محسن جان گوشی شما اخرین ورزن است شما اگه موبایل از دست نیفتاده یا ضربه نخورده یک بار فلش کن اولش برای این که خوب باشه بهش بگو فول فلش کنه یعنی فلش کامل کامل قطعا درست میشه
محسن جان گوشی شما اخرین ورزن است شما اگه موبایل از دست نیفتاده یا ضربه نخورده یک بار فلش کن اولش برای این که خوب باشه بهش بگو فول فلش کنه یعنی فلش کامل کامل قطعا درست میشه
دوست عزيز گوشي كه ضربه نخورده . در ضمن با باكس ufs3 فلش كرد ولي مشكل حل نشد. يكي گفت بايد با باكس jaf فلش شود. اگر با اين باكس درست شد خبر ميدهم.نوشته شده توسط vip.opera
ممنون.
بوکس جاف و اون فرقی نمیکنه شاید مشکل از فایل فلش باشه البته اگه میخواهی فریم ور سالمش من دارم مال شرکت است
اقا دوستان نظر دادن . منم 1 بار همين مشكل واسم پيش اومد همه اين راه ها رو رفتم آخر سري فهميدم از باتري بوده . به هر حال باتريتم تست كن.
دوست عزيز باتري را هم چك كردم و مطمئنم كه مشكل از باتري نيست.نوشته شده توسط divoonejoon
ممنون از شما.
گوشي با باكس jaf درست شد.
ممنون از همگي.
چه جوري بايد گوشي رو فلش كرد؟نوشته شده توسط fabdolvahab
اين كد را بايد كجا وارد كرد؟نوشته شده توسط @ MARYAM @
باکس jaf چیه؟
نوشته شده توسط mohammad hamed
سلام . .
دوست عزیز برای فلش کردن باید ببری درب یک مغازه ی خدمات موبایل . . تا کل سیستم نرم افزاری گوشی رو دوباره بریزند . .
این کد رو هم باید در حالت عادی که صفحه آماده ی شماره گیری هست بزنی . .
کدش هم اینه . . ×7370#×
از چپ به راست . . و بعدش هم لوک کد گوشیت رو بزن که در حالت عادی از 1 تا 5 هستش . . 12345
موفق باشی . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)