يكي از اين آمارهاي تكان دهنده هم ما بذاريم، تمام تيم هاي گروه C بجز بارسلونا، از طريق پلي آف و رده بندي رسيدن به ليگ قهرمانان.
يكي از اين آمارهاي تكان دهنده هم ما بذاريم، تمام تيم هاي گروه C بجز بارسلونا، از طريق پلي آف و رده بندي رسيدن به ليگ قهرمانان.
ما هم بگذاریم؟
تمام تیم های گروه F به جز رئال در فصل قبل حتی در دور گروهی لیگ قهرمانان هم حضور نداشتند.
فکر کنم مشاعره آماری باشهنفر بعدی لطفا یه آمار که با حرف د شروع بشه بگذاره
![]()
اینم گروه D
بایرن مونیخ قهرمان آلمان هم گروه شده با
اتلیکیتو مادرید نایب قهرمان اروپا ...
psv قهرمان هلند ...
rostov پدیده روسیه ... که آژاکس (دوم هلند) رو حذف کرد
والبته تیم های هلندی این اواخر حرف واسه گفتن تو رقابت های اروپایی نداشتن
گروه G![]()
سلام شیخ
آمار بعدی، درست برعکس گروه C، تمام تیم های گروه F بجز تیم لِگیا ورشو، به طور مستقیم به لیگ قهرمانان رسیدن.
گزارش: حمله مسی به رکورد تاریخی دی استفانو
اگر مسی امسال با بارسلونا بتواند فاتح لیگ قهرمانان شود، تعداد قهرمانی هایش در این رقابت ها به 5 خواهد رسید.
به گزارش "ورزش سه"، در این صورت مسی با رکورد 5 عنوان قهرمانی دی استفانو در اروپا برابری خواهد کرد اما او به اولین بازیکن آرژانتینی بدل خواهد شد که تا قبل از 30 سالگی توانسته 5 بار فاتح لیگ قهرمانان شود در حالیکه دی استفانو در 30 سالگی موفق شد اولین عنوان قهرمانی اش در این رقابت ها با رئال را جشن بگیرد.
در حال حاضر 5 بازیکن هستند که 5 یا بیش از 5 بار موفق به فتح لیگ قهرمانان شده اند. زاراگا و دی استفانو از رئال و کاستاکورتا و مالدینی از میلان 5 بار و پاکو خنتو از رئال نیز 6 بار قهرمانی اروپا را جشن گرفته اند.
مسی و اینیستا از بارسا نیز در سال های 2006، 2009، 2011 و 2015، چهار بار فاتح لیگ قهرمانان شده اند. پیکه نیز سه بار با بارسلونا و یک بار با یونایتد این عنوان را کسب کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما دورتموند خیلی قوی تر از منچستر سیتی هست ؟؟ که برای بارسلونا آب خوردن باشه بالا اومدن؟ والا ما حاضریم گروهی سخت بخوره اما مرحله حذفی اسون باشه)
بارسلونا با
منچستر سیتی (اول انگلیس)
رئال با
دورتموند (هشتم آلمان)
هم گروه هست ... منچستر سیتی تا نیمه نهایی لیگ قهرمانان پارسال اومد اما دورتموند حضور نداشت
در حالی که دورتموند لیگ اروپا تا 1/4 ام رفت
بارسلونا با
مونچن گلادباخ (دهم آلمان)
هم گروه هست که خیلی با دورتموند (تیم دومتون!) تو لیگ فاصله نداره
Legia Warsaw فعلا در رده 13 ام لیگ لهستان هست
اسپورتینگ و سلتیک در حال حاضر هر دو با 4 برد تو لیگ هاشون اول هستند (پرتغال و اسکاتلند)
پس رو هم رفته زیاد فرقی ندارند که بخواهیم گیر های این طوری بدیم قرعه تو مرحله حذفی خیلی مهم تر است
Last edited by Iloveu-ALL; 15-09-2016 at 18:09.
اتفاقا هدف من از بیان این آمارها، این بود که بگم با آمار خیلی راحت میشه یه تیم/بازیکن رو بالا/پایین برد. در صورتی که واقعیت یک چیز دیگه هست و آمار حتی نصف داستان رو هم بیان نمیکنه.
کسی که واقعا فوتبال رو تماشا میکنه و نگاه متعصبانه نداره، به این موضوع واقف هست.
اینجور آمارها هم به نظر من جزء دسته آمارهایی هستن که بدرد Troll Football میخورن
پیام تشکر مسی به باشگاه مونشن گلادباخ
لیونل مسی،ستاره بارسلونا در فیس بوکش از باشگاه مونشن گلادباخ برای پیامهای حمایتی تشکر کرد.
مسی در جریان دیدار مقابل اتلتیکو مادرید مصدوم شد و در اواسط بازی زمین مسابقه را ترک کرد. ستاره آرژانتینی 3 هفته از میادین دور خواهد بود و دیدار بارسا - گلادباخ را از روی سکوها تماشا خواهد کرد. پس از اینکه گلادباخ در توئیترش برای مسی آرزوی سلامتی کرد و مدعی شد که دوست داشته او نیز در این بازی تیمش را همراهی کند، مسی هم در فیس بوکش از آنها تشکر کرد.
او نوشت:" از بروسیا مونشن گلادباخ بابت پیام حمایتی اش خیلی ممنونم. یک رفتار خیلی خوب از سوی یک باشگاه. البته دوست دارم از تمام کسانی که برایم پیام فرستادند تشکر کنم. حالا باید چند روز استراحت کنم و با قدرت بازگردم."
صفحه اول روزنامههای امروز اسپانیا
روزنامههای امروز اسپانیا به پیروزی شب گذشته اتلتیکو و بارسلونا مقابل حریفان پرداخته اند.
روزنامه مارکا چاپ مادرید با تیتر "حالا نوبت اتلتیکو است" به پیروزی شاگردان سیمئونه مقابل بایرن پرداخته است.
روزنامه اسپورت با تمجید از گلزنی پیکه او را با بکن بائر، اسطوره فوتبال آلمان مقایسه کرده است.
ادامه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)