1 میلیاردهبا این حال خوشا به حال کسی که بی دغدغه زندگی میکنه دایم فکر پول نیس همون 700 رو گزاشت حالش رو میبره
ناشکری هم نکنیم 20 تومن چیزی هست خوب چیزی هم هست !
خب احتمالا 500 میلیونش خونه باشه بقیه اش هم ماشین و ... شاید نهایتا مبلغ نقد تو دستشون 100 تومن یا 200 تومن بشه
سود 200 میلیون 20 درصد میشه ماهی 3.5 که حقوق کارمندی هستش
حالا با سود این همه پول ببینید میشه عشقو حال کرد و سفر خارج و داخل رفت
در کل درجا زدن بده ادمی باید همیشه تلاش کنه
تز آخرت در مورد ایران صادق نیس
این فرضیه ها هم خودتون ساختین
ایشون همهچیز دارن
یه میلیار هم دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)