اقااین قسمتو درست میگه.اگر از زیپ درش میورد و یه جا اپلود میکرد کی میفهمید که ماله کدوم سایته.کارلوس جان من ازت تشکر میکنم به خاطر این نرم افزار .بازم از این کارا بکننوشته شده توسط carlos
:P :oops: :arrow:
اقااین قسمتو درست میگه.اگر از زیپ درش میورد و یه جا اپلود میکرد کی میفهمید که ماله کدوم سایته.کارلوس جان من ازت تشکر میکنم به خاطر این نرم افزار .بازم از این کارا بکننوشته شده توسط carlos
:P :oops: :arrow:
كارلوس جان انصافا برنامه خوبي هست. فقط اگه قسمتي كه كاربران آنلاين رو نشون مي ده هم كار مي كرد ديگه حرف نداشت. در مورد اينكه چطور پيغام هايي كه برامون مي فرستن رو با اين برنامه ببينيم راهي نداري؟
با سلام ..
ممنون carlos, جان از بابت معرفي اين نرم افزار اما منظور من از --- يعني چي --- اين بود كه يه نفر در مورد بوت شدن ( يا بوت كردن ) تو Yahoo Messenger توضيح بده چون من اصلا نفهميدم ( IQ پايين ) .. و اصل مفهوم و كاربردش چيه :?:
بازم تشكر ...
سلام خواهش ميکنم شايد ما کوتاهی کرديم که زياد توضيح نداديم آخه از اون جعی که همه ديگه با اينجور برنامه ها مثله آب خوردن کار کردن و يه جورای خوراکشون هست ديگه منم زياد تر از خود سايت چيزی زياد نکردم البته خانم ها بيشتر از مها به اين جور برنامه ها وارد ترند ولی شما يک ايديو ادد ميکنی و روش کيليک راست کن و بوت داره يا از منو بلش بوت رو بزن جواب ميده ديگه چيزه زياد پيچيده اي نداره کامی وقت بگزری ور بری فقط ور بری کار دستت مياد برنامه خيلی پيچيده اي نيست من فقط از دسته يه نفر ناراحت شدم خودش هم فهميدنوشته شده توسط mpsjavad
لينك خرابه و كار نميكنه مثل اينكه سرور سايت irdown مشكل داره.لطفا يه لينكه ديگه بدين.
سلام
دوسته عزيز star آقا شما رو چی کيليک کردی که ميگی لينک خرابه اين همه دانلود کردند
carlos
من اين رو كپي ميكنم در اينترنت اكسپلورر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اينتر ميزنم برنامه Dap براي دونلود باز ميشه اما نميتونه اونو دونلود كنه و پيغامش اينه : file download of was not complete successful server has internal error.
سلام. من با فايرفكس دانلود كردم و هيچ مشكلي نداشت.نوشته شده توسط StarSoheil
شما احتمالا به خاطر اينكه از dap استفاده مي كنيد اين مشكل رو داريد. چون بعضي لينكها با dap كار نمي كنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)