کارت ملی من برای شهر دیگریست. ایا مشکلی ایجاد میشود برم پیش خوان شهر دیگر؟
کارت ملی من برای شهر دیگریست. ایا مشکلی ایجاد میشود برم پیش خوان شهر دیگر؟
نه مهم نیست آدرس سکونتتون واسه کارت ملی هوشمند عوض میشه به همون شهری که ازش کارت میگیرین و ساکن هستین
همون مراحلی که دوستمون amir_t6262 گفتن هست. فقط یک نکته ای رو بگم که موقع نوبت گیری فکر کنم سه گزینه: پست خانه، دفتر پیشخوان و اداره ثبت احوال هست. اینطور که شنیدم اگر شما برای مراحل انگشت نگاری و عکس گرفتن در محل ثبت احوال رو انتخاب کنی زودتر کارتت حاضر میشه. من نمی دونستم پیشخوان رو زدم ولی خوب همونطور که گفتم با وجودیکه به من گفتن 6 ماه بعد بیا 2 ماه حاضر شد. اگر اداره ثبت احوال بهت دوره همون پیشخوان رو بزن. ظاهرا دارن زود حاضر می کنن و ثبت احوال هست که این کارتها رو به پیشخوان و اداره های پست تحویل می ده و اونها هم از از این طرف سال به این طرف دارن سریع کارتها رو حاضر می کنند.
روزی هم که میری برای انگشت نگاری باید عکس هم بندازی و عکس اگر حاضر داشته باشی قبول نیست!. پس مرتب و شیش تیغ برو. روز نوبت گیری هم که تو سایت NCR.ir مشخص کردی رو هم حتما سر روز و ساعت برو که مجبور نشی چند روز بعد دوباره نوبت گیری کنی و اسیر بشی. اون روز که رفتم پیشخوان از شانس من خلوت بود و نیم ساعت بیشتر وقت برای انگشت نگاری و گرفتن عکس و معطلی برام نداشت. بهتره که زودتر انجامش بدی چون اول آخر همه رو مجبور می کنن که این کارت ملی به اصطلاح هوشمند رو داشته باشند و یه پول خیلی قلمبه به جیب بزنن. بعد ببینیم این کارت ملی هوشمند برای ما چکار می کنه و چقدر کارهامون سریعتر جلو می بره!
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)