دوست عزيز حالا اين 5500 رو اگر نفروختي چند ميديش؟
دوست عزيز حالا اين 5500 رو اگر نفروختي چند ميديش؟
تایید میشه...در ضمن جواب پست بعد پست داش مسعود هم بگم...حدودا نزدیک 45 ...نوشته شده توسط Lord_theOne
ممنون .
امروز قیمت کارت Asus X700pro 256mb agp 8x رو تو سایت t-va-n.com دیدم زده 94 تومن ! ببینم واقعا قیمتش همین قدر هست یا اینا اشتباه زدن .؟ اگر این باشه که توپه از 6600 جیفورس که 100 درصد بهتره . در این مورد کسی چیزی میدونه بچها ؟
در مورد قیمت کارت خودم 28 میدم با پک و این رو بگم که این کارت جزو سری DP گیگا بایت هست که اوورکلاک شدس .
سلام
اولا کارت خوبیه اما 6600 هم بد نیست در ضمن قیمتش 1 هزار باهاش فرق داره تازه 6600 جی تی هستش...خلاصه فکر کنم قیمت اون هم درسته...
پس شما میگید که قیمت درست هست ! خدا کنه . این ایکس 700 با 6600 جی تی در یه رده هستن ! خیلی خوبه با این قیمت .نوشته شده توسط مومن خدا
پس ایکس 700 پرو قیمتش درسته ! خیلی عالی هست با این قیمت چون با 6600 جی تی در یک رده هستن .نوشته شده توسط مومن خدا
خب من میگم نزدیک به اون قیمت هستش اما کارت بدی نیست چرا واقعا 6600 جی تی با برد گیگا نمگیری خیلی تعریف میکنن...
آخه 6600 جی تی با برد گیگا نباید زیر 120 تومن باشه . این کارت ایکس 700 پرو 94 تومن هست از هر لحاظ بهتر هستش .نوشته شده توسط مومن خدا
من برای کیفیتش گفتم والله من با شما موافقم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)