تلوزیون های سامسونگ مونتاژ ایران ، دارای برنامه هایی به زبان فارسی هستند ! به نظر شما کاربری در یک کشور عربی زبان میتونه از برنامه های پیش فرض فارسی سامسونگی که در ایران تولید شده استفاده بکنه ؟!
پیش فرض فارسیه درست ولی قاعدتا میشه زبان دیگه ای رو انتخاب کرد (مثل مثلا سونی) پس پیش فرض بودن زبان فارسی دلیل صادر نکردن نیست .مگه اینکه سام سرویس ربانهای دیگهرو حذف کرده باشه!
شما میتونید بگید چرا اصلا در مصر باید تولید بشه ؟ مگر نباید ساخت کره جنوبی باشه ؟
من نمیتونم بگم من که سامسونگ نیستم خود سامسونگ مصر رو انتخاب کرده و گفتم شماره مدلهاش دقیقا مدلهای جهانیه.
سامسونگ و ال جی با شرایط خاص ایران کنار اومدند و بازار ایران را در دست گرفتند .
اگر قرار بود با سیاست های سونی و پاناسونیک قدم بردارند که مثل این دو مورد بازار ایران را از دست می دادند .
سونی و پاناسونیک فوق العاده در ایران ضعیف کار کردند ، چه از حیث ورود کالاهای جدید و چه از نظر خدمات پس از فروش.
علت در دست گرفتن بازار به نظر من این بود زمانیکه این دو شرکت کره ای وارد بازار ایران شدند کیفیت تلویزونها شون به مراتب از برندهای ژاپنی ضعیفتر بود(تاکید میکنم اون زمان نه حالا که شاید بالاتر هم باشند) در نتیجه قیمت پایینتری داشتند.یادمه نام قبل الچی گلد استار بود .
یک دلیل دیگه اینه که کره جنوبی دیرتر تحریمهاشو به سطح ژاپن رسوند.
در مورد کیفیت هر کسی فکر میکنه خوب نیست میتونه بره شرکتیش را بخره ، بدون ضمانت و بدون زبان فارسی !
چون تا حالا سامسونگهای عربی! رو ندیدم نمیتونم قضاوت کیفیت رو کنم.