تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید لب تاپ مخصوص طراحی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من که بعید میدونم g501 قیمتش به چهارمیلیون برسه. بالاخره باید یک اختلاف قیمتی با مدلهای قبلیش داشته باشد. نظر من را بخواهی، کف قیمتش 4400 خواهد بود. البته تخفیف های دیجیکالا را هم در نظر بگیر که ممکنه قیمتش را پایین تر هم ببره.

من نظرم این بود که مدلهای دیگر ایسوس و دیگر کانفیگ های همین مدل بیاید که تا الان خبری ازشون نشده. چون معمولا کانفیگ های مختلف با فاصله نه چندان زیاد از همدیگه می آیند.
    و الان شک دارم که آیا اصلا سایر کانفیگ هایش می آید یا نه؟

بهرحال، اگر شما عجله نداری، صبر کن.

در مورد رنگ هم حتما دیجیکالا اشتباه کرده. چون فقط همان رنگ نقره ای این دستگاه موجود است.
    عجله که والا دارم چون میخوام تری دی یاد بگیرم هنوز وقت نشده خیلی دیره.
    منظور شما چقدر بمونم مثلا؟؟؟
    الان با این اوصاف و گفته هایی که داشتیم همین N552vw مد نظر شماست درسته؟؟
    فقط من دارم فک میکنم این چقدر سنگینه آیا سخته جابجابیش یا نه !!واسه همون دارم به ۵۰۱ فک میکنم!؟!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

عجله که والا دارم چون میخوام تری دی یاد بگیرم هنوز وقت نشده خیلی دیره.
    منظور شما چقدر بمونم مثلا؟؟؟
    الان با این اوصاف و گفته هایی که داشتیم همین N552vw مد نظر شماست درسته؟؟
    فقط من دارم فک میکنم این چقدر سنگینه آیا سخته جابجابیش یا نه !!واسه همون دارم به ۵۰۱ فک میکنم!؟!
    منظور من چند ماه صبر بود.
    با توجه به وضعیت شما، فکر میکنم نمیتوانی اینقدر صبر کنی.
    N552vw مدل بسیار خوبی است. فقط ممکن است باتری اش اذیتت کند. این را چون برای دوستم خریدم و خودم کامل بررسی کردم، کاملا ازش مطمئن هستم.
    و البته اگر وزن برایت مهم است N501vw ارجحیت دارد. ولی این مدل را از نزدیک ندیدم و براساس نقدها و بررسی های صورت گرفته رویش، مدل خوبی است. البته اگر صفحه نمایش غیرتاچ و مات داشت، خیلی هم بهتر میشد.

باز انتخابش با خودت هست. انتخاب بین این دو مدل فقط به استفاده خودت برمیگرده که چقدر باتری برایت مهم است؟ وزن چقدر برایت مهم است؟ داشتن DVDRom چقدر برایت مهم است؟ صفحه تاچ براق را بیشتر می پسندی یا مات غیرلمسی؟

3. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

منظور من چند ماه صبر بود.
    با توجه به وضعیت شما، فکر میکنم نمیتوانی اینقدر صبر کنی.
    N552vw مدل بسیار خوبی است. فقط ممکن است باتری اش اذیتت کند. این را چون برای دوستم خریدم و خودم کامل بررسی کردم، کاملا ازش مطمئن هستم.
    و البته اگر وزن برایت مهم است N501vw ارجحیت دارد. ولی این مدل را از نزدیک ندیدم و براساس نقدها و بررسی های صورت گرفته رویش، مدل خوبی است. البته اگر صفحه نمایش غیرتاچ و مات داشت، خیلی هم بهتر میشد.

باز انتخابش با خودت هست. انتخاب بین این دو مدل فقط به استفاده خودت برمیگرده که چقدر باتری برایت مهم است؟ وزن چقدر برایت مهم است؟ داشتن DVDRom چقدر برایت مهم است؟ صفحه تاچ براق را بیشتر می پسندی یا مات غیرلمسی؟
    امیر جان فک کنم قیمت ها داره میاد پایین الان g501 مات ۵۰تومن تو این چند روز اومد پایین.
    باتریه ۵۰۱ خوبه یا n551???
    چون تو توضیحات من خوندم باتری۵۰۱رو ضعیفتر زده درسته؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

امیر جان فک کنم قیمت ها داره میاد پایین الان g501 مات ۵۰تومن تو این چند روز اومد پایین.
    باتریه ۵۰۱ خوبه یا n551???
    چون تو توضیحات من خوندم باتری۵۰۱رو ضعیفتر زده درسته؟؟؟
    پایین که مسلما میاد. ولی دیگه نه اینکه مثلا G501 بشه چهارمیلیون. گفته بودم حدس میزنم تا 4400 پایین بیاد.

این مدل را درست گفتی؟ منظورت N552vw است یا N551VW؟

در مورد باتری هم اینطور که من فهمیدم، صفحه نمایش 4K مصرفش بالاتر از صفحه نمایش فول اچ دی تاچ است.

باتری G501 و N552 هر دو 60 وات ساعت یا همان 3200 میلی آمپرساعت هستند. اما موضوع مصرف است که در نقدهایی که من در موردG501 خواندم، از مصرفش تعریف کرده بودند.

6. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

پایین که مسلما میاد. ولی دیگه نه اینکه مثلا G501 بشه چهارمیلیون. گفته بودم حدس میزنم تا 4400 پایین بیاد.

این مدل را درست گفتی؟ منظورت N552vw است یا N551VW؟

در مورد باتری هم اینطور که من فهمیدم، صفحه نمایش 4K مصرفش بالاتر از صفحه نمایش فول اچ دی تاچ است.

باتری G501 و N552 هر دو 60 وات ساعت یا همان 3200 میلی آمپرساعت هستند. اما موضوع مصرف است که در نقدهایی که من در موردG501 خواندم، از مصرفش تعریف کرده بودند.
    آره ببخشید اشتباه تایپی بود
    منظورم n552vwبود
    تو دیجی کالا جزو پرفروش تذین هاست
    ولی فط باتریش یخورده تو ذوق میزنه
    نمیدونم واثعا یعنی خیلی حاده و تند تند تموم میشه باید شارژ کنیم یا نه اونطور نیست؟چون منم تو نقدها در مورد ضعیف بودن باتری زیاد شنیدم ولی چون لبتاپ نداشتم اهمیت و شدت موضوع رو نمیدونم چقدر زیاده؟؟

بنظرت از دیجی کالا بخرم؟؟؟
    Last edited by H e K t O r; 24-06-2016 at 10:42.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آره ببخشید اشتباه تایپی بود
    منظورم n552vwبود
    تو دیجی کالا جزو پرفروش تذین هاست
    ولی فط باتریش یخورده تو ذوق میزنه
    نمیدونم واثعا یعنی خیلی حاده و تند تند تموم میشه باید شارژ کنیم یا نه اونطور نیست؟چون منم تو نقدها در مورد ضعیف بودن باتری زیاد شنیدم ولی چون لبتاپ نداشتم اهمیت و شدت موضوع رو نمیدونم چقدر زیاده؟؟

بنظرت از دیجی کالا بخرم؟؟؟
    بله. زیاد نمیشه به باتری N552VW اطمینان کرد. در حالت استفاده متوسط شاید 4 ساعت هم دوام نیاره. این مدل را چون برای دوستم خریدم، دقیق میدانم که به درد کسی که زیاد به برق دسترسی نداره، نمیخوره و توصیه نمیکنم. دوستم هم اکثر اوقات لپ تاپش به برق است و بهمین خاطر مشکلی با این لپ تاپ نداشت و بهمین خاطر این مدل را انتخاب کرد.
    اما اگر خیلی به برق دسترسی نداری و بیشتر مصرفت باتری است، توصیه نمیکنم.

شما باید وضعیت خودت را بسنجی و ببینی از لپ تاپت چطور میخواهی استفاده کنی.
    آیا بیشتر اوقات در خانه یا دانشگاه هستی و به برق دسترسی داری یا اینکه لپ تاپ را زیاد بیرون میبری و ناچاری از باتری استفاده کنی.

در مورد خرید از دیجیکالا هم بستگی به خودت داره.
    من زیاد از دیجیکالا خرید میکنم و تا حالا هم مشکلی نداشتم ولی ظاهرا برخی دوستان با این سایت مشکل دارند.
    Last edited by amir_t6262; 24-06-2016 at 18:14.

9. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

بله. زیاد نمیشه به باتری N552VW اطمینان کرد. در حالت استفاده متوسط شاید 4 ساعت هم دوام نیاره. این مدل را چون برای دوستم خریدم، دقیق میدانم که به درد کسی که زیاد به برق دسترسی نداره، نمیخوره و توصیه نمیکنم. دوستم هم اکثر اوقات لپ تاپش به برق است و بهمین خاطر مشکلی با این لپ تاپ نداشت و بهمین خاطر این مدل را انتخاب کرد.
    اما اگر خیلی به برق دسترسی نداری و بیشتر مصرفت باتری است، توصیه نمیکنم.

شما باید وضعیت خودت را بسنجی و ببینی از لپ تاپت چطور میخواهی استفاده کنی.
    آیا بیشتر اوقات در خانه یا دانشگاه هستی و به برق دسترسی داری یا اینکه لپ تاپ را زیاد بیرون میبری و ناچاری از باتری استفاده کنی.

در مورد خرید از دیجیکالا هم بستگی به خودت داره.
    من زیاد از دیجیکالا خرید میکنم و تا حالا هم مشکلی نداشتم ولی ظاهرا برخی دوستان با این سایت مشکل دارند.
    سلام امیر جان
    من 3 هفته هست میخواستم اینو از دی جی کالا بخرم هر دفعه یا زود تموم میشد یا چند روز نمیاورد همون N552 VW -A 4K
    الان من 2 تا مشکل بر خوردم.

1- این لب تاپ دو تا رنگ داره نقره ای و خاکستری . میشه عکس این دو تا رو بذاری من ببینم کدوم به کدومه؟ چون تو اینترنت گشتم همش فقط یه رنگ گذاشته.؟؟!!

2- این لب تاپ الان 1 هفته و خورده ای هست دی جی کالا نمیاره رفتم تو سایتای دیگه دیدم اونا هم نمیارن و یه سایتم نوشته بود توقف تولید آیا راسته؟؟
    اگر اره چرا متوقف شده و من چیکنم الان؟؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام امیر جان
    من 3 هفته هست میخواستم اینو از دی جی کالا بخرم هر دفعه یا زود تموم میشد یا چند روز نمیاورد همون N552 VW -A 4K
    الان من 2 تا مشکل بر خوردم.

1- این لب تاپ دو تا رنگ داره نقره ای و خاکستری . میشه عکس این دو تا رو بذاری من ببینم کدوم به کدومه؟ چون تو اینترنت گشتم همش فقط یه رنگ گذاشته.؟؟!!

2- این لب تاپ الان 1 هفته و خورده ای هست دی جی کالا نمیاره رفتم تو سایتای دیگه دیدم اونا هم نمیارن و یه سایتم نوشته بود توقف تولید آیا راسته؟؟
    اگر اره چرا متوقف شده و من چیکنم الان؟؟

با تشکر
    سلام.
    1- نه این لپ تاپ فقط با یک رنگ عرضه شده است. همون یک رنگی که در اینترنت پیدا کردی همونه. نمیدونم کی و چرا گفته که این دو تا رنگ داره.

2- در مورد توقف تولیدش خبری ندارم. چون چند ماه نیست که عرضه شده. اسفند پارسال برای اولین بار در ایران عرضه شد. البته مدلهای جدیدتری آمدند ولی فکر نمیکنم دیگه آنقدر سرعت تحولات بالا باشد که یک محصولی را فقط چند ماه تولید کنند.

12. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام.
    1- نه این لپ تاپ فقط با یک رنگ عرضه شده است. همون یک رنگی که در اینترنت پیدا کردی همونه. نمیدونم کی و چرا گفته که این دو تا رنگ داره.

2- در مورد توقف تولیدش خبری ندارم. چون چند ماه نیست که عرضه شده. اسفند پارسال برای اولین بار در ایران عرضه شد. البته مدلهای جدیدتری آمدند ولی فکر نمیکنم دیگه آنقدر سرعت تحولات بالا باشد که یک محصولی را فقط چند ماه تولید کنند.
    ممنون امیر جان
    یچیزی در مورد رنگش اشتباه نمیکنی؟؟چون من چند باره به دیجی زنگ زدم گفت دو رنگ داره من اون موقع هم که داشت دیجی میدیدم مینوشت خاکستری یا نقره ای انتخابی بود. میشه یه بررسی کنی؟؟
    بعدا اینکه مدل جدید که گفتی آیا ازین بهتر هنوز چیزی اومده در قیمت خودش؟؟
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون امیر جان
    یچیزی در مورد رنگش اشتباه نمیکنی؟؟چون من چند باره به دیجی زنگ زدم گفت دو رنگ داره من اون موقع هم که داشت دیجی میدیدم مینوشت خاکستری یا نقره ای انتخابی بود. میشه یه بررسی کنی؟؟
    بعدا اینکه مدل جدید که گفتی آیا ازین بهتر هنوز چیزی اومده در قیمت خودش؟؟
    نه دوست عزیز. اشتباه نمیکنم. مطمئنم که دیجیکالا اشتباه میکرده. فقط یک رنگ داره و همانی است که در اینترنت هم شما دیدی. حالا بعضی ها میگن خاکستریه، بعضی ها میگن نقره ایه. البته نقره ای نیست. یه چیزی بین این دو تا رنگه.
    و البته پشت دستگاه سیاه است.

بعد از N552vw مدل N501VW آمد که الان دیجیکالا با تخفیف 4 میلیون تومان میفروشه
    از نظر سخت افزاری تفاوتی با مدل قبلی ندارد. فقط سبک تر است، DVDRom ندارد. ویندوز 10 اریجینال دارد. اما دقت کن که صفحه نمایش 4K تاچ و براق دارد.
    ظاهرا مدل دیگری هم ازش آمده که البته دیجیکالا ندارد و من در مغازه هم در حد حرف شنیدم که مدل fullHD هم دارد ولی جایی ندیدم.

اگر صفحه نمایش براق و لمسی نداشت، صد در صد انتخاب خیلی خوبی بود.

15. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •