تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: مشاوره درباره راه اندازی مغازه

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

وارد شدن بدون تجربه و صرف همه سرمای در بازار اونم بازار امروزی به نظرم کار درستی نیست.
    من نظر خودم رو میدم کاری ندارم جماعت چی فک میکنن!؟ اگر میتونستی یه جایی کار کنی خم و چم بازار دستت بیاد اون پول رو بزار بانک 900 تومنی از اونجا بگیر از کار خودتم یه مقداری بگیر بعد چند سال تجربه کار راه میندازی!
    واقعیت یا ادم باید پول نداشته باشه یا چند میلیون یا میلیارد درست حسابی داشته باشه. این وسطیا مردنین مثل طبقه متوسط که تکلیفشون با خودشون مشخص نیس. گاه میگن گداییم گاه میگن شاهیم تهش هم هیچی!
    پسر خاله منم چند ماه پیش اتفاقا با همون سرمایه 50 تومنی میخواست کار راه بندازه تازه اونم در کلان شهر اخرش به نتیجه من رسید بعد چند ماه!!

2. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وارد شدن بدون تجربه و صرف همه سرمای در بازار اونم بازار امروزی به نظرم کار درستی نیست.
    من نظر خودم رو میدم کاری ندارم جماعت چی فک میکنن!؟ اگر میتونستی یه جایی کار کنی خم و چم بازار دستت بیاد اون پول رو بزار بانک 900 تومنی از اونجا بگیر از کار خودتم یه مقداری بگیر بعد چند سال تجربه کار راه میندازی!
    واقعیت یا ادم باید پول نداشته باشه یا چند میلیون یا میلیارد درست حسابی داشته باشه. این وسطیا مردنین مثل طبقه متوسط که تکلیفشون با خودشون مشخص نیس. گاه میگن گداییم گاه میگن شاهیم تهش هم هیچی!
    پسر خاله منم چند ماه پیش اتفاقا با همون سرمایه 50 تومنی میخواست کار راه بندازه تازه اونم در کلان شهر اخرش به نتیجه من رسید بعد چند ماه!!
    بنده با چند نفر از خاک خورده های بازار مشورت میکردم دقیقا حرف جناب عالی رو زدند.
    گفتند در اون کاری که میخوام بزنم شاگردی کنم و بعد برم سراغ کار.

البته اینو باید بگم که در حال حاضر مشغول پول جمع کردن هستم اونم با کار با موتور. و هنوز این مقدار پول ندارم.
    حالا نمیدونم آیا با موتور کارم رو ادامه بدم و پول و سرمایه ای مناسب برای کار راه انداختن جمع کنم ( با توجه به درآمد خوب کار با موتور) و وقتی پولم رو جمع کردم یه 6 ماه، یک سال هم شاگردی کنم برای کسب تجربه و یا بر عکس. برم تو بازاره کار و شاگردی کنم دو سه سال و کسب تجربه کنم و بعد وارد کاسبی بشم.
    اگر مورد دوم که مطمئن تره رو انجام بدم از برنامه هام عقب میمونم. مثل ازدواج. یا حتی شاید برای پول رهن یک مغازه در بومهن و رودهن و سرمایه ی مورد نیاز برای خرید اجناس مغازه هم باز بمونم.
    شاگردی کردن شاید در 3 سال فقط 30 تومن جمع بشه و شاید اونم جمع نشه!
    نتیجه میشه تجربه بدون سرمایه.

اما اگر مثلا 2 سال با موتور کار کنم و یک سالم شاگردی نتیجه میشه: سرمایه همراه با تجربه البته تجربه ای کمتر.
    البته این نظر شخصی خودمه.

شما عزیزان هم نظراتتون رو بفرمایید.

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

بنده با چند نفر از خاک خورده های بازار مشورت میکردم دقیقا حرف جناب عالی رو زدند.
    گفتند در اون کاری که میخوام بزنم شاگردی کنم و بعد برم سراغ کار.

البته اینو باید بگم که در حال حاضر مشغول پول جمع کردن هستم اونم با کار با موتور. و هنوز این مقدار پول ندارم.
    حالا نمیدونم آیا با موتور کارم رو ادامه بدم و پول و سرمایه ای مناسب برای کار راه انداختن جمع کنم ( با توجه به درآمد خوب کار با موتور) و وقتی پولم رو جمع کردم یه 6 ماه، یک سال هم شاگردی کنم برای کسب تجربه و یا بر عکس. برم تو بازاره کار و شاگردی کنم دو سه سال و کسب تجربه کنم و بعد وارد کاسبی بشم.
    اگر مورد دوم که مطمئن تره رو انجام بدم از برنامه هام عقب میمونم. مثل ازدواج. یا حتی شاید برای پول رهن یک مغازه در بومهن و رودهن و سرمایه ی مورد نیاز برای خرید اجناس مغازه هم باز بمونم.
    شاگردی کردن شاید در 3 سال فقط 30 تومن جمع بشه و شاید اونم جمع نشه!
    نتیجه میشه تجربه بدون سرمایه.

اما اگر مثلا 2 سال با موتور کار کنم و یک سالم شاگردی نتیجه میشه: سرمایه همراه با تجربه البته تجربه ای کمتر.
    البته این نظر شخصی خودمه.

شما عزیزان هم نظراتتون رو بفرمایید.
    شاید باور نکنید من فقط یک ماه تو بازار ایران بودم ولی همون کافی بود تابدونم متاسفانه در چه جایی زندگی میکنم و مسایلی که باورش واقعا سخته.
    اخرین روشی که گفتید ایده ال هست و به درد شما میخوره. 2 سال موتور 1 سال شاگردی.
    این بازار خطر داره اگر پول باداورده نداری مواظب باش!

5. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راست میگی داداش.

یک کار دیگه که برای خلقیاتم بسیار مناسب دیدمش هم بنظرم رسید.
    فروش کتب دینی در انقلاب (مغازه زدن)

البته با همون مقدمات...
    عزیزان نظراتشون رو بفرمایند
    Last edited by dash_mehdi; 25-01-2017 at 13:11.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام سلام

عزیزان منتظر نظراتتون در مورد کار بالا هستم.

اما بنظرم بهتره قید شهرستان رو بزنم و در همین تهران کاسبی راه بندازم.

حالا عزیزان میشه نام چند تا از کار های پر درامد و کم ریسک و نیاز کمتر به وقت زیاد گذاشتن و تا آخر شب پای کار بودن (یعنی مثلا 8 شب ببندیم بریم) در تهران رو معرفی بفرمایند. خیلی خیلی ممنون

مثلا همین کار فروش کتب مذهبی در انقلاب
    لوازم التحریر

منتظر نظرات عزیزان هستم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ز کار های پر درامد و کم ریسک و نیاز کمتر به وقت زیاد گذاشتن
    بعضی ها همینجوری میروند خواستگاری. خوشگل باشه: کم توقع, فهمیده؛بساز؛ تحصیل کرده؛...
    گشتیم نبود: نگرد نیست!
    ولی اگه بتونی خودت را توی یکی از نهادها یا سازمانهای دولتی جا کنی که دیگه همونه که میخواستی.
    یا اینکه بری سراغ دلالی. ببین الآن دولت کجا داره رانت میده. همون خوبه.
    هرچند کار داره روز به روز برای دلالهای خرده پا سختتر میشه.

9. 2 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •