ببينم اين كه الان نوشتي راست گفتي؟
چه سيستمي ميخواد؟ سي دي نداره؟![]()
ببينم اين كه الان نوشتي راست گفتي؟
چه سيستمي ميخواد؟ سي دي نداره؟![]()
خوب معلومه كه راست گفتم. فكر كردي كه چي من منتظر اين نميمونم كه خدا از آسمون واسم فاينال فانتازي براي كامپيوتر بندازه پايين. خودم دست به كار ميشم تازه ميخوام يه سري كامل از شماره يك تا شماره نه رو براي كامپيوتر بسازم كه بر روي دو تا دي وي دي خواهد بود ولي يه مشكل دارم اينه كه شماره سه يه كمي اذيت ميكنه. متاسفانه شماره سه كه بازسازي شده براي نينتندو دي اس هست كه واسش ده تا امولاتور دانلود كردم كه هيچ كدوم جواب نميدن. ولي واسه اونم بالاخره يه راهي پيدا ميكنم.
تازه اين شماره نه رو هم خودم شروع كردم خيلي باحال هسش خيلي خوشم اومده ازش.
واقعا راست ميگي يا شوخي ميكني؟
System Requirements :
* Windows 98/Me/XP
* Pentium III de 500 Mhz or best
* DVD-ROM
* 32 MB RAM
* 3.0 GB H.D.D free space
* Video card 32 bits or best
* Sound card
بدون اغراق می گم سری فاینال فانتزی یکی از بهترین بازی های تاریخ بازیست....
من خودم فاینال فانتزی 8 - 9 - 10 - 10.2 - 12 رو بازی کرده و تمومشون کردم...
از همه لحاظ این بازی تکه.....
من با 9ش خیلی حال کردم....
اگر بتونم از جایی گیرش بیارم دوباره بازی می کنم! آخه رو PS1 بازی کردم و CD هاش رو ندارم! اگر برا کامپیوترش پیدا بشه حتما می خرم...
دوست عزیز اینایی که تبدیل کردی رو چطور میشه گیر آورد من خیلی دنبال 7 گشتم گیر نیاوردم!ولی شنیدم خیلی باحاله....
من همه سري بازي رو از شماره يك تا 10 رو دارم بدترينشون هم 7 بود كه خيلي قيافهاشون مزحك ساخته شده و اصلا دوست داشتني نيستند همون اول هاي بازي ولش كردم. شماره 4 هم واقعا عالي بود و 8 و 9 هم خيلي عالي. 10 رو نتونستم تا حالا بازي كنم چون مال ps2 هست و كامپيوتر من نميكشه.
من تا حالا اين بازي رو نكردم اما از اونجايي كه اين مطالب رو خوندم به نظرم اومد بايد جالب باشه اما ميخوام بدونم نسخش براي PC هست يا نه؟![]()
من كه گرفتم همون اول نميدونستم بايد چي كار كنم
خيلي چرت و پرت بود
سلام.
فقط شماره های 7 و 8 و 11 برای کامپیوتر ساخته شده و آن شماره 9 که جناب Krauser معرفی کردن همون فاینال فانتزی 9 پلی استیشن 1 هست که با شبیه ساز Emurayden در کامپیوتر اجرا می شود.
یه Pack توپ که باعث می شه گرافیک بازی از این رو به اون رو بشه. اونایی که بازی فاینال فانتزی 7 نسخه کامپیوتر رو دارن حتما دانلود کنند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)