تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: چجوری میشه چند روز تو بیمارستان بستری شد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تهران، ونک

پيش فرض

مرد حسابی اگه نمیتونی کمکی بکنی چرا تیکه میندازی و زخم زبون میزنی این هموطن ما یه مشکلی براش پیش اومده نیومده اینجا که متلک بشنوه

ممنون از

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بابت جواب منطقیشون.

حسین جان بازم میگم شما هر جور شده یه جلسه مشاوره برو حتما کمکت میکنند.

2. 4 کاربر از پیروز99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بیمارستان های دولتی که امکانش وجود نداره چون سیستم نظارتی قوی دارن و کمبود تخت و جواب پس دادن به بالادستی ها کار راحتی نیست. میمونه فقط بیمارستان های خصوصی که راحت میتونین بدون دلیل توشون بستری بشین. البته فقط در قسمت هایی مثل CCU که خیلی پرهزینه هستن.
    اول یه بیمارستان خصوصی(ترجیحا غیر معتبر و غیمعروف) رو پیدا کنین و آدرس درمانگاه ها یا مطب هایی که متخصصین قلب یا داخلی اون بیمارستان کار میکنن رو پیدا کنین و بهشون مراجعه کنین. بهشون بگین که دچار درد قلب و قفسه سینه شدین و ترجیح میدین تحت مظرشون بستری باشین. اول اکو و نوارقلب مینویسن و بعد بستری میکنن. بدون دلیل بالینی در بیمارستان دولتی نمیتونن بستری کنن ولی در بیمارستان خصوصی راحت این کارو میکنن. به هیچ وجه هم سراغ مسمومیت و خوردن چیزی نرین که ممکنه در نهایت کارتون به بستری در بخش اعصابو روان و الکتروشوک های اجباری کشیده بشه.

در نهایت این کار رو هم اصلا توصیه نمیکنم. واقعا توجه مردم انقدر برای شما حیاتی و مهم هست که میخواین چند میلیون تومن خرج کنین براش؟ کسی به شما توجه نکرد گور باباش. زندگی مهمتر از اینه که به خاطر بقیه حرومش کنی
    Last edited by Alireza SM; 12-10-2016 at 14:32.

4. 5 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام
    میخوام بدونم چه کارهایی میشه کرد تا یه مشکلی به وجود بیاد که برای حل اون مشکل به بیمارستان مراجعه کنم و به خاطر اون مشکل بستری بشم؟
    البته با شرایط زیر:
    1- خیلی درد نداشته باشه
    2- عوارض جانبیش خیلی زیاد نباشه
    3- جوری باشه که همه باور کنن واقعا اتفاقی افتاده و الکی نبوده
    4- خیلی طول نکشه که مجبور شم چند هفته بمونم اون تو

من خودم به مسمومیت فکر کردم ولی چی و چقد بخورم و بعد چجوری توجیه اش کنم که چرا اینقد قرص یا ماده شیمیایی رو خوردم

لطفا هر کسی راهی داره و چیزی به ذهنش میرسه دریغ نکنه
    ممنون
    سوال اول من از شما که ممکنه توی بیمارستان هم از شما بپرسن، سن شما چقدر است؟

6. این کاربر از bardia-vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام
    میخوام بدونم چه کارهایی میشه کرد تا یه مشکلی به وجود بیاد که برای حل اون مشکل به بیمارستان مراجعه کنم و به خاطر اون مشکل بستری بشم؟
    البته با شرایط زیر:
    1- خیلی درد نداشته باشه
    2- عوارض جانبیش خیلی زیاد نباشه
    3- جوری باشه که همه باور کنن واقعا اتفاقی افتاده و الکی نبوده
    4- خیلی طول نکشه که مجبور شم چند هفته بمونم اون تو

من خودم به مسمومیت فکر کردم ولی چی و چقد بخورم و بعد چجوری توجیه اش کنم که چرا اینقد قرص یا ماده شیمیایی رو خوردم

لطفا هر کسی راهی داره و چیزی به ذهنش میرسه دریغ نکنه
    ممنون
    مشکلت درون خودته...

8. این کاربر از msoofina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آقا من شوخی نمیکنم، شما همین سوالت رو پرینت کن، ببر بده بیمارستان، مطمئن باش بستریت میکنند، نه لازم هست مسموم بشی، نه کسی بهت صدمه بزنه...
    شاید بستری کنن ، احتمالش هست
    ممنون

مرد حسابی اگه نمیتونی کمکی بکنی چرا تیکه میندازی و زخم زبون میزنی این هموطن ما یه مشکلی براش پیش اومده نیومده اینجا که متلک بشنوه

ممنون از

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بابت جواب منطقیشون.

حسین جان بازم میگم شما هر جور شده یه جلسه مشاوره برو حتما کمکت میکنند.
    دنبال مشاوره هستم
    اگر رفتم نتیجه شو میگم همینجا

بیمارستان های دولتی که امکانش وجود نداره چون سیستم نظارتی قوی دارن و کمبود تخت و جواب پس دادن به بالادستی ها کار راحتی نیست. میمونه فقط بیمارستان های خصوصی که راحت میتونین بدون دلیل توشون بستری بشین. البته فقط در قسمت هایی مثل CCU که خیلی پرهزینه هستن.
    اول یه بیمارستان خصوصی(ترجیحا غیر معتبر و غیمعروف) رو پیدا کنین و آدرس درمانگاه ها یا مطب هایی که متخصصین قلب یا داخلی اون بیمارستان کار میکنن رو پیدا کنین و بهشون مراجعه کنین. بهشون بگین که دچار درد قلب و قفسه سینه شدین و ترجیح میدین تحت مظرشون بستری باشین. اول اکو و نوارقلب مینویسن و بعد بستری میکنن. بدون دلیل بالینی در بیمارستان دولتی نمیتونن بستری کنن ولی در بیمارستان خصوصی راحت این کارو میکنن. به هیچ وجه هم سراغ مسمومیت و خوردن چیزی نرین که ممکنه در نهایت کارتون به بستری در بخش اعصابو روان و الکتروشوک های اجباری کشیده بشه.

در نهایت این کار رو هم اصلا توصیه نمیکنم. واقعا توجه مردم انقدر برای شما حیاتی و مهم هست که میخواین چند میلیون تومن خرج کنین براش؟ کسی به شما توجه نکرد گور باباش. زندگی مهمتر از اینه که به خاطر بقیه حرومش کنی
    خیلی خیلی ممنون از راهنمایی تون
    این چند میلیونی که گفتین ، هزینه دو سه شب سی سی یو تو بیمارستان خصوصی هست؟
    خیلی زیاده

ممنون از جوابتون
    مطمئنا مشکل از خودم بوده که به این وضعیت دچار شدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

به جای اینکه دنبال ضربه زدن به خودت و هزینه هایی بشی که فقط جلب توجه کنی عاقلانه نیست راه های دیگه ای هم هست...

اگه این که به قیمت جونت تموم بشه و یا مشکلات جبران ناپذیری برای شما به دنبال داشته باشه آیا باز هم ازش داره این کار رو بکنی؟

به قول یکی از استادام که هنوز هم با ایشون در ارتباط هستم که مدتی آمریکا بودن : با خدا باش پادشاهی کن...
    دنبال جلب توجه یکی دیگه باش که مالک همه چیز و همه کس هستش همیشه دنبال چیزهای ابدی و پایدار باش شاید این حرفا کلیشه ای و تکراری و خسته کننده باشه اما حقیقت اینه. گیریم که شما با این کارت جلب توجه کردی آیا تضمینی هست که دوباره فراموش نشی؟

پیشنهاد میکنم برای یه مدت برو مسافرت با آسیب زدن به خودت چیزی جزء پشیمونی نداره مسافرت برو تجربه ای هم کسب میکنی.

موفق باشی دوست خوبم... [emoji5]

11. 2 کاربر از msoofina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

به جای اینکه دنبال ضربه زدن به خودت و هزینه هایی بشی که فقط جلب توجه کنی عاقلانه نیست راه های دیگه ای هم هست...

اگه این که به قیمت جونت تموم بشه و یا مشکلات جبران ناپذیری برای شما به دنبال داشته باشه آیا باز هم ازش داره این کار رو بکنی؟

به قول یکی از استادام که هنوز هم با ایشون در ارتباط هستم که مدتی آمریکا بودن : با خدا باش پادشاهی کن...
    دنبال جلب توجه یکی دیگه باش که مالک همه چیز و همه کس هستش همیشه دنبال چیزهای ابدی و پایدار باش شاید این حرفا کلیشه ای و تکراری و خسته کننده باشه اما حقیقت اینه. گیریم که شما با این کارت جلب توجه کردی آیا تضمینی هست که دوباره فراموش نشی؟

پیشنهاد میکنم برای یه مدت برو مسافرت با آسیب زدن به خودت چیزی جزء پشیمونی نداره مسافرت برو تجربه ای هم کسب میکنی.

موفق باشی دوست خوبم... [emoji5]
    خیلی ممنونم به خاطر جواباتون
    حرفتونو قبول دارم که هیچ تضمینی وجود نداره برای اینکه دوباره از یاد نرم
    ولی وقتی میبینم دیگه هیچ جایی ندارم تو زندگیشون به این فکرا میوفتم
    از خدا هم خواستم کمکم کنه ولی....

متاسفانه شرایط سفر ندارم

خیلی خیلی خوش حالم که شما و بقیه دوستان وقت میذارید و جواب میدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سعی نکن دنبال جلب توجه باشی چون افراد بیشتر ازت فاصله میگیرن... این یه اصله...

سعی کن خودت باشی اون چیزی که هستی باش چه بقیه خوششون بیاد چه نیاد. وقتی استوار و محکم و باوقار شدی و باشی اون وقت خودشون به تو جذب میشن نیازی نیست تو تلاشی در این رابطه بکنی خیلی ساده است البته اولش کمی سخته.

14. 2 کاربر از msoofina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سعی نکن دنبال جلب توجه باشی چون افراد بیشتر ازت فاصله میگیرن... این یه اصله...

سعی کن خودت باشی اون چیزی که هستی باش چه بقیه خوششون بیاد چه نیاد. وقتی استوار و محکم و باوقار شدی و باشی اون وقت خودشون به تو جذب میشن نیازی نیست تو تلاشی در این رابطه بکنی خیلی ساده است البته اولش کمی سخته.
    به نظرم اینقد راحت نمیشه گفت آدم باید خودش باشه و مهم نیست بقیه چه عکس العملی نشون میدن
    مخصوصا اگه این بقیه مهم ترین آدمای زندگیت باشن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

آخ....
    اگه منظورت همسرتون باشه.
    گاهی وقت ها یه دسته گل و صادقانه حرف زدن خیلی بهتر و کاربردی تر هستش.
    حرفات باید از ته دل باشه چون وقتی از ته دل باشه به دل میشینه.
    امتحان کن جواب میگیری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •