سلام عزیز
سوالاتتون رو خوندم ببینید این جواب سوالتان رو فقط خودتون میدونید جواب به طرز فکر و شخصیتتان بستگی داره و این سوالات فقط در ایران پرسیده میشه حتما گیچ شدی میگی این چی میگه؟
بنده از زمان ایفون 3GS همیشه ایفون داشتم الان هم ایپد پرو دارم یک سوال ازت میکنم محصولات اپل یعنی ایفون و ایپد و ...قیمتهاش از 3 تومان شروع میشه میره بالا 4 5 و....یعنی شما پول هنگفتی رو میدی! خوب میدی؟ اگه میدی باز هم میتونی براش خرج کنی؟
مثال میزنم 3 تومان پول ایفون دادی ایا 1 تومان پول نرم افزار میدی؟ گرفتی؟ نظر خودتو بگو جو ایران رو میبینی و کپی رایت و ایرانی هم حتما زرنگند و میخوان کپی رایت دور بزنند خیلی هم حتما باهوشند این حرفها رو بریز دور....
ببینن iOS یک سیستم قانونی با امنیت بالاست منظورم کیفیت بالاست خلاصه کنم شما اگر محصولات اپل بخری باید براش خرج بیشتر کنی چون همه چیش قانونی هست
شخصا همه چی رو الان از اپ استور و ایتونز میخریم برنامه فیلم سریال موزیک و هیچ نیازی به کامپیوتر و برنامه ایتونز کامپیوتر ندارم نزدیک 4 سال هست کلا ندیدمش میبینی! خیلی راحتم و هیچ مشکلی هم ندارم سالهای بعد هم مدل جدیدتر بخرم راحت فقط اکانتم رو بش منتقل می کنم.
حالا صبحت سر استفاده و ذهنیت شماست که بر میگردیم به خط اول اگر قانونی استفاده میکنی و مشکلی نداری فقط iOS چون بهترین کیقیت موزیک و فیلم و سریال و جدیدترین برنامه ها و بازیها رو iOS داره و زودتر براش عزضه میشه
ولی اهل قانونی نیستی همون اندروید برات راحته