تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: چه قرص یا کپسولی در حد 70/80 تومن برای تقویت مو موثرتره؟ (ارثی)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alcatel.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

FDA رو همه داروهای معروف دارن تقریبا نصف داروهای پوست هم در درمان ریزش مو کاربرد دارن دلیل نمیشه که در این مورد درمان وجود داشته باشه.

ببین دوست عزیز شما ممکنه کنار موهای درشتی که داری کمی هم موهای نازک و خیلی کوتاه داشته باشی که معمولا به چشم نمیان؛ ماینوکسیدیل و سایر مشابهاتش خونرسانی و تغذیه پیاز مو رو در مناظق مختلف به صورت موضعی افزایش میدن و باعث میشن این موهای نازک بیشتر رشد کنن و به چشم بیان ولی تاثیری روی ریزش موی ارثی شما ندارن. اگه شما ژن های ریزش موی مردانه رو داشته باشین موهاتون به وقتش خواهند ریخت. ممکنه بخشی از علت ریزش موی شما هم کاهش خونرسانی به مویرگ های خونی پوست باشه که ماینوکسیدیل با گشادگردن ااونها خونرسانی ور هم افزایش میده و میتونه در روند رشد موها تاثیر مثبت داشته باشه . در کل ماینوکسیدیل میتونه باعث بشه فکر کنین که سرعت ریزش مو کاهش پیدا کرده ولی اینطور نیست و در وقت مقرر موهای شما خواهد ریخت.
    من نگفتم درمان قطعی وجود داره . گفتم درمان نگه دارنده وجود داره
    قبلا هم گفتم در مورد ماینوکسیدیل و فیناستراید مطلب نذارین چون به اندازه کافی تاثیرش شناخته شدس . هنوز مشخص نیس ماینوکسیدیل با موها چیکار میکنه که باعث رشدشون میشه . اینکه گفته میشه رگ ها رو گشاد میکنه یه فرضیه بیشتر نیس . چون هنوز تحقیق دقیق / کامل و جامعی دربارش انجام نشده . وقتی سرعت ریزش مو رو کم کنه ینی اثر داره معلوم نیس تعریف شما از اثر چیه که به این نمیگین تاثیر . من با همین ماینو بدون استفاده از فیناستراید موهارو برگردونم و مقدار ریزش رو به حد طبیعی رسوندم و هر روز داشت تراکم و قطر موها بیشتر میشد اما متاسفانه مشکلی برام پیش اومد که نتونسم ادامه بدم . استفاده از ویتامین ها و مکمل های تقویت مو هم خیلی کمک کرد و به وضوح اثرش مشخص بود . من شرکت داروسازی ندارم که بخوام تبلیغشو بکنم . اما چیزی که خودم تجربه کردم رو شما نمیتونید نفی کنید و بگید تاثیر نداره. اینکه وقتش برسه موها میریزه و هیچ دارو یا محلولی نمیتونه جلوشو بگیره دور از واقعیته . ینی من وقتی موهای سرم زیاد شد و داشت سیر سعودی رو طی میکرد مثلا چند سال دیگش در حالی که داره داروها منظم مصرف میشه میریزه؟!!! یه نفر بیاد بگه همچین اتفاقی براش افتاده . توجه داشته باشید بنده سالهاس با این موضوع سروکار دارم . این حرفایی که شما میزنید حرفای کلیشه ای هست که بین مردم در رابطه با ریزش مو ارثی رایجه سالهاس اشتباه بودنش مشخص شده . حداقل واسه کسی مثه من که خودم مستقیما با موضوع درگیر بودم . برخی فقط از دور دستی بر اتش دارن.
    Last edited by Alcatel.; 07-08-2016 at 15:05.

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

هیچ مکملی بر ریزش موی وابسته به اندروژن(ارثی-مردانه) اثر نداره؛
    قبلا در مورد زینک صحبت میشد که امروز حتی از منابع هم حذف شده؛
    پس بجز ص داروی اثبات شده،دنبال مکملی نباشین که هدر دادن پول هست

Sent from my E5823 using Tapatalk
    والا منکه استفاده کردم تاثیر داشت (البته بعضیاشون)

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

والا منکه استفاده کردم تاثیر داشت (البته بعضیاشون)
    در علم پزشکی چیزی به اسم تجربه شخصی نداریم؛درمان ها همگی در مطالعات وسیع و اصولی،سنجیده میشن و چیزی که من گفتم با توجه به منابع علم پزشکی هست؛
    تجربه شخصی قابل تعمیم نیست چون عوامل زیادی در تاثیر مشاهده شده در یک نفر دخیل هستند که فقط در یک مطالعه وسیع میشه اونها رو یکسان سازی کرد و اثر دارو یا مکمل رو سنجید

4. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

در علم پزشکی چیزی به اسم تجربه شخصی نداریم؛درمان ها همگی در مطالعات وسیع و اصولی،سنجیده میشن و چیزی که من گفتم با توجه به منابع علم پزشکی هست؛
    تجربه شخصی قابل تعمیم نیست چون عوامل زیادی در تاثیر مشاهده شده در یک نفر دخیل هستند که فقط در یک مطالعه وسیع میشه اونها رو یکسان سازی کرد و اثر دارو یا مکمل رو سنجید
    بله مثلا همین پروپشیا با اینکه تایید شده به دست شما پزشکان محترم و به قوله شما در سطح وسیع امتحانشو پس داده اما به صورت نادر بعضیا رو در رابطه با مسائل ج.ن.سی اونقدر ضعیف کرده که اگر بگیم عقیم شدن زیاد دور از واقعیت نیست . چیزی که واسه من کارایی داشته باشه ازش استفاده میکنم چه شما پزشکا بگین بده یا خوبه . منم برای خودم گفتم نه شما یا فلانی یا یه عده ی محدود . سوال من در رابطه با خودمه . واسه من تاثیر داشته میخواسم ببینم کسی مکمل های دیگه ای میشناسه یا نه.
    ضمنا همین کتابای مرجع پزشکی هم مثه همین یکی که خودتون مثال زدین خیلی چیزارو بعدا میفهمن اشتباه کردن و حذفش میکنن . پس به این کتابا هم زیاد اعتمادی نیس . به نظره من تجربه مهمتره .
    Last edited by Alcatel.; 07-08-2016 at 17:54.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در زمینه پزشکی و تشخیص و درمان نظر عامه مردم مهم نیست هرچند که فکر کنند نظراتشون درست هست؛
    شما میتونین فکر کنین مکمل موثر هست اما تا زمانی که اثر از طرق علمی و استاندارد اثبات نشه،ارزشی نداره؛

7. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پزشکی بر پایه نظرات بیماران ایجاد نشده. کاربرد هر دارویی از طریق روش علمی اثبات میشه نه حدس و گمان و تجربه یه نفر (که در این مورد بیشتر شبیه توهم هست)

9. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

در زمینه پزشکی و تشخیص و درمان نظر عامه مردم مهم نیست هرچند که فکر کنند نظراتشون درست هست؛
    شما میتونین فکر کنین مکمل موثر هست اما تا زمانی که اثر از طرق علمی و استاندارد اثبات نشه،ارزشی نداره؛

من عامه نیسم یک نفرم همونطور که تعداد نادری بعد از استفاده پروپشیا خصوصیات مردانه خودشون رو از دست دادن حتی بعد از ماه ها قطع دارو . همون دارویی که شماها میگید بی خطره خوب واسه عامه مردم بیخطره اما مورد های نادر هم وجود داره . چیزی رو که خودم به شخصه دیدم و تجربه کردم رو که قابل انکار نیس مگه اینکه طرف از مغز کوچیکی برخوردار باشه و حرف حساب تو کلش نره . شما فک کن ما نتیجه نگرفیم

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

پزشکی بر پایه نظرات بیماران ایجاد نشده. کاربرد هر دارویی از طریق روش علمی اثبات میشه نه حدس و گمان و تجربه یه نفر (که در این مورد بیشتر شبیه توهم هست)
    همون علم شما تاحالا تعداد محدودی رو هم مشکلشون رو بدتر کرده و بقوله همین بنده خدا بعد از یه مدت میفهمن اشتباه کردن از کتابای مثلا مرجعشون حذفش میکنن . والا دلیلی واسه دروغ گفتن ندارم . شما از حرفات مشخصه اطالاعات یه بچه دبستانی رو هم درباره این موضوع نداری . (منم مجبور نیسم بعضی مسائل رو به برخی موجودات شیرین عقل ثابت کنم)

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من عامه نیسم یک نفرم همونطور که تعداد نادری بعد از استفاده پروپشیا خصوصیات مردانه خودشون رو از دست دادن حتی بعد از ماه ها قطع دارو . همون دارویی که شماها میگید بی خطره خوب واسه عامه مردم بیخطره اما مورد های نادر هم وجود داره . چیزی رو که خودم به شخصه دیدم و تجربه کردم رو که قابل انکار نیس مگه اینکه طرف از مغز کوچیکی برخوردار باشه و حرف حساب تو کلش نره . شما فک کن ما نتیجه نگرفیم
    اولا هرگز نگفتبم پروپشیا کاملا بی خطر هست؛عارضه جنسی مهم ترین عارضه این درمان هست که تذکر داده میشه و مزالعه ای که ناتوانی جنسی بدون بازگشت رو در موارد نادر نشون داده،در منابع ما موجود هست؛

دوما اگر در شما اثری دیده شده باید در جامعه عمومی هم مشاهده بشه تا بشه ازش استفاده کرد؛وگرنه هیچ ارزشی از نظر علمی نداره؛

سوما عامه در برابر جامعه پزشکی قرار میگیره؛

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اولا هرگز نگفتبم پروپشیا کاملا بی خطر هست؛عارضه جنسی مهم ترین عارضه این درمان هست که تذکر داده میشه و مزالعه ای که ناتوانی جنسی بدون بازگشت رو در موارد نادر نشون داده،در منابع ما موجود هست؛

دوما اگر در شما اثری دیده شده باید در جامعه عمومی هم مشاهده بشه تا بشه ازش استفاده کرد؛وگرنه هیچ ارزشی از نظر علمی نداره؛
    چ
    سوما عامه در برابر جامعه پزشکی قرار میگیره؛

پس خودتونم قبول دارین که موارد نادر هم هست
    یه دکتری میگفت قبلا این تو کتابهای مرجع پزشکی نبوده که ممکنه باعث عقیم شدن هم بشه . اگر الان تو کتاباتون هست پس تازه واردش کردن . پس معلومه این علم هم همون اول همه چیزو نمیتونه پیش بینی کنه . حالا همونطور که واسه پروپشیا موارد نادر هم هست شاید واسه این موضوع هم باشه .

من عمومی رو چیکار دارم خودمو که هر روز تو ایینه دیدم .گفتم تاپیک در مورد خودمه و من تاثیرشو تجربه کردم و قبلا استفاده کردم بازم میخوام استفاده کنم بنظرتون این به کسی مربوطه؟ . اینکه حتما واسه همه تاثیر داره یا نه بحث این تاپیک نیس . من فقط سوال کردم مکمل تو این رنج قیمت میشناسین معرفی کنین نمیشناسین حرف خارج از موضوع نزنین . شما فک کن من با این کار پولمو میریزم تو جوب . پول خودمه اختیارشو دارم . شمام اگه پست نذارین نمیگن قدرت تکلم ندارین. قبول ندارین باشه فهمیدیم . ممنون
    Last edited by Alcatel.; 07-08-2016 at 21:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •