تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: گوشی سونی بگیرم؟

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

مشکل مردم اینه طرف میره گوشی 500 تومنی سونی یا htc میگیره بعدش میگه بده !

بزرگترین جهله این !!

یکی از دلایل بد نامی هواوی دقیقا همینه، طرف 300 پول گوشی میده بعد انتظار داره در حد S7 براش کار کنه ( گوشی سونی خریده 350 بعد هر چی برنامه گیر آورده ریخته توش، گوشی هنگه، بعد میگه من سونی گرفتم که هنگ نکنه !!! سونیم دیگه آشغاله !!!! یا هواوی که آشغاله چینیه !!!!

گلکسی سامسونگم که داستان خودش داره! گلکسی 400 تومنی با 1500 فرقی نداره براشون، فقط " گلکسی ِ " !!!!!

خوب بودن یا خوب نبودن یک گوشی اصلا به برندش هیچ ربطی نداره حتی ممکنه یه مدل گوشی رو دو نفر بخره واسه یکی خوب باشه واسه یکی مشکل داره

برند فقط در 2 مورد ارزش پیدا میکنه : 1 - کلاس کار 2- آپدیت نرم افزاری

الان یکی بگه هواوی mate8 دارم و یکی بگه گلکسی پرایم ، دیگه خودتون میدونین طرز فکر در مورد این دو چطوریه

2. 3 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بزرگترین جهله این !!

یکی از دلایل بد نامی هواوی دقیقا همینه، طرف 300 پول گوشی میده بعد انتظار داره در حد S7 براش کار کنه ( گوشی سونی خریده 350 بعد هر چی برنامه گیر آورده ریخته توش، گوشی هنگه، بعد میگه من سونی گرفتم که هنگ نکنه !!! سونیم دیگه آشغاله !!!! یا هواوی که آشغاله چینیه !!!!

گلکسی سامسونگم که داستان خودش داره! گلکسی 400 تومنی با 1500 فرقی نداره براشون، فقط " گلکسی ِ " !!!!!

خوب بودن یا خوب نبودن یک گوشی اصلا به برندش هیچ ربطی نداره حتی ممکنه یه مدل گوشی رو دو نفر بخره واسه یکی خوب باشه واسه یکی مشکل داره

برند فقط در 2 مورد ارزش پیدا میکنه : 1 - کلاس کار 2- آپدیت نرم افزاری

الان یکی بگه هواوی mate8 دارم و یکی بگه گلکسی پرایم ، دیگه خودتون میدونین طرز فکر در مورد این دو چطوریه
    جهل کدومه سونی همشون مشکل داره به جز k810 خودم که از اول داشتم هواوی نمیدونم ولی مطمعنم از سونی خیلی بهتره
    قطعاتشون مشکل داره از اول هیچ شرکتی حاضر نبوده گوشی های سونی گارانتی کنه فقط همون اوایل پارس کامتل بود که ورشکست شد دیگه هیچ شرکتی بیشتر از 2 سال سونی گارانتی نکردن نمونش ارین و پارس مایکروتل در حالی که سامسونگ و نوکیا (که اخر نه گارانتی بلکه خود شرکت ورشکست شد) از ابتدا حداقل 1 شرکت گارانتی کننده ثابت داشتن مثل ایرانوکیا و ارکان ارتباطات ( که هنوز هم هست)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

جهل کدومه سونی همشون مشکل داره به جز k810 خودم که از اول داشتم هواوی نمیدونم ولی مطمعنم از سونی خیلی بهتره
    قطعاتشون مشکل داره از اول هیچ شرکتی حاضر نبوده گوشی های سونی گارانتی کنه فقط همون اوایل پارس کامتل بود که ورشکست شد دیگه هیچ شرکتی بیشتر از 2 سال سونی گارانتی نکردن نمونش ارین و پارس مایکروتل در حالی که سامسونگ و نوکیا (که اخر نه گارانتی بلکه خود شرکت ورشکست شد) از ابتدا حداقل 1 شرکت گارانتی کننده ثابت داشتن مثل ایرانوکیا و ارکان ارتباطات ( که هنوز هم هست)

همشون مشکل داشتن غیر از K810 !؟ هواوی از سونی خیلی بهتره !؟ هیچ شرکتی حاضر نبوده گارانتیش کنه !؟
    واقعا که حرفاتون عجیبه و البته خنده دار
    من خودم الان گوشیم M8 هست و طرفدار هیچ برند خاصی نیستم ولی قبلا سونی زیاد داشتم و هیچ مشکلی نداشتم باهاشون
    پرچم دارش هم الان z5 هست خیلی گوشی خوبیه و تقریبا همه راضی بودن
    واقعا عجیبه برام که شایعه اینقدر تو ایران قویه و اینقدر تاثیر گذاره !

5. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همشون مشکل داشتن غیر از K810 !؟ هواوی از سونی خیلی بهتره !؟ هیچ شرکتی حاضر نبوده گارانتیش کنه !؟
    واقعا که حرفاتون عجیبه و البته خنده دار
    من خودم الان گوشیم M8 هست و طرفدار هیچ برند خاصی نیستم ولی قبلا سونی زیاد داشتم و هیچ مشکلی نداشتم باهاشون
    پرچم دارش هم الان z5 هست خیلی گوشی خوبیه و تقریبا همه راضی بودن
    واقعا عجیبه برام که شایعه اینقدر تو ایران قویه و اینقدر تاثیر گذاره !
    مسئله طرفداری نیست دوست عزیز هر کسی میخواد در قبال پولی که میده محصولی بخره که به بهترین شکل کار کنه و اذیت نکنه برای همین من هم چون m8 دارم دلیل نمیشه بعد از این هم htc بخرم حتی htc 10 و ترجیح میدم از برند های دیگه انتخاب کنم شاید هم oneplus (مسئله چینی بودن هم نیست) برای همین گفتم k810 تو سونی هام بهترین بود چون بعد از اون 2 بار تجربه خرید سونی داشتم و هر دو دفعه مشکل جدی پیدا کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه britain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

آقا ما طرفدار سونی بودیم .... یه گوشی سونی گرفتم ... نه باتری داشت نه صفحه نمایش نه دوربین نه بلوتوث درست و حسابی و 700 تومن هم دادم فکر کنم xperia v بود

روزی دوبار باید میزدی شارژ. ....... فروختمش راحت شدم .............. فکر می کنی تا آخر عمرم گوشی سونی میگیرم؟ سونی سر طرفداراش همین بلا رو آورده

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا ما طرفدار سونی بودیم .... یه گوشی سونی گرفتم ... نه باتری داشت نه صفحه نمایش نه دوربین نه بلوتوث درست و حسابی و 700 تومن هم دادم فکر کنم xperia v بود

روزی دوبار باید میزدی شارژ. ....... فروختمش راحت شدم .............. فکر می کنی تا آخر عمرم گوشی سونی میگیرم؟ سونی سر طرفداراش همین بلا رو آورده
    عجب مثالی هم زدی ! من هم دقیقا دو سال پیش xperia v رو داشتم !
    هم صفحش عالی بود - هم دوربینش - باتریش هم معمولی بود - هیچ مشکلی باهاش نداشتم حتی یه بار هم هنگ نکرد !
    -----------------------------
    بعد از این پست شما برام ثابت شد که بعضیا فقط الکی قصد خراب کردن سونی رو دارن ! واقعا موندم دلیلش چیه

9. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

منظورم اصلا به بد یا خوب بودن سونی نیست، هم دیدم کسایی که از خریدشون راضی بودن هم کسایی که فردای روز خرید بردن پس دادن ( تو هر رده ای بالا رده میان رده )

من منظورم این قضاوت کردنِ ، که مردم متخصص ما اگه از یه برندی گوشی بگیرن و خراب در بیاد، کلا میگن اون برند بدرد نمیخوره، حالا اگه بخرن و خوب در بیاد ... آره بخرید عالیه، اصن فلان برند هر چی میزنه عالیه، حرف نداره !!!!!!!

البته این رفتارُ کاریش نمیشه کرد

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظورم اصلا به بد یا خوب بودن سونی نیست، هم دیدم کسایی که از خریدشون راضی بودن هم کسایی که فردای روز خرید بردن پس دادن ( تو هر رده ای بالا رده میان رده )

من منظورم این قضاوت کردنِ ، که مردم متخصص ما اگه از یه برندی گوشی بگیرن و خراب در بیاد، کلا میگن اون برند بدرد نمیخوره، حالا اگه بخرن و خوب در بیاد ... آره بخرید عالیه، اصن فلان برند هر چی میزنه عالیه، حرف نداره !!!!!!!

البته این رفتارُ کاریش نمیشه کرد
    پس چرا من که m8 دارم و خیلی هم راضی هستم ولی حاضر نیستم دوباره htc بخرم ؟
    چون هر برندی تو هر دوره سود دهی و ضرر دهی داره الان هم دوره ضرردهیشه چون گوشی هاشو نسبت به رقبا چه سخت افزاری و چه نرم افزاری بهینه نمیکنه ولی مشکلات سونی نداره، ولی سونی واقعا مشکلاتی داره. شاید چند نفر بگن برای ما خیلی خوب کار کرده ولی اکثرا یا نرم افزار یا سخت افزار یه چیزی میشه اونایی که میگن مشکل خاصی نداشته یا قبلش ایفون داشتن و فکر میکنن خب اندرویده و این چیز ها طبیعیه یا کلا از اول سونی داشتن و نمیدونن گوشی بهتری هم هست خب کدوم ادم عاقل وقتی گوشی مثل g5 و s7 و xperia x هم قیمته میره xperia x میخره البته صحبتم با اونا نیست که تصمیم میگیرن گوشی نو بگیرن و فرداش میرن برای خرید
    میشه با چند تا سرچ کوچیک تو اینترنت دید که برند هایی مثل oneplus حتی از سامسونگ هم بهتر عمل کردن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

htc خیلی اشغاله . یه one xl گرفتم از دنیا سیر شدم . بخاری بود. شارژ نگه نمیداشت . دوربین مضخرف و ... .

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

htc خیلی اشغاله . یه one xl گرفتم از دنیا سیر شدم . بخاری بود. شارژ نگه نمیداشت . دوربین مضخرف و ... .
    موافقم ولی از سری one به بعد کلی پیشرفت کرد (به جز دوربین حتی htc 10 هم در حد رقبا نیست ) ولی خارج از موضوع تاپیک مطلب ننویسین که به حاشیه نره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •