بدبختي اينه كه دوربين ديجيتالم هم آلوده شد ... !
بدبختي اينه كه دوربين ديجيتالم هم آلوده شد ... !
یک ویروس قوی وارد کامپیوتر من شده! کسی راه مبارزه با اون رو بلده؟ این ویروس در هر فولدری که وارد می شوم یک new folderجدید می سازد ودر ضمن سه کلید معروف ctrl+alt+deleteرا به محضی که اجرا می کنم و پنجره windows task manager را می بندد در ضمن خواستم آنتی ویروس نصب کنم اما فولدر و فایل های set up آنتی ویروس ها رو می بندد! کسی اسم این ویروس را می داند/؟ راه مبارزه با آن چیست؟ در ضمن اگر بخواهم ویندوز عوض کنم این ویروس در درایوهای دیگر هم خانه کرده پس چه باید بشود؟
الان توانستم يك لحظه اسم برنامه در ويروس در حال اجرا را بخوانم WinImeاسم این ویروس هست احتمالا خوهشا کمک کنید!
سلام عزيز
تناپيك زير كه دوست عزيز مون MB_Danger اموزش پاك كردنش رو نوشتن
آموزش پاک کردن ویروس New Folder.exe ( درخواستی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشين![]()
nod 32 2.50 پاک میکنه من امتحان کردم اول باور نداشتم
کامپیوتر رو تو safe mode راه اندازی کن بعد فایل مورد که اغلب در system 32 می باشد را پاک کن فراموش نکنی که از رجستری نیز پاکش کنی!!!!
سلام دوستان شرمنده كرديد يه دنيا ممنون!
فكر نمي كردم جواب بگيريم چون قبلا يه سئوال پرسيدم كسي نگفته بود
باز هم ممنون
این ویروس را آنتی ویروس Nod32 کاملا میشناسه و اونو پاک می کنه
با سلام .
یه ویروس جدید روی سیستم من هست (البته شاید واسه من جدید باشه !!) که منو کلافه کرده .
اسمشو نمیدونم ، ویروس کش ها هم این ویروس را نمیشناسن . نشانه ها این ویرس هم به این شکل است :
1- سرعت کامپیوتر رو کم میکنه عجیب .
2- Folder Option غیر فعال میشود تا فایلهای مخفی رو نتونیم ببینیم (خوده ویروس انگار خودشو مخفی کرده)
3- رجیستری ویندوز غیر فعال شده و اگر آن را کلیک کنیم سیستم ریبوت میشود .
4 .....
این چه ویروسی هست و چگونه میشه از شرش خلاص شد ؟
من هم این ویروس را داشتم اول سیستم رو restore کردم بعد در shared dacument و dacument دیگه فایلهای را که پسوند exe داشتن رو پاک کردم این فایلها خیلی تابلو هستند خیلی آسون پیدا می کنی بعد از این کار از run رجستری برداشتم مشکل حل شد!!!!
من فکر میکنم یه Worm باشه . ولی با چی پاک کمک نمیدونم .
من باید کجا مشکلمو عنوان میکردم که اینجا اشتباه است ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)