هيچ راهي نداره كه بشه Home Page رو عوض کرد ؟؟؟
هيچ راهي نداره كه بشه Home Page رو عوض کرد ؟؟؟
فكر كنم بايد ويندوز عوض شه
من دوستم این ویروس رو گرفته هر وقت که آنلاین بشه برای تمام ادد لیستش یک پی ام میاد که اگه کلیک کنه تمومه![]()
![]()
فکر کنم این ویروس رو ژاپنی ها ساختن !!![]()
اگه از اول کسپر اسکای نصب میکردین همچین مشکلی نداشتین..
من الآن رو سیستمم کسپر دارم .همه سیستمای کافی نت ویروس گرفته جز سیستم سرور که من هستم...
دوستان یک ویروس دیگه هم جیدیداً تو سیستم ها مخصوصاً برای کافی نت ها شایع شده که میره تو استارت آپ و تا ویندوز بالا بیاد اونم اجرا میشه و در مراحل اولش که میره تو درایو ها یک فایل اپیکیشن که خوده ویروس هست رو میسازه و آیکون خودش رو به شکل یک فولدر میکنه و اسم همون درایو یا فولدری که توی اون هست رو میزاره خلاصه همینجوری بیچاره میکنه من که آنتی ویروس رو سیستمم نصب نبود مجبور شدم ویندوز عوض کنم حالا شما حواستون باشه که آلوده نشین !!
این برنامه رو دانلود و امتحان کن :هيچ راهي نداره كه بشه Home Page رو عوض کرد ؟؟؟
برای عوض کردن HomePge هست و حجم برنامه 189 کیلو بایت هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستمه من که آلوده نشده برای دوستم شده ولی به هر حال ممنون
سلام ،
در این باره اینجا مفیده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تغییر home page >
در همون لینک بالا یه دستور هست که تو run مینویسید و regedit فعال میشه ، بعد کافیه برید تو regedit و عبارت سایتی که تو home page قرار گرفته رو سرچ کنید و هر جا که پیدا کرد با سایت مورد نظرتون تغییرش بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)