تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: ios vs Android

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام عزیز

سوالاتتون رو خوندم ببینید این جواب سوالتان رو فقط خودتون میدونید جواب به طرز فکر و شخصیتتان بستگی داره و این سوالات فقط در ایران پرسیده میشه حتما گیچ شدی میگی این چی میگه؟

بنده از زمان ایفون 3GS همیشه ایفون داشتم الان هم ایپد پرو دارم یک سوال ازت میکنم محصولات اپل یعنی ایفون و ایپد و ...قیمتهاش از 3 تومان شروع میشه میره بالا 4 5 و....یعنی شما پول هنگفتی رو میدی! خوب میدی؟ اگه میدی باز هم میتونی براش خرج کنی؟
    مثال میزنم 3 تومان پول ایفون دادی ایا 1 تومان پول نرم افزار میدی؟ گرفتی؟ نظر خودتو بگو جو ایران رو میبینی و کپی رایت و ایرانی هم حتما زرنگند و میخوان کپی رایت دور بزنند خیلی هم حتما باهوشند این حرفها رو بریز دور....

ببینن iOS یک سیستم قانونی با امنیت بالاست منظورم کیفیت بالاست خلاصه کنم شما اگر محصولات اپل بخری باید براش خرج بیشتر کنی چون همه چیش قانونی هست

شخصا همه چی رو الان از اپ استور و ایتونز میخریم برنامه فیلم سریال موزیک و هیچ نیازی به کامپیوتر و برنامه ایتونز کامپیوتر ندارم نزدیک 4 سال هست کلا ندیدمش میبینی! خیلی راحتم و هیچ مشکلی هم ندارم سالهای بعد هم مدل جدیدتر بخرم راحت فقط اکانتم رو بش منتقل می کنم.

حالا صبحت سر استفاده و ذهنیت شماست که بر میگردیم به خط اول اگر قانونی استفاده میکنی و مشکلی نداری فقط iOS چون بهترین کیقیت موزیک و فیلم و سریال و جدیدترین برنامه ها و بازیها رو iOS داره و زودتر براش عزضه میشه

ولی اهل قانونی نیستی همون اندروید برات راحته
    همون دیگه نه بابا پول چی! همون 1 تومنی که گرون تر از گوشی های دیگه هستم اگه دیگه میدیدم ارزششو میداشت به سختی باید یه مدت دیگه صبر میکردم جمع میکردم میدادم، اون وقت بخوام بیام برنامه اینا هم بخرم! پس بازی های کرک شده هم کلا برای آیفون نیست!؟ البته دیگه الان تصمیمم رو گرفتم که همون اندروید بگیرم! برای امثال من اندروید راحت تره چون بیشتر دنبال اینیم که دستمون باز باشه ...! و وضع اون قدر توپی هم نداریم که هی بخوایم هزینه اپلیکیشن کنیم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تفاوت عمدۀ S7 معمولی و Edge در ظاهرشون هست که خب اگرچه Edge خیلی زیباتر و خاص تر هست اما باید حواست بیشتر بهش باشه. ضمن اینکه قاب های برند Spigen فوق العاده عالی روش سوار میشه و تقریبا میشه گفت جلوی 90 درصد مشکلات احتمالی رو می گیره (قاب های این برند آمریکایی، استاندارد نظامی داره!) مثلا من خودم این رو دارم و بسیار راضی هستم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون آنچنان ضخامت گوشی رو اضافه نمی کنه و ضربه گیر خوبی هم هست، اگه حساس تر هستی می تونی مدل های Tough Armor رو بخری.

اما به جز ظاهر، مهمترین نقطۀ قوت Edge باتری فوق العادۀ اون هست. در سایر موارد دیگه از جمله سی پی یو، رم، دوربین و حافظه کاملا مشابه هم هستن.

پی ان: اگر خواستید قابی از برند گفته شده بخرید حتما حتما از جای معتبر خریداری کنید چون به شدت قاب های فیک این برند در بازار زیاد شده!!
    اینی که گفتین لبه هاشو ظاهرا میپوشونه خوب این جوری که یعنی تصویری که رو لبه ها هست دیگه قابل دیدن نیست!؟ یا من اینجوری فکر میکنم!؟

پروفشنال amin_947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اینی که گفتین لبه هاشو ظاهرا میپوشونه خوب این جوری که یعنی تصویری که رو لبه ها هست دیگه قابل دیدن نیست!؟ یا من اینجوری فکر میکنم!؟
    خیر، همه چیز کاملا معلومه. یعنی دقیقا تا کنار لبه ها میاد این قاب اما استفاده از لبه هم ممکنه و ضمنا چیزی از تصویر رو نمی پوشونه

4. این کاربر از amin_947 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •