دوست عزیز ، جناب Shaahani
با سلام
بعد از خوندن مطلب شما یک قدم بزرگ به یقین نزدیکتر شدم که بهترین و برترین راهِ اعتقادی همان راهِ راست یا الصراط المستقیم هست .
کمال تشکر از شما رو دارم .
=========================
بنده ی مخلص قبلاً بارها در نوشتههام گفتم که هر کسی که ادعا کنه حرفی برای گفته داره در مورد انتخاب مسیر صحیح اعتقادی ، بنده دوان دوان میرم ببینم چی داره برای گفتن و با بی طرفی و با شوق و ذوق حرفهاش رو گوش میدم چون یقین دارم حرفهاش یا باعث تصحیح مسیر اعتقادی بنده میشه یا باعث میشه بیشتر مطمئن بشم که مسیر فعلی بهترین و برترین مسیر هست
ط===================================
نویسنده این مطلب سعی کرده هر چه در چنته داره به کار بگیره تا انتخاب راهِ راست رو اشتباه و خطا نشون بده
نمی دونم آیا ایشون باز هم چیز دیگری برای گفتن داره یا نه .
اگر این شخص در جایی مطلب مینویسه بنده خیلی مایلم برم بقیه مطالبش رو هم بخونم چون اگر همه همینطور باشه خیلی به درد بنده می خوره .
===================================
حرفهای ایشون فقط بر چند دسته تأثیری رو داره که ایشون میخواد :
۱- کسانی که هدایت شدنی نیستند اصلاً یعنی اگر ۱۰۰۰ سال هم در دنیا زندگی کنند و میلیاردها دلیل و مدرک علمی و مشهود و ملموس هم ببینند باز هم همون حرفی رو میزنند که همفکرانشون از هزاران هزار سال پیش میزده اند ( قصه هست ، افسانه هست ، شعره ، جادو جمبله ، خرافاته ، جهل و نادانی ، عقب ماندگی هست ، نیرنگ و فریب و حقه بازی و کلاهبردارری و عوامفریبی هست ، جنون و دیوانگی هست ، بیماری روانی هست ، خیال باطل هست و غیره و غیره )
۲- کسانی که اطلاعات و علم و دانششون در مورد سایر عقیده ها خصوصاً راه مستقیم کم و اندک هست و راحت میشه مخشون رو زد و جذبشون کرد .
۳- کسانی که هنوز عقیدهی ثابتی ندارند و در دریای عقاید حیران و سرگردانند و اصولاً اهمیت چندانی هم براشون نداره که چه عقیده ای داشته باشند . یه روز منکرند یه روز مؤمن .
۴ - کسانی که شخصیتشون یک شخصیتِ مقلّد هست یعنی قدرت تشخیص درست و غلط رو ندارند و هر روز حرف یکی رو درست میپندارند و راه می افتند دنبالش و باهاش هم عقیده میشند .
,========================
مطالب این نویسنده درست شبیه کارهای یک شعبده باز هست که میاد روی صحنه و کلی کارهای به ظاهر عجیب و خارقالعاده و باورنکردنی انجام میده و خیلی از تماشاچیان رو رو فریب میده و باور میکنند کارهاش رو اما درحقیقت همه کارهاش چیزی نیست جز تردستی و حقه و فریب دادن چشمها و مغزها و عقل های ضعیف
در بین صدها تماشاچی فقط عده ای انگشت شمار که علم و دانش بالایی دارند میدونند که این فرد فقط یک تردست هست نه بیشتر و کارهاش ترکیبی از زیرکی و زرنگی و فریبکاری و مهارت در مخ زدن و باوراندن هست .
=============================
بنده نمیدونم آیا خود شما هم با نویسنده عقیدهاید یا نه اما اگر باهاش هم عقیدهاید و یا نویسنده خودتون هستین اصلاً خوشحال نباشید که چنین عقیده ای دارید چون اگر با همین عقیده زندگی کنید و بمیرید خسارت و زیان و ضرر بسیار سنگینی متحمل خواهید شد اگر که قیامتی در کار باشه
یه دنیا حرف گفتنی ، نداریم وقتِ گفتنی