دوستان من كه طرفدار گيگا هستم اما بايد خدمتتون عارض شم كه گيگا و ايسوز دارن متحد ميشن ديگه ام اس آي رفت كنار...
دوستان من كه طرفدار گيگا هستم اما بايد خدمتتون عارض شم كه گيگا و ايسوز دارن متحد ميشن ديگه ام اس آي رفت كنار...
بهترین گزینه asus p5gd2-xنوشته شده توسط abbas-porrezaei
76000
اين بردي كه شما معرفي كردين lga هستنوشته شده توسط actros
سي پي يو اين دوستمون 1.7 سلرونه كه سوكت 478 هستش ..به نظرم p4p800 ..اگه پيدا كنه خيلي بهتره
آره اين مدل خوبه loyal280 و مدل گيگا اگه درست نوشته باشم 8i865pePro1000 دوئل باياس است چيزه خوبيه قيمت هم حدود 65 تومان
نوشته شده توسط loyal280
اين دوستمون ميخواد بقيه قطعات شو
عوض كنه تو بقيه پستها هست
اره بر 478 هموني كه شما گفتي خوبه
asus p4p800-x
دوست من :
Asus سابقه خوبی داره :
موفق باشی
هیچکدام از مادر بورذها از زحع جدید اینتل Core 2 Duo پشتیبانی نمکنند.میتونی با بوده بیشتر (20000 تومان)
Giga 8i945p-s3
بگیری تا خیالت برای یکی دو سالی راحت باشد
[QUOTE=alireza_sh]هیچکدام از مادر بورذها از زحع جدید اینتل Core 2 Duo پشتیبانی نمکنند.میتونی با بوده بیشتر (20000 تومان)
[QUOTE=alireza_sh]هیچکدام از مادر بورذها از زحع جدید اینتل Core 2 Duo پشتیبانی نمکنند.میتونی با بوده بیشتر (20000 تومان)[QUOTE=alireza_sh]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جملتون رو یه بار دیگه میگید..هیچ مادربردی پشتیبانی نمیکنه فقط S سری گیگا پشتیبانی میکنه یا فقط منظورتون ایرانه ..نوشته شده توسط alireza_sh
در هر حال این تابلوئه که یه دوجین برد ارزون و خوب واسه کور2 تو بازار هست...چه گیگا..چه ایسوس..چه ازارک..چه ایپاکس..چه ابیت..و چه ورژنهای جدید برندهای دیگه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)