من منظورم پائین اومدن معدل ترمتون بود تو پست اول نگفته بودین معدل کل
البته زمان ما شما اگه از یه درس نمره 8 میگرفتین و ترم بعد دوباره برش میداشتین و ازش 16 میگرفتین بازم اون 8 تو معدل کل تاثیر داشت
البته قوانین دانشگاهها سال به سال تغییر میکنه ...
من منظورم پائین اومدن معدل ترمتون بود تو پست اول نگفته بودین معدل کل
البته زمان ما شما اگه از یه درس نمره 8 میگرفتین و ترم بعد دوباره برش میداشتین و ازش 16 میگرفتین بازم اون 8 تو معدل کل تاثیر داشت
البته قوانین دانشگاهها سال به سال تغییر میکنه ...
این مسئله در مورد اولین نمره درست نیست. این محاسبه نشدن برای نمرات دوم و سوم و بعه بعد هست.
اولین نمره و آخرین نمره در معدل کل محاسبه میشه. فرضا از 160 واحد 3 تا درس 4 واحدی رو افتاده باشی و دوباره نمره گرفته باشی، مجموع انتخاب واحدت میشه 172 واحد و معدل کل بر اساس این تعداد واحد محاسبه میشه.
در آخر ترم میتونی هر درسی که دوست داشتی رو دوباره بگیری و برای جبران کردن معدل دروس اختیاری زیادی هست و نیاز نیست حتما اون درسی که 10 شدی رو دوباره بگیری.
این تکنیک راهکاریه که به دانشجویانی که در مرز مشروط علمی قرار دارن کمک بشه تا بتونن ادامه تحصیل بدن.
اره منم رو همین معیار گفتم چون من کسی رو میشناختم کاراموزیشو نرف حالشو نداشت بره ولی کاراموزی رو گرفته بود نرف شد 0 این صفر ضربدر سه شد شد 60 رو کل معدل کارشناسیش تاثیر گذاشت یعنی رو کل همون 140 واحد 0/5 نمره کل معدلشو کشید پایین .... دوباره گرف اینبار شد 17 ولی جفتش واسش حساب شد هم صفره هم 17 این قانون مال 6 سال پیش بود دیگه الان نمیدونم چ طوریه دانشگاهشم دولتی بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)