من این رو قبلا هم گفتم بازم تاکید میکنم تا زمانیکه انحصار پهنای باند کشور در انحصار یک شرکت به اسم ارتباطات زیر ساخته، اوضاع اینترنت کشور چندان فرقی نمیکنه. الان دیگه بدتر هم شده، مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره زیرساخت شده وزیر ارتباطات!![]()
من این رو قبلا هم گفتم بازم تاکید میکنم تا زمانیکه انحصار پهنای باند کشور در انحصار یک شرکت به اسم ارتباطات زیر ساخته، اوضاع اینترنت کشور چندان فرقی نمیکنه. الان دیگه بدتر هم شده، مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره زیرساخت شده وزیر ارتباطات!![]()
اینترنت ک کلش از مریکا شروع شده بعدشم امریکا میتونه تصمیم بگیره همونطور ک تو بقیه موارد هر وقت خواسته تصمیم گرفته تو هر چزی من تو چیزای سیاسی اطلاعات کاملی ندارم و روند کار رو نمیدونم ولی همونطور ک اروپارو تحت فشار گذااش همیشه ک مثلا خدمات به ایران ندن یا چیزی نفروشن تو اینترنتم همین کارو میتونه بکنه چرا نکنه؟ پس دست کیه این اینترنت؟ دست قدرت هاای جهانی اینترنت دیگه... همین اینترنتی ک میاد تو ایران فک کردی از کجا میاد؟ مجانی ک نیس میخرن بهشون میفروشن الان فکر کنم از شاانگهای چین میاد.اینترنت جهانی رو قراره به روی ایران ببندن؟؟
مگه اینترنت در انحصار قدرت یا نهاد خاصیه که بتونه به روی یه کشور خاص ببنده؟
قرار بود بکنن اوبامامخالفت کرد پارساال هم بحث تحریم سایبری ایران بود اگه ی سرچی بزنی تو گوگل در مورد تحریم سایبری
میتونی خودت بخونی و ببینی.
ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما داری ادرس غلط می دی.اینا دنبال اینترنت ملی هستن نه امریکا دنبال تحریم نت ایران.از چین هم نمیاد یا از دوبی هست یا از اذربایجان اکثرن.
Last edited by mohandes23; 07-09-2017 at 17:55.
Ag ye fkri hm vase pping gameraye badbakht irani knn bad nis : /
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
یعنی نافشون رو با دروغ بریدن
بله تو خیلی کشور مصرف منصفانه هست ولی یک ترا نه ۱۰ گیگ
بعد هم مثلا طرف بیشتر از یک ترا دانلود کنه سرعتش مثلا از ۱۰۰ مگ میکنند ۲۰ مگ نه اینکه طرف دوباره بره حجم بخره
نمیدونم این مسوولین کی قراره بفهمند مردم هم میفهمند و مثل شما احمق نیستند
من از حرف زدن این مسوول تعجب نمیکنم تعجبم از اون خبرنگاری که خیر سرش باید صدای مردم باشه ولی میاد می نویسه اینترنت با پایه ۲۰ گیگ خیلی خوبه
یعنی همه چیزمون به همه چیزمون میاد وقتی خبرنگارمون این باشه مسوولمون هم میشه اون
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
اینا دنبال اینترنت ملی هستن
جفتش هست هم میخوان ی شبکه محدود باشه مثل کره شمالی هم ک اون هام دنبال تحریم کردنش بودند گفتم ک سرچ بزنی تو اینترنت میاره اوباما هم مخالفت کرد باهاش.
اون چین رو هم کسی فوق لیسانس داره و تو مخابرات کار میکنه 15 ساله بهم گفت حالا درست یا اشتباهش رو نمیدونم
Last edited by sunshineboy; 08-09-2017 at 20:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)