تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: در مورد ریزش مو

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من هم ریزش مو دارم والان یک ماه و نیم هست که از قرص cystine b6 استفاده میکنم و تازه اثر خودش رو نشون داده و موهام خیلی پرپشت شده . هفته ای دو عدد مییخورم
    در کنار اون هم شامپو ضد ریزش سپیژن استفاده میکنم ولی اونطوری که من فهمیدم دکترها روی شامپو alpecin تاکید میکنن و سری بعد هم این شامپو رو استفاده میکنم .
    درمان ریزش مو هم فقط ماینوکسدیل و فیناستراید هست به همراه قرص های مکمل و تا زمانی که استفاده کنی موهات کم میریزه ولی اگه بزاریشون کنار موهات مثل چی میریزه . البته فیناستراید پر عوارض هست برای همین من فقط چندماه استفادش کردم و کلا گذاشتمش کنار
    فیناستراید عوارض خاصی نداره (روی مردان) . ولی چون ممکنه با دارو های دیگه تداخل دارویی داشته باشه (که در مورد هر دارویی این موضوع صادق هست) بهتره با پزشک مشورت بشه . ضمنا به هیچ وجه خودتون سر از خود دارو رو قطع نکنید وگرنه ریزش مو شدیدتر از قبل بر میگرده . ضمنا بهتره از انواع خارجی فیناستراید استفاده کنید (مثل Finpecia) که البته همونم توش تقلبی هست و باید از جای مطمئن بخرید . قرص Cystine که فرمودید ، فقط یه مکمل غذاییه (که البته مهم هست) ولی کافی نیست . به نظرم بهتره تحت نظر پزشک هم از ماینوکسیدیل و هم فیناستراید استفاده کنی . شامپو هم سری آلپسین همه ضد ریزش مو هستند و بهتره اونی که با موهاتون سازگارتره انتخاب کنید . ضمنا فراموش نکنید که شامپو زمانی موثره که وقتی استفاده کردید بذارید چند دقیقه کف روی سر باقی بمونه و بعدش آبکشی کنید .
    من از شامپوی زیر استفاده میکنم که خیلی عالیه . فقط ممکنه گیر آوردنش سخت باشه . قیمتش هم 26000 تومن هست .

کلا مردانگی رو از بین میبره . هم میل جنسی رو کم میکنه و هم ممکنه بچه دار نشی . نخوردنش بهتر از خوردنشه
    اینا همش شایعه ست . منم چند ساله استفاده می کنم و مشکلی نداشتم .
    سلام
    ایا اینکه میگن فیناید باعث عدم تمرکز میشه درسته؟ بعد خوردنش رو قطع کنیم تا کی این عارضه رو داریم؟ بخاطر امتحاناتم میگم.
    همچین چیزی نیست . نگران نباشید . ولی اگه میترسید حتما با یه پزشک مشورت کنید .

2. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

فیناستراید عوارض خاصی نداره (روی مردان) . ولی چون ممکنه با دارو های دیگه تداخل دارویی داشته باشه (که در مورد هر دارویی این موضوع صادق هست) بهتره با پزشک مشورت بشه . ضمنا به هیچ وجه خودتون سر از خود دارو رو قطع نکنید وگرنه ریزش مو شدیدتر از قبل بر میگرده . ضمنا بهتره از انواع خارجی فیناستراید استفاده کنید (مثل Finpecia) که البته همونم توش تقلبی هست و باید از جای مطمئن بخرید . قرص Cystine که فرمودید ، فقط یه مکمل غذاییه (که البته مهم هست) ولی کافی نیست . به نظرم بهتره تحت نظر پزشک هم از ماینوکسیدیل و هم فیناستراید استفاده کنی . شامپو هم سری آلپسین همه ضد ریزش مو هستند و بهتره اونی که با موهاتون سازگارتره انتخاب کنید . ضمنا فراموش نکنید که شامپو زمانی موثره که وقتی استفاده کردید بذارید چند دقیقه کف روی سر باقی بمونه و بعدش آبکشی کنید .
    من از شامپوی زیر استفاده میکنم که خیلی عالیه . فقط ممکنه گیر آوردنش سخت باشه . قیمتش هم 26000 تومن هست .

اینا همش شایعه ست . منم چند ساله استفاده می کنم و مشکلی نداشتم .

همچین چیزی نیست . نگران نباشید . ولی اگه میترسید حتما با یه پزشک مشورت کنید .
    ممنون . چند جا دیدم که شامپو alpecin c1 cafeine رو گفته بودن مصرف کنید . الان این شامپویی که شما مصرف میکنی چه فرقی با اون داره ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون . چند جا دیدم که شامپو alpecin c1 cafeine رو گفته بودن مصرف کنید . الان این شامپویی که شما مصرف میکنی چه فرقی با اون داره ؟
    چربی سر رو که باعث ایجاد شوره هست ، کاهش میده .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند سوال در مورد فیناستراید دارم.
    اول اینکه ایا ما که فیناستراید میخوریم باید تا اخر عمرمون فیناستراید بخوریم تا موهامون نریزه؟ یا بعد یه مدت باید قطعش کرد؟
    اگر ریزش ما ارثی نبوده باشه و فیناید خورده باشیم ممکنه با قطع خوردن فیناید ریزش بدتر بشه؟
    ایا این عوارض پرخاشگری، کم حوصلگی و عدم تمرکز خیلی جدی توی ادم رخ میدن؟ من الان 2 ماهه دیگه فیناید نخوردم ولی هنوز این عوارض رو دارم.
    با خورد فیناید موهامون دیگه نمیریزه ولی اینکه ایا دوباره پر پشت میشه؟
    ممنون

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام ...
    من موهام و کچل کردم چون بعضیاش ریز شده یعنی مو هست ولی ریزه و رشد نداره!
    واسه رشد موهای ضعیف و ریز چه دارویی پیشنهاد میکنید؟ ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند سوال در مورد فیناستراید دارم.
    اول اینکه ایا ما که فیناستراید میخوریم باید تا اخر عمرمون فیناستراید بخوریم تا موهامون نریزه؟ یا بعد یه مدت باید قطعش کرد؟
    اگر ریزش ما ارثی نبوده باشه و فیناید خورده باشیم ممکنه با قطع خوردن فیناید ریزش بدتر بشه؟
    ایا این عوارض پرخاشگری، کم حوصلگی و عدم تمرکز خیلی جدی توی ادم رخ میدن؟ من الان 2 ماهه دیگه فیناید نخوردم ولی هنوز این عوارض رو دارم.
    با خورد فیناید موهامون دیگه نمیریزه ولی اینکه ایا دوباره پر پشت میشه؟
    ممنون
    والا عجیبه . من شبی دوتا فیناستراید میخورم و هیچ کدوم ازین عوارض رو نداشتم . دکتر به من گفت فیناستراید رو تا حدود 34 سالگی باید بخوری چون بعد از این مدت هوزمون های بدن به طور طبیعی تغییر می کنند . با فیناید موهای شما دیگه نمیریزه ولی بازگشتشون بستگی به خیلی شرایط داره . با دکتر مشورت کنید .

سلام ...
    من موهام و کچل کردم چون بعضیاش ریز شده یعنی مو هست ولی ریزه و رشد نداره!
    واسه رشد موهای ضعیف و ریز چه دارویی پیشنهاد میکنید؟ ممنون
    محلول ماینوکسیدیل . این دارو غلظت های مختلفی داره و به تنهایی چاره ساز نیست . با پزشک مشورت کنید .

8. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •