تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: كمك

داره خودمونی میشه arian_pboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط مومن خدا
    خب اگه راضی هستی که مشکل نیست اما سونی ژاپن واقعا یه چیز دیگس...
    صد در صد تایید می شه

Banned مومن خدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط arian_pboy
    صد در صد تایید می شه
    خوشحال شدم كه نظراتمون نزديك به هم هستش...

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

اريان جان اگر امكان داره براتون نتايج تست اون پليرهايي رو كه امتحان كردين براي ما بنويسين چون ذكر كردين كه همه پلير ها رو امتحان كردين ولي در اخر سوني رو پسنديدين ممنون

Banned مومن خدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم ممنون ميشم آريان جان كه به بچه ها بگي كه سوني چقد با كيفيت هستش...

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان عزیز مهمترین چیزی که در انتخاب برای من اهمیت داشت کیفیت پخش بود در این مورد پلیر هایی رو که دوستان داشتن رو امتحان کردم که شامل مدل های مختلف سامسونگ - کریتیو - زی سایبر - فراسو - ال جی و چند مدل دیگه که در حال حاضر اسمشون یادم نمی یاد .
    در میان اینها به نظر من سامسونگ صدای خوبی داشت ولی همیشه به دنبال تست کردن سونی بودم چون من از قبل یک واکمن سونی داشتم که در آن زمان در نوع خودش محشر بود بخاطر همین زیاد به دنبال سونی بودم تا اینکه در نمایشگاه کارنوال فروش سونی در تیر ماه تونستم دو مدل :E400 Series-E00 Series رو از نزدیک تست کنم با تست کردن اینها چیزی رو پیدا کردم که هیچ وقت نه فکرشو میکردم و نه اصلا دنبالش بودم اون هم تفکیک صدایی جالب و فوق العاده اون بود چیزی که جز از کارت صداهای حرفه ای و اسپیکر مخصوصش نمیشه انتظار داشت این بود که صدایی جز سونی دیگه به دلم ننشت .
    البته درسته که این مدلی که من گرفتم فاقد قابلیت ضبط صدا و ارتقاع حافظه هست ولی باطری فوق العاده ای داره به طوری که با یک ساعت شارژ پنجاه ساعت بدون وقفه قابلیت پخش موسیقی داره و در صورت شارژ سریع با سه دقیقه شارژ سه ساعت کار می کنه ( 100% تست شده) که فکر نمی کنم هیچ مارک دیگه این قابلیت رو داشته باشه ( البته می تونم بگم مطمانم ). البته شاید بعضی ها از اینکه باطری خارجی نمی خوره و با USB شارژ می شه اشکال بگیرن اما شما می تونید شارژر اون رو با برق و یا باطری ماشین هم تهیه کنید و به راحتی عمل شارژ رو هم انجام بدید اما با 50 ساعت شارژ فکر نمی کنم در طول یک سفر یک هفته ای احتیاجی به شارژ باشه !
    در مورد مقدار حافظه که فرقی میان مدل های مختلف نیست.
    از نظر قیمت هم قیمت معقولی داره که من قیمت هاشو براتو می نویسم :
    E403- 256MB-66000 T
    E405&E002-512MB-88000T
    E407&E003-1GB-120000 T
    همین طور که اول هم گفتم مهمترین فاکتو کیفیت صدا بود که در زیر با نمرات 1تا 10 (از نظر خودم)مشخص می کنم:
    1- سونی 10 _ 2-سامسونگ 8 _ 3-کریتیو 7.5 _ 4-فراسو 6 _ 5- زی سایبر 5.9 _ 6- الجی 5
    یکی دیگه از فاکتو های خریدم شکل ظاهری پلیر بود که سونی دارای طراحی خیلی زیبایی بود و دکمه های دم دستی داشت .
    من این عادتو دارم بعد از تحقیقی که می کنم یا یه کالای خیلی خوب با قیمت مناسب رو بخرم یا نخرم .
    دوستان عزیز اگر موارد دیگری مد نظر شماست بگید تا توضیح بدم ( چون الآن ساعت دقیقا 1 بامداد روز چارشنبه هست و خیلی خوابم میاد جز اینهایی که نوشتم در حال حاضر چیزه دیگه به فکرم نمی رسه)
    البته هرکس نظر و سلیقه خودشو داره
    شاد و پیروز و سربلند باشید
    Last edited by arian_pboy; 27-09-2006 at 01:09.

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

یه نظرم دارم اینکه بییام یه تاپید معرفی کامل مدل های مختلف ام پی تری پلیر بزنیم و توش مدل های مختلف پلیر رو با جزئیات کامل - قیمت - تجربیات و... معرفی کنیم تا مرجع خوبی بشه برای دوستانی که می خوان MP3 Player بخرن و با مراجع به اینجا بتونن با توجه به نیازهاشون مدل مورد نظرشونو پیدا کنن ( از تعداد تاپیک های کمک برای خرید ... هم کم میشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض

سلام

هيچكي اطلا عاتي در مورد mp3 plyery كه من مارك اونو معرفي كردم نداره
    . چون قيمتش خوب هست 1gbقيمتش هست هفتاد هزار تومان و usbسرخود هم هست ممنون ميشم جواب منو بديد اخه عجله دارم.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

اناهيتا خانم اخه اون حتي به معروفيت و كيفيت لئونو هم نيست من كه پيشنهادش نمي كنم الان 1 گيگابايت 140 تومنه

Banned مومن خدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط nintendo_ds
    اناهيتا خانم اخه اون حتي به معروفيت و كيفيت لئونو هم نيست من كه پيشنهادش نمي كنم الان 1 گيگابايت 140 تومنه
    نیتندو جان سونی رو میگی؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

نه بابا hitech رو كه اناهيتا خانم فرمودند رو منظورم بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •