من نمیدونم که ملاک صندلی خوب چیه ، ولی تجربه ی شخصی من هم بعنوان راننده هم به عنوان مسافر در مسیر های تهران مشهد و تهران کرمان و تهران گیلان اصلا خسته کننده نبوده و مشکلی با صندلی ها نداشتم![]()
من نمیدونم که ملاک صندلی خوب چیه ، ولی تجربه ی شخصی من هم بعنوان راننده هم به عنوان مسافر در مسیر های تهران مشهد و تهران کرمان و تهران گیلان اصلا خسته کننده نبوده و مشکلی با صندلی ها نداشتم![]()
منم یه سفر حدود 7 ساعته از تهران به گیلان داشتم صندلی ال 90 به هیچ عنوان اذیت نکرد و مثل صندلی پژو پارس راحت بود برام
این موارد بیشتر نسبیه و ملاک های راننده و انتظاراتش از خودرو بستگی داره
به عنوان مثال صندلی خودرویی مثل پارس از لحاظ راحتی برای مسافرت های طولانی و حتی نردیک بین شهری ، به هیچ وجه قابل قیاس با صندلی ال 90 نیست ؛ همون طور که کیفیت ساخت و قطعات به کار رفته در ال 90 به مراتب از پارس بیشتره .
من دیگه حرفی ندارم![]()
دوست عزیزشما 35 میلیون میخوای هزینه کنی، دیگه نباید انتظار رفاه و راحتی رولزرویس رو داشته باشی.
1- شما وقتی تو مسافرت و حتی مسیر کوتاه تر سوار پارس شدی چه اتفاقی براتون افتاد؟
2- با این بودجه چه ماشینی رو پیشنهاد میکنین که بهتون فشار نیاد و بتونین توش بشینین؟
با 35 میلیون تنها انتظار از رفاه و راحتی ماشین قابل تحمل بودنه .
به هر حال هدف جدل که نیست ؛ بنده عرض کردم ال 90 راحت نیست ، شما و چند تا از دوستان گفتین که مشکلی با این موضوع نداشتین ؛ عقل سلیم حکم میکنه که حرف شما درسته ؛ بحثی نیست .
در کل هر ماشینی مزایا و معایب خاص خودش رو داره ، حالا یکی بیشتر یکی کمتر و انتظارات هم متفاوت ؛ در هر صورت امیدوارم دوستمون انتخاب راضی کننده ای داشته باشه .
ال 90 گزینه خوبیه فقط یکم ماشین خشکیه.
هم در سرعتهای پایین و هم بالا اگه جاده ناهمواری داشته باشه لرزش و حس میکنید. البته تنظیم کمک فنر و تهیه لاستیک نرم خارجی و تنظیم دقیق بادش تاثیر مثبتی داره. (فکر کنم مدلهای پایینتر با رینگ کوچکتر کمی نرمتر از مدل بالاتر باشه ... )
و یه مقدار کمی بخاطر فرم ایرودینامیک و تعلیقش موقع فرمان دادن بدنه نامتعادل میشه که پشت فرمان شاید حس نکنید ولی در صندلی سرنشین ملموس تره .
من با ال نود از بابلسر حرکت کردم به طرف جاده چالوس ، و از اونجا تا تهران اومدم .. همون لحظه مجبور شدم از تهران برم فومن ( از اتوبان رشت ) و با اینکه دیسک کمر دارم و اضافه وزن هم دارم اصلا با صندلی ال نود اذیت نشدم ( ال نود مدل 87 - e2 ) . این مسیر ( با ترافیک و ... ) حدود 18 ساعت (رانندگی مداوم ) طول کشید . همین مدت تو هر ماشین ایرانی زیر 50 میلیون دیگه نشسته بودم دیگه نمیتونستم راه برم . تعجب میکنم چطور میگید صندلی ال نود خوب نیست !
به قول یکی از دوستان به بودجه هم باید نگاه کرد . صندلی ال نود خوب نیست ، کلا ال نود ماشین خوبی نیست . مثل تمام ماشین های دیگه زیر 50 میلیون توی ایران . ولی وقتی میخواهید 35 میلیون هزینه کنید هیچ ماشینی به گرد پای ال نود هم نمیرسه .
به شرطی که از چپ شدنهای گاه و بیگاه این ماشین صرفنظر کنیم و به طراحی ظاهریش که از قوطی کبریت توکلی عاریت گرفته شده اشاره نکنیم و از امکانات رفاهی و آپشن نیز چیزی در حد هیچ! مطالبه کنیم میشه گفت ال 90 از ماشینای خوب هست که داچیای "رومانی" ساخته و لوگوی رنو فرانسه روش چسبوندن!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)