تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: فشار شدید عصبی، مشکلات قلبی و حملات مکرر پانیک

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما دچار اختلال در عصب واگ (Vagus Nerve) هستید، بهتر است دوباره با یک متخصص در این مورد مشورت نمایید.
    ممنون بابت پاسخ
    راهی برای تشخیص وجود داره؟
    MRI میتونه برای تشخیص بیماری های عصبی مفید باشه؟
    شما این بیماری رو تجربه کردید؟

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

طب قرانی _ خدادادی رو حتما دانلود کن نتیجه گیری بعد از اون خیلی کمک کننده است

3. این کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان
    من میدونم پانیک چطوریه
    یه دفعه ظاهر میشه اما قبلش ادم بی حال میشه و هی فکرای بد میکنه و ممکنه قبلش عصبی هم شده باشه، وقتی هم پانیک میشیم تپش قلب میگیریم و حس مرگ بهمون دست میده اما بعد از ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت دیگه درست میشه درسته؟
    من مشکلم اصلا حالت بالا نیست
    مشکل اینه که مثلا یه روز تا شب سردرد های عجیب و مبهم و آزار دهنده ای دارم، بی حالم، حوصله ندارم، اشتها ندارم، همش نگرانم،، خسته ام
    بیحالم تا شب، وقتیی رو مبل نشستم و بلند میشم که مثلا برم آب بخورم انگار فشارم کمو زیاد میشه یا قلبم زور میزنه و تپشاش ناهماهگ میشه و یه حسی مثه اینکه آدرنالین ترشح میشه و دلهره ایجاد میکنه بهم دست میده
    انا طبیعیه؟ پانیکه؟
    کسی که بیماری پانیک داره ولی پانیک نمیشه اما بیحاله و همش حس دلهره داره تا شب؟ (حتی با یه بازو بسته شدن ناگهانی در حس دلهره بهم دست میده و حس میکنه آدرنالین خونم یهو میره بالا)

دیروزم رفتم دوباره دکتر اعصاب و یه قرص پیوسته رهش داد گفت ممکنه تا ۳ هفته بعد عمل کنه پس ترکش نکن
    یه قطره گیاهی هم داد (اسطخودوس) گفت روزی ۳ تا بار بریز تو آب بخور
    امروز همش حالم بد بود، دقیقا از اعصابم بود چون حس میکردم این حالت بد از سرم میاد، تو خونه هیشکه حتی نمیتونه با صدا پایین باهام حرف بزنه اعصابم میریزه بهم، اشتهامم از دست دادم
    واقعا زندگی زهر مارم شده، امروز بدتر بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2017
    محل سكونت
    خطه دلاور پرور

پيش فرض

panic attack بد چیزیه

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون میشم دوستان اطلاعات و تجربه هاشون و یا دیده ها و شنیده هاشون رو به اشتراک بزارن و بیشتر بتونیم توی این تاپیک بحث کنیم.

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

این مشکل شما رو در حال حاضر با دارو سرکوبش میکنن بنظرم باید مشکل فیزیولوژیکی داشته باشین غذای خاصی مصرف میکنین ؟

8. این کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این مشکل شما رو در حال حاضر با دارو سرکوبش میکنن بنظرم باید مشکل فیزیولوژیکی داشته باشین غذای خاصی مصرف میکنین ؟
    این روزا اصلا اشتها ندارم که چیزی بخورم
    خونواده واسم موز و پسته و گلابی و انواع اقسام میوه جات گرفتن ولی اصلا اشتها دارم چیزی بخورم و همینجوری دست نخورده تو اتاقم خراب میشن
    بیشتر مرغ میخوردم اما الان درسته هم یکی واسم درست کنن و کلی تزیینش کنن بازم حالم بهم میخوره و نمیخورم
    صبحونه چندتا لقمه نون و پنیر و انگور میخورم،‌قبلا همیشه صبحونه نیمرو میخوردم و حالم از پنیر بهم میخورد، اما الان برعکس شده بوی نیمرو که بهم میخوره حام بد میشه
    بوی غذاهای سرخ کردنی حالمو بهم میزنه
    دستمال کاغذی لوله کردم گذاشتم تو گوشم که صداها رو نشنوم چون خیلی حساس شدم به صدا ها و با کوچکترین صدایی عصبی میشم و حس میکنم گوشام خیلی قوی شدن و صدای خودن بال پشه رو هم میشنوم و اذیتم میکنه
    غذای خاصی مصرف نمیکنم، قبلا روزانه ۵ ۶ تا فنجون چای میخوردم که اونم از وقتی مریض شدم نمیخورم، اما دیروز به شدت سر درد گرفتمو و فشارم افتاده بود، ۲ تا فنجنون چای بعد یک ماه خوردم حس کردم حالم بهتر شد

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خب بعد از ۲ ماه و ۲ هفته ای که درگیر این اختلال هستم یکم اوضام بهتر شده
    آلپروزولام و قرصای خواب هم گذاشتم کنار (تدریجی و به صورت نامحسوس)
    قرص سرترالین رو تا دوز ۱۰۰ به مدت ۱ ماهو نیمه که دارم استفاده میکنم و از حق نگذریم یکم بهتر شدم و حملات کمتر شده ولی به صورت کامل رفع نشده و به صورت هر چند روز یکبار حملات میاد سراغم اما تمام سعیمو میکنم که ترس حریفم نشه و حداکثر تا نزدیکای بیمارستان که میرسم حالم بهتر میشه و برمیگردم خونه (یه آلپروزلام 0.25 میندازم بالا که بهتر شم)

قرص پرانول هم به صوورت روزانه ۲ تا ۱۰ میلی میخورم و تپش قلبم بهتر شده اما همچنان بعضی شبا اذیت میشم (کوبش قلب، توی تاپیک مورد نظر دربارش توضیح میدم)

امروز هم رفتم دکتر و سرترالین ۱۰۰ رو به ۱۵۰ افزایش دادن و یه قرص جدید هم اضافه شد به نام تری فلوئوپرازین که میترسم مثه آلپروزولام گیجم کنه و قراره از فردا مصرفشو شروع کنم
    توی این مدت همه تلاشمو کردم، از موسیقی درمانی گرفته تا تفریحاتی مثه دوچرخه سواری (بین ۲ تا ۵ ساعت در روز) ، گردش با خونواده و دوستان و سرگرم کردن خودم با فیلم و کتاب و آشپزی و ...
    سعی میکنم تو خونه زیاد نمونم و فکر کار و پول و زندگی هم گذاشتم کنار و بیخیال همه چی شدم که بتونم خودمو درمان کنم و از این وضعیت بیام بیرون و به وضعیت عادیم برگردم.

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

دوست عزیز چند سالته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه black sabbath's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

دوست عزیز ببخشید که دیدی تاپیکت بالا اومده خوشحال شدی که کسی راهنمایی کرده حتماً اما الآن این متن بی مقدار منو می خونی و می بینی زهی خیال باطل
    من هیچ راهنمایی ندارم بهت بدم اما اشک تو چشمم جمع میشه حتی وقتی می بینم یکی از سرماخوردگی بی حال شده
    ببخش که اسپم میدم و شاید بگی سرکارت گذاشتم اما...دلم می سوزه یه بنده خدا یه همنوع مشکلی براش پیش میاد و بیشتر دلم می سوزه کاری از دستم بر نمیاد
    نمی خواد تشکر کنی نمی خواد ریپلای بزنی فقط میگم ای کاش میشد انسانها درد نداشتن ای کاش میشد انسانها ناراحتی نداشتن
    وقتی خوندم که وضعیتت تو اون حالت ها چطور میشه گریم گرفت.نمی دونم وضعیتت شاید حاد باشه شاید هم هیچی نباشه اما چه بده یه انسان ناراحتی داشته باشه و نتونه از زندگیش لذت ببره
    ببخشید هیچ دانشی ندارم که کمکت کنم

13. 2 کاربر از black sabbath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •