از زحمتی که میکشین کمال تشکر رو دارم و ممنونم ازتون
علت و دلیل به وجود اومدن مشکل رو که توضیح دادین تا حدودی متوجه شدم.
در مورد بیماری های زمینه ای، خدارو شکر مشکل فشار خون بالا ندارم، مشکل کم خوابی هم ندارم و معمولا هفت ساعت خواب شبانه دارم و روز (بعداز ظهرها) نمیخوابم و احساس خواب آلودگی ندارم و علائم نارکولپسی هم ندارم. در مورد ویلسون اگه منظورتون تجمع عنصر مس در بافت های بدن هست، علائمشو ندارم ولی نمیدونم مبتلا هستم یا نه.
اما آپنه
بعد از این که توضیحات شما رو خوندم به یاد آوردم هر از گاهی مشکل آپنه دارم به طوریکه در اوایل خواب (کمتر از یک ربع نیم ساعت از زمان به خواب رفتن) و در شرایطی که هنوز خوابم خیلی سنگین نشده، یه دفعه از خواب بیدار میشم و احساس خفگی و نداشتن نفس میکنم انگار که راه تنفس قطع شده بوده و نمیتونستم نفس بکشم و بعد از چند نفس عمیق و اومدن حالم سرجاش دوباره میخوابم. حالا نمیدونم مشکل آپنه انسدادی هست و مجاری تنفسی به طور فیزیکی مسدود میشن یا اینکه به طور سیستماتیک مغز دستور میده نفس نکشم.
داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای اگر اشتباه نکنم یکی از کارهایی که انجام میدن افزایش غلظت سروتونین هست و با توجه به اینکه در ابتدای عرائضتون فرمودین علت به وجود اومدن فلج خواب کمبود سروتونین هست، آیا میشه با روش های دیگه ای مثل ورزش کردن غلظت این ماده رو افزایش داد؟
در مورد ssri هم میشه توضیح بدین که چی هست؟
در مورد منبع مناسب برای کسب اطلاعات واقعا حق با شماست و مطلب علمی به درد بخور کم پیدا میشه. اگه مطلب مناسب داشتین معرفی کنین که استفاده کنیم.
باز هم تشکر میکنم به خاطر وقتی که میذارین