تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: چرا من و خانوادم تو زمستون دیوانه میشیم غیر از مادرم.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    در زمستان با تور چند روزه یه سفر برید کیش
    اگر دیدین مشکتون اونجا حل میشه پس به احتمال 99% همه ی اینها تلقینه

2. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

منم دچارش هستم اما راهکار داره اینترنت سرچ " اختلال افسردگی فصلی " تو سایت برترین ها مطالب خیلی خوبی هست

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    در زمستان با تور چند روزه یه سفر برید کیش
    اگر دیدین مشکتون اونجا حل میشه پس به احتمال 99% همه ی اینها تلقینه
    چيزي كه خيلي برام عجيبه اينه كه چرا انقدر بيماري رواني زياد شده توي دور برم شايد از هر 10 نفري كه ميشناسم 7تاشون داروي اعصاب مصرف ميكنن

5. این کاربر از روانپریش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    خیلی مایل هستم با کسی گفتگو که کنم که ادعا میکنه موارد زیر رو قلباً و با تحقیق و جستجو و هشیاری پذیرفته و قبول داره اما داروی کنترل استرس یا افسردگی یا عصبانیت و اینها مصرف میکنه
    جهان هستی خالق داره . این خالق , یگانه , دانای مطلق , قدرتمند مطلق و عادل مطلق هست
    هرگز چیزی و کسی رو بیهوده خلق نکرده
    ما نیومدیم توی این دنیا برای مهمونی و خوشگذرونی و زندگی کردن بی هیچ مشکل و چالش برآورده شدنِ همه ی آرزهای درست و غلط و منطقی و غیر منطقی بلکه زندگی در دنیا چیزی نیست جز یک امتحان و آزمایش برای اثبات اطاعت و فرمانبرداری از این خالق یکتا که دیر یا زود به پایان میرسه چون عمر انسان محدود هست . ( معنی عبادت فقط یک کلمه هست , اطاعت ) .
    بعد از پذیرفتنِ عاقلانه و هشیارانه ی موارد فوق , درک میکنه که تنها چیزی که ازش خواسته شده دوری از سخنان و کارهای ناپسند و انجام کارهای خوب و خیر هست برای خالق . فقط همین . (دور بودن از ظلم و فساد - صالح بودن صالح ماندن یعنی خوب بودن و خوب ماندن تا آخرین لحظه - مُصلِح بودن , اصلاح خرابیها و فسادها . )
    فقر و ثروت , سلامتی و بیماری , درد و لذت , قدرت و ضعف , شهرت و گمنامی , پست و مقام و غیره و غیره چیزی نیست جز مرحله های مختلف این امتحان
    انسان به همون آسونی که در رحِم مادرش خلق میشه, به همون آسونی هم و چه بسا بسیار سریعتر و آسونتر دوباره برانگیخته میشه بعد از مرگ برای حسابرسی و پاداش و جزایی که خالق , مالکِ و فرمانروای مطلق آسمانها و زمین 15 بار برای انسان قسم میخوره که یقیناً رخ خواهد داد (ذاریات آ 6 - طور آ 7 - مرسلات آ 7)
    هزاران هزار دلیل مادی و ملموس وجود داره برای که گواهی قاطع هست برای مواردِ بالا .
    مثل توانائی انسان به شبیه سازی هر نوع موجود زنده با علم و دانش بسیار اندکش
    وجود مرگ , نبودن راه فرار از مرگ ,
    اینکه زندگی روزمره چیزی نیست جز فرصتهای خوب و بد
    اینکه فقط 3 چیز هست که انسان کاملاً در اونها آزاد و صاحب اختیار هست (نیّت - عقیده - ایمان ) . ایمان دستاوردِ عقیده هست . تمسُّک و اصرار و پافشاری انسان بر عقیده اش
    وجود هزاران هزار مخلوق که انسان تازه متوجه شده باید برای ساختن وسایل مورد نیازش از اونها کپی برداری کنه تا وسیله ی بهتر و کارآمد تری بسازه مثل روبوت دست انسان یا روبوت شبیه انسان یا هواپیماهای الهام گرفته از پرندگان و ساخت مواد شیمائی و سازه ها با کپی برداری از مخلوقات موجود در جهان هستی .
    و دلائل و مدارک دیگه

=======================================
    کسی هست که خودش با تحقیق و بررسی به این چیزها رسیده باشه بدونِ تقلید کورکورانه و داروی ضد افسردگی و استرس و اینها هم مصرف میکنه ؟
    چطوری چنین چیزی ممکنه ؟؟؟؟
    انگار که بگیم مادری دانا و عاقل که از اهمیت حیاتی واکسن و درد اندک و گذراش برای کودک دلبندش خبر داره اما با شیون و خودزنی نمیذاره به بچه اش واکسن بزنند !!!!!

7. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

شما و پدر و خواهرتون افسردگی دارین بنابر این چون افسردگی توی زمستون بدتر میشه (به خاطر ترشح و توقف ترشح بعضی هورمونهای وابسته به شرایط) شما فقط این احساسو تو زمستون دارین .

اگه با روانپزشک و روانشناس مشکلتونو حل نکنین صد درصد تا چند سال دیگه 12 ماه سال همین حالتو دارین صد برابر وحشتناکتر

شما چون فعلا درجه افسردگیتون کمه تو زمستون فقط متوجهش میشید و اذیتتون میکنه در ضمن اگه درمان رو سریع شروع نکنین (همین فردا هم دیره) بیماری به قدری وحشتناک میشه که هیچ کدومتون توان و حوصله درمان رو هم دیگه ندارین و اونوقته که درمانش سالها زمان میبره اگه تو این مدت خودکشی نکنین
    موفق باشی

9. 3 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

ما نیومدیم توی این دنیا برای مهمونی و خوشگذرونی
    تو دلت خوشه معلومه هنوز حالت دائم الخراب نشده که باباتم یادت بره چه برسه فلسفه زندگی و این دری وریا

از نظر پزشکی بعد از قطع نخاع افسردگی بزرگترین بیماری ناتوان کنندس .

افسردگی با غم و گرفتاری خیلی خیلی فرق داره . بعضیا تا یه روز یا یه ماه ناراحت میشن میگن افسرده شدم نه عزیز افسردگی این نیست این یه ناراحتیه که واسه هر کسی پیش میاد و یادت میره .
    افسردگی طی چند سال میاد سراغت نه یهویی .
    افسردگی یه بیماریه مثل سرماخوردگی . اصلا اسم دیگش سرماخوردگی روانیه .
    یه بیماری که باعث میشه بخشی از سلولای مغز درست کار نکنن که درمانش باید همراه با دارو باشه مثل هر بیماری دیگه ای. همچنین ترشح هورمونهای خوشهالی و ... و حتی انرژی جنسی رو صفر صفر میکنه(اگه باور کنی شخصا سه ساله رابطه جنسی نداشتم حتی خود ارضایی یا حتی توی خواب , میفهمی عمق فاجعه رو واسه یه جوون 25 ساله ؟) شما اگه تومور داشتی تو مغزت با همین فلسفت درمانش میکردی ؟!

سلام دوستان
    خیلی مایل هستم با کسی گفتگو که کنم که ادعا میکنه موارد زیر رو قلباً و با تحقیق و جستجو و هشیاری پذیرفته و قبول داره اما داروی کنترل استرس یا افسردگی یا عصبانیت و اینها مصرف میکنه
    پس لطفا از منبر بیا پایین حسه خردمندانت رو هم واسه یکی مثل خودت نگه دار فکر نکن همه چیو میفهمی و درجا بزن سعی کن بیشتر بفهمی .
    Last edited by Reza Azimy_RW; 19-01-2017 at 02:08.

11. 4 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

چيزي كه خيلي برام عجيبه اينه كه چرا انقدر بيماري رواني زياد شده
    توي دور برم شايد از هر 10 نفري كه ميشناسم 7تاشون داروي اعصاب مصرف ميكنن
    سلام

علتها یکی و دو تا نیست و سال به سال هم داره بیشتر میشه
    پیچیده شدنِ زندگی مردم سال به سال (مشکلات ایاب و ذهاب , ماشین , بیمه , سربازی , غذا پوشاک , موبایل , اینترنت , سیم کارت , پول , اجاره , اشتراکهای جور واجور , ازدواج , تحصیل , مسکن , فرزند , یارانه , قبوض مختلف , عاشقی , تنهایی , آرزوهای جورواجور ,
    آلودگی هوا
    آلودگی صوتی
    آلودگی مواد غذایی با کودها و سمها و هرمونها و تراریخته ها و غیره
    آلودگی امواج رادیوئی مثل موبایل و دکل و وای فای و غیره
    افزایش شدید چیزهای وسوسه کننده و تحریک کننده
    افزایش مواد داروئی مضر مثل داروهای چاقی , لاغری , نیروزا , بزرگ کننده , کوچک کننده , سفید کننده , سیاه کننده , موبَر , موبیار !!! , آرامبخش , خواب آور , شهوت آور و غیره و غیره
    دوری از معنویات و فراموشی ارزشهای واقعی و گسترش حسادت و طمع و کینه و غرور و تکبر , خساست و شهوت که همگی آفت آرامش روح و روان و مغز و بدن هست
    یعنی در یک کلام , آشی هست که خودمون پختیم

13. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

تو دلت خوشه معلومه هنوز حالت دائم الخراب نشده که باباتم یادت بره چه برسه فلسفه زندگی و این دری وریا
    از نظر پزشکی بعد از قطع نخاع افسردگی بزرگترین بیماری ناتوان کنندس .
    افسردگی با غم و گرفتاری خیلی خیلی فرق داره . بعضیا تا یه روز یا یه ماه ناراحت میشن میگن افسرده شدم نه عزیز افسردگی این نیست این یه ناراحتیه که واسه هر کسی پیش میاد و یادت میره . افسردگی طی چند سال میاد سراغت نه یهویی .
    افسردگی یه بیماریه مثل سرماخوردگی . اصلا اسم دیگش سرماخوردگی روانیه . یه بیماری که باعث میشه بخشی از سلولای مغز درست کار نکنن که درمانش باید همراه با دارو باشه مثل هر بیماری دیگه ای. همچنین ترشح هورمونهای خوشهالی و ... و حتی انرژی جنسی رو صفر صفر میکنه(اگه باور کنی شخصا سه ساله رابطه جنسی نداشتم حتی خود ارضایی یا حتی توی خواب , میفهمی عمق فاجعه رو واسه یه جوون 25 ساله ؟)
    شما اگه تومور داشتی تو مغزت با همین فلسفت درمانش میکردی ؟!
    2- پس لطفا از منبر بیا پایین حسِ خردمندانت رو هم واسه یکی مثل خودت نگه دار . فکر نکن همه چیو میفهمی و درجا بزن سعی کن بیشتر بفهمی .
    سلام
    مشکل هر چقدر که کوچک باشه یا بزرگ باشه , حل شدنی باشه یا حل شدنی نباشه , غصه خوردن و حرص خوردن و غم و اندوه حلش نمیکنه بلکه باعث اضافه شدن مشکلات جدید و بدتر شدن وضع میشه
    آدم عاقل در مشکلات 2 راه داره :
    الف- با غم و غصه بگرده دنبال حل
    ب- بدون غم و غصه بگرده دنبال حل
    عقل سالم میگه غصه خوردن مشکل حل کن نیست بلکه مشکل زیاد کن هست
    بنده هم مثل همه ی خلایق زندگیم پر از مشکلات ناخواسته و کمی هم مشکلات خودخواسته هست که به خاطر اشتباهات خودم به وجود اومده و یا خودم داوطلبانه به استقبالش رفتم برای حفظ منافع بلند مدت اما ... غصه خوردن و دلشوره و استرس , نگرانی مشکل کسی رو حل نکرده و نخواهد کرد .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    =======================================
    فکر نکنین بنده کنار گود نشستم میگم لِنگِش کن , بنده هم کلی آرزوهای بر باد رفته دارم . کلی توپوزی خوردم از دنیا , کلی فقر مادیِ شدید کشیدم , کلی مشکلات ناخواسته مثل آوار خراب شد روی سرم , بیگاری کردم , ظلم و ستم کشیدم , بارها برای گرفتن حقم توی دهن شیر هم رفتم , به خاطر اشتباهات دیگران بارها و بارها سوختم و ضرر کردم و پسرفتِ شدید کردم , درجا زدن که جای خود داره ,
    اما خوشبختانه این دنیا گذراست و مشکلات هم چه خودخواسته باشه چه ناخواسته بالاخره میگذره و تمام میشه چون عمر و زندگی بالاخره تموم میشه
    راهِ عاقلانه فقط افزایش علم و دانش هست و قبول کردنِ دنیا و زندگی و اینکه مشکلات جزءِ جدانشدنی از زندگی هست , درکِ علت و هدفِ واقعی از زندگی در دنیا , شناختن خطرها و ضررها و دوری از اونها با تمام قدرت , بستن پرونده ی آرزوهای غیرمنطقی و بلندپروازانه , تلاش شرافتمندانه با تمام قدرت و امکانات برای فراهم کردنِ یک زندگی کوچک و ساده اما آبرومندانه و شریف به دور از آدمهای مُفسد و فاسد و انسانهای گمراهِ گمراه کننده .
    خوب بودن و خوب ماندن و صبر کردن تا لحظه ی آخِر
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 19-01-2017 at 16:27. دليل: تصحیح

15. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

عقل سالم میگه غصه خوردن مشکل حل کن نیست بلکه مشکل زیاد کن هست
    خودتون میگین عقل سالم . بیماری افسردگی کارکرد تعداد زیادی از سلولها رو مختل میکنه .
    رواشناسی میگفت : یک بیمار افسرده رو نمیشه بهش بگی به خودت کمک کن این حرف مثل این میمونه به یکی که قند خون داره بگی خودت سعی کن خوب شو دارو هم نخور !
    راهِ عاقلانه فقط افزایش علم و دانش هست و قبول کردنِ دنیا و زندگی و اینکه مشکلات جزءِ جدانشدنی از زندگی هست
    نصیحتو حرف قلمبه رو همه میتونن بزنن حتی یه بچه یا خودت . اوشو میگه بی ارزشترین چیز تو دنیا نصیحته . چرا که هر کسی حتی بدون درخواست دوس داره نصیحتت کنه و کاملا رایگان از همه میتونی بخوای و قبول میکنن پس بی ارزشترینه . تنها خاصیتش حس خردمندیه که به گوینده میده و با خودش حال میکنه
    افسردگی یه بیماریه که مثل همه بیماریها باید درمان بشه خود به خود هیچ اطفاقی نمیافته .

بحث قصه خوردن یا نخوردن نیست ! بحث اینه که یه افسرده نمیتونه خوشهال باشه . آندرنالین تو بدنت تولید نمیشه . حیجان نداری نمیتونی خوشهال باشی نه که نخوای . افسردگی عذاب مطلقیه که هیچ کس دوس نداره با غصه خوردن و ... تشدیدش کنه . دست خود فرد نیست که انرژی داشته باشه / یه مشکل فیزیکیه شما میگی قصه نخور از الان خوبی دیگه ! بیمار افسرده قصه نمیخوره از همه چیزهایی که هست تنفر داره و نمیتونه ازشون لذت ببره . توانایی لذت بردن نداره . ناتوان ذهنی

با این وجود دکترا همه باید پیش شما درس پس بدن دارو ها رو بریزن دور هرکی اومد همین فلسفه شما رو بهش بگن یهو متحول شه بره پی زندگیش

درسته قصه خوردن و ... کاری رو درست نمیکنه ولی افسردگی یه بیماریه که حتی شادرترین افراد رو هم میتونه درگیر خودش کنه . نمونه های زیادی داریم مثل یه کمدین شاد آمریکایی یا ...
    میفهمی دارم میگم بیماری / مریضی / مشکل فیزیکی / حالا شما باز فلسفه بگو :|
    Last edited by Reza Azimy_RW; 20-01-2017 at 02:12.

17. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خودتون میگین عقل سالم . بیماری افسردگی کارکرد تعداد زیادی از سلولها رو مختل میکنه .
    رواشناسی میگفت : یک بیمار افسرده رو نمیشه بهش بگی به خودت کمک کن این حرف مثل این میمونه به یکی که قند خون داره بگی خودت سعی کن خوب شو دارو هم نخور !

اینو یه پسر بچه 5 ساله هم میدونه . در کل یه عوضی رو هم تو خیابون بگیری بگی منو نصیحت کن همینا رو میگه تنها چیزی هم هست که مفت در اختیارت میزارن چون مفت نمیارزه .

افسردگی یه بیماریه که مثل همه بیماریها باید درمان بشه خود به خود هیچ اطفاقی نمیافته .

بحث قصه خوردن یا نخوردن نیست ! بحث اینه که یه افسرده نمیتونه خوشهال باشه . آندرنالین تو بدنت تولید نمیشه . حیجان نداری نمیتونی خوشهال باشی نه که نخوای . افسردگی عذاب مطلقیه که هیچ کس دوس نداره با غصه خوردن و ... تشدیدش کنه . دست خود فرد نیست که انرژی داشته باشه / یه مشکل فیزیکیه شما میگی قصه نخور از الان خوبی دیگه ! بیمار افسرده قصه نمیخوره از همه چیزهایی که هست تنفر داره و نمیتونه ازشون لذت ببره . توانایی لذت بردن نداره . ناتوان ذهنی

با این وجود دکترا همه باید پیش شما درس پس بدن دارو ها رو بریزن دور هرکی اومد همین فلسفه شما رو بهش بگن یهو متحول شه بره پی زندگیش

شما منو یاد بچگیام میندازین که بسکه شارژ خدایی بودم وقتی یکی از غم و قصه میگفت پیش خودم میگفتم مگه ممکنه چجوری اینا غصه میخورن چرا خودشونو عذاب میدن خوب نکنن !
    درسته قصه خوردن و ... کاری رو درست نمیکنه ولی افسردگی یه بیماریه که حتی شادرترین افراد رو هم میتونه درگیر خودش کنه . نمونه های زیادی داریم مثل یه کمدین شاد آمریکایی یا ...
    میفهمی بیماری / مریضی / مشکل فیزیکی / حالا شما باز فلسفه بگو :|
    عزیز،اعصاب خودت رو خورد نکن
    شما درست میگین و افسردگی قطعا یک بیماری هست؛بیماری که بسیار شایع هست و بار زیادی بر روی جامعه داره و حتی تشخیص و درمانش هم یک چالش برای بسیاری از اساتید روانشپزشکی هست؛

فقط یادتون باشه شما نمیتونین هرکسی رو متقاعد کنین و اصلا نیاز نیست برای اینکار وقت و انرژی مصرف کنید

آنکس که نداند و نخواهد که بداند
    حیف است چنین جانوری زنده بماند!!

19. 3 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •