تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 42

نام تاپيک: حمله به ایران باستان ، با چه هدف؟

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

شما می‌توانید دیکتاتورهای باستانی رو هر چقدر دوست دارید بپرستید ، ضمن اینکه آزادید این عقیده رو به صورت صلح آمیز نشر و ازش طرفداری کنید. ولی اینکه چقدر از حرف‌ها و ادعاهای شما حقیقت و چقدرش پوچ و باطل هست یه مبحث دیگه هست . اینکه به اشخاصی که مخالف عقیده شما هستند انواع انگ ها مثل ایرانی نبودن و ... رو بچسبونید دیگه اوج بی انصافی هست. مضاف بر اینکه در قرن ۲۱ کوروش یا هر دیکتاتور و ظالم باستانی دیگه ای نمیتونه به عنوان یه سمبل و نماد مطرح بشه .
    کوروش تا ابد سمبل ازادی و احترام به حقوق مردم برای ماست پیو گفته های دوست گرامیمون شما بدون دلیل و
    مدرک
    هر حرفی می تونید بزنید به قول یک نفر : بسیار کسان آمده اند و سعی در نابودی فرهنگ و اسطوره های ایران عزیز داشته اند ولی همهی ان ها رفتند و ایران به جا ماند. اگه یه شخصیتی نصف نصف کوروش تو یکی از این کشور های خارجی بود جوری می پرستیدنش که نگو ولی ما با وجود امثال شما.... یه شعری هم یادم افتاد همین جوری می گم براتون (به خودتون نگیرید)
    از حضرت مولوی:
    خر صید آهو کی کند؟خر بوی نافه کی کشد
    یا بول خر را بو کند یا گه بود تشویش او

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

شما از کجا می دانید من تعلق خاطری به ایران و تمدنش ندارم ؟ تبعا فرهنگ و تاریخ کشوری که ازش هستم رو دوست دارم ولی دچار افراط گرایی نیستم. تاریخ ایران مثل هر تمدن قدیمی دیگری تاریخ پر فراز و نشیبی هست روزهای سخت داشته روزهای باشکوه هم داشته. ولی به عنوان یک انسان قرن حاضر بهتره با دید منطقی تر و بدون تعصب به این تاریخ نگاه بشه جاهاییش که باعث افتخاره ازش به نیکی یاد بشه جاهاییش که نه تقبیح بشه و در کل درس گرفته بشه برای حال و آینده، باز هم به عنوان یک انسان قرن ۲۱ دیگه الگوها و جنگ آوران باستانی مخصوصا در امپراطوری مثل ایران که اکثرا دچار خودکامگی و استبداد بوده نمیتوانند الگو مناسبی باشند.
    همینکه دید شما اینقدر بسته هست که ایران رو در پارس ها میبینید بیانگر نگاه نژادپرستانه شما داره پارس (فارس) فقط یکی از اقوام تشکیل دهنده ایران هستند نمیشه از اینهمه اقوام ایرانی (ساکن ایران) چشم پوشی کرد و ایران رو به نام یک قوم مصادره کرد.
    تعلق خاطر هر کس با گفتارش مشخص می شود؟ شما باری این که کوروش شاه شاهان دیکتاتور و خود کامه بوده چه کتاب هایی مطالعه کردید؟ الان حتما دارید تو اینترنت دنبال همچین کتابی می گردید
    کسانی که این گونه درباره کوروش بزرگ صحبت می کنند مشخص است از چه تیر و طائفه ای هستن ما شما رو نمی شناسیم ولی دوستانتون رو زیاد دیدیم امثال مطهری و خلخالی.

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

تا جایی که من دیدم نحوه برخورد ما با تاریخ کشورمون حالات تعصبی و سلیقه ای داشته. چه فرقی میکنه کسی از شاه کشورش انتقاد کنه میشه مزدور و خائن؟ نه دوست عزیز. اینطور نیست. تاریخ ما همیشه جبهه جنگمون بود که دوستارارن کوروش شدن ایرانی و منتقدانش شدن مزدور و نفهم.
    حالا نه کوروش هر شخصیت دیگه ای ...
    حرف بدون سند و مدرک هم محترمانه تر بگم غیر قابل قبوله. ممکنه حرفش درست باشه ولی تا زمانی که سندی اون رو تایید نکنه غیرقابل قبول فرض میشه. در زمینه ی مطالعه تاریخ که تا حالا اینطوری بوده ...

نیازی هم به اینهمه تند روی نیست. من نه بد کوروش رو گفتم و نه خوبش. حرفی هم نزدم که نیاز به منبع داشته باشه. حالا ایرانی هستم یا نیستم به خودم مربوطه ولی به قدری عاقل هستم که از رو شنیده هام حرفی رو نزنم. متاسفانه به خودمون داریم بد میکنیم. همین بس که من حرفی کاملا بی طرفانه زدم و اینطور مورد هجوم قرار گرفتم. دیگه میشه فهمید اوضاع مردم چجوریه.

نه خوبه تاریخ رو له کنی و نه خوبه بهش بیش از حد غره بشی. اصل حرف منم این بود. توهیناتون هم میذارم به پای نوشتن سریع و بدون لحظه ای فکر که بذار پست فلانی رو دقیق بخونم بعد شروع کنم به حمله ی همه جانبه ...

+

در رابطه با نوشته بلد شده من درباره ی دو طرف حرف زدم و عین نوشتم اتفاقا منظور به طرف مقابل بود.
    به نظر من هم از دیدگاه خردمندانه می توان هر چیز را نقد کرد اما نه مثل بعضی تنها زبانی برای گفتن داشته باشیم نه گوشی برای شنیدن.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

کوروش تا ابد سمبل ازادی و احترام به حقوق مردم برای ماست پیو گفته های دوست گرامیمون شما بدون دلیل و
    مدرک
    هر حرفی می تونید بزنید به قول یک نفر : بسیار کسان آمده اند و سعی در نابودی فرهنگ و اسطوره های ایران عزیز داشته اند ولی همهی ان ها رفتند و ایران به جا ماند. اگه یه شخصیتی نصف نصف کوروش تو یکی از این کشور های خارجی بود جوری می پرستیدنش که نگو ولی ما با وجود امثال شما.... یه شعری هم یادم افتاد همین جوری می گم براتون (به خودتون نگیرید)
    از حضرت مولوی:
    خر صید آهو کی کند؟خر بوی نافه کی کشد
    یا بول خر را بو کند یا گه بود تشویش او
    تعلق خاطر هر کس با گفتارش مشخص می شود؟ شما باری این که کوروش شاه شاهان دیکتاتور و خود کامه بوده چه کتاب هایی مطالعه کردید؟ الان حتما دارید تو اینترنت دنبال همچین کتابی می گردید
    کسانی که این گونه درباره کوروش بزرگ صحبت می کنند مشخص است از چه تیر و طائفه ای هستن ما شما رو نمی شناسیم ولی دوستانتون رو زیاد دیدیم امثال مطهری و خلخالی.
    شما هم بخودت نگیر ولی عبید زاکانی هم میفرماید
    هر معرفتی که مرد بنگی گوید ، بر *** خری نویس و در **** کن
    شما هم هر چقدر دوست دارید از جباران تاریخ واسه خودتون سمبل و الگو بسازید و باد کوروش در معده داشته باشید. ولی اجبار دیگران به پذیرش عقاید بی سر وته ای که بهش معتقید هستید و نفی دیگران همون نپع تفکری هست که داعش بهش معتقده. فقط هنوز ابزارش به دست امثال شما نرسیده.
    حالا که تاپیک های تاریخ مذاهب بسته میشه بهتره در مورد تاپیک های فاشیستی و نژاد پرستانه هم همین روال در پی گرفته بشه.
    Last edited by Captain_America; 13-06-2016 at 19:59.

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

هر معرفتی که بنگی گوید ، بر *** خری نویس و در **** کن
    شما هم هر چقدر دوست دارید از جباران تاریخ واسه خودتون سمبل و الگو بسازید و باد کوروش در معده داشته باشید. ولی اجبار دیگران به پذیرش عقاید بی سر وته ای که بهش معتقید هستید و نفی دیگران همون نپع تفکری هست که داهش بهش معتقده. فقط هنوز ابزارش به دست امثال شما نرسیده.
    حالا که تاپیک های تاریخ مذاهب بسته میشه بهتره در مورد تاپیک های فاشیستی و نژاد پرستانه هم همین روال در پی گرفته بشه.
    شما پانترکی؟

6. این کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vxp

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

هر معرفتی که مرد بنگی گوید ، بر *** خری نویس و در **** کن
    شما هم هر چقدر دوست دارید از جباران تاریخ واسه خودتون سمبل و الگو بسازید و باد کوروش در معده داشته باشید. ولی اجبار دیگران به پذیرش عقاید بی سر وته ای که بهش معتقید هستید و نفی دیگران همون نپع تفکری هست که داعش بهش معتقده. فقط هنوز ابزارش به دست امثال شما نرسیده.
    من کسی رو مجبور به پذیرش کسی نکردم نام کورو بزرگ و بغضی که نسبت به تمدن مردم و فرهنگ ایران داری تو رو به این جا کشونده. به خودم نمی گیرم چون مصداق بارز شماست مرد بنگی کسیست که چشم خود را رو به واقعیت می بند و تنها به دروغ های سایت های اینترنتی اکتفا می کند. داعش رو که شما تربیت کردید شعارشون که روی پرچمش نوشته چی بود؟؟!! کوروش بزرگ تا ابد نماد جاوداه آزادیست کوروش نمی گوید مخالفان را بکشید یا به اتش اندازید.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من کسی رو مجبور به پذیرش کسی نکردم نام کورو بزرگ و بغضی که نسبت به تمدن مردم و فرهنگ ایران داری تو رو به این جا کشونده. به خودم نمی گیرم چون مصداق بارز شماست مرد بنگی کسیست که چشم خود را رو به واقعیت می بند و تنها به دروغ های سایت های اینترنتی اکتفا می کند. داعش رو که شما تربیت کردید شعارشون که روی پرچمش نوشته چی بود؟؟!! کوروش بزرگ تا ابد نماد جاوداه آزادیست کوروش نمی گوید مخالفان را بکشید یا به اتش اندازید.
    مطمعا باش من بیشتر از شما به فرهنگ و تاریخ سرزمینم علاقه دارم ولی این دلیل بر شانتاژ و تحریف نمیشه ، تنها چیزی که کوروش نمادش هست یه جهانگشای باستانی هستش همین و بس به هیچ وقت نمیشه مسائلی مثل آزادی و یا مفهوم مدرن تری مثل حقوق بشر رو به یه پادشاه باستانی نسبت داد که این مفاهیم به کلی خارج از ادراک و تصور اون شخصیت بوده. من نباید پاسخگوی داعش و اینکه چه شعاری استفاده میکنه باشم بلکه اونها از بعد افراط گرایی مذهبی (با تفسیر خودشون از مذهب) و شما و هیتلر و امثال اون هم از بعد افراط گرایی ملی و نژادی تداعی کننده دو روی یک سکه هستید.

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مطمعا باش من بیشتر از شما به فرهنگ و تاریخ سرزمینم علاقه دارم ولی این دلیل بر شانتاژ و تحریف نمیشه ، تنها چیزی که کوروش نمادش هست یه جهانگشای باستانی هستش همین و بس به هیچ وقت نمیشه مسائلی مثل آزادی و یا مفهوم مدرن تری مثل حقوق بشر رو به یه پادشاه باستانی نسبت داد که این مفاهیم به کلی خارج از ادراک و تصور اون شخصیت بوده. من نباید پاسخگوی داعش و اینکه چه شعاری استفاده میکنه باشم بلکه اونها از بعد افراط گرایی مذهبی (با تفسیر خودشون از مذهب) و شما و هیتلر و امثال اون هم از بعد افراط گرایی ملی و نژادی تداعی کننده دو روی یک سکه هستید.
    من فاشیست نیستم و به برتری نژادی اعتقاد ندارم اما بزرگان سرزمین خودم رو نفی نمی کنم این که انیشین بزرگ ترین فیزیک دان معاصره ایا به معنی فاشیست یعودی است؟ کلمات خنده دار بر زبان جاری نفرمایید (البته اگر الان درباره بهجت و انیشتین صحبت کنید تعجب نمی کنم) . کوروش بزرگ با چیز هایی مانند استوانه خود مفهوم آزادی ، عدالت و برابری را در جهان فریاد زد.

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

چیزی به نام افراط گرایی وجود خارجی ندارد یا به اصول پایبندند یا نیستند. پس یعنی چون قضات را به پیروی از قانون دعوت می کنیم یعنی به افراطگرایی دعوت می کنیم؟

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

شما از کجا می دانید من تعلق خاطری به ایران و تمدنش ندارم ؟ تبعا فرهنگ و تاریخ کشوری که ازش هستم رو دوست دارم ولی دچار افراط گرایی نیستم. تاریخ ایران مثل هر تمدن قدیمی دیگری تاریخ پر فراز و نشیبی هست روزهای سخت داشته روزهای باشکوه هم داشته. ولی به عنوان یک انسان قرن حاضر بهتره با دید منطقی تر و بدون تعصب به این تاریخ نگاه بشه جاهاییش که باعث افتخاره ازش به نیکی یاد بشه جاهاییش که نه تقبیح بشه و در کل درس گرفته بشه برای حال و آینده، باز هم به عنوان یک انسان قرن ۲۱ دیگه الگوها و جنگ آوران باستانی مخصوصا در امپراطوری مثل ایران که اکثرا دچار خودکامگی و استبداد بوده نمیتوانند الگو مناسبی باشند.
    همینکه دید شما اینقدر بسته هست که ایران رو در پارس ها میبینید بیانگر نگاه نژادپرستانه شما داره پارس (فارس) فقط یکی از اقوام تشکیل دهنده ایران هستند نمیشه از اینهمه اقوام ایرانی (ساکن ایران) چشم پوشی کرد و ایران رو به نام یک قوم مصادره کرد.
    باور کن اشتباه میکنی کشورت ایران است شاید تو شناسنامه ات مهر ایران خورده باشه اما این دلیلی بر ایرانی بودن تو نیست. گفته شما براساس بغض کینه حسادت و عقده بیش از حد به تاریخ و تمدن با شکوه ایران است و اساسا گفته و عقاید شما پوچ مزحک وبی اساس است و غیر مستند و قابل قبول نمی باشد در ضمن ادای آدمهای به ظاهر روشن فکر با گفتن جملات پوچ و تبلیغی همچون (ولی به عنوان یک انسان قرن حاضر بهتره یا قرن 21)که در اصل کور فکرن را در نیار.
    خطاب کردن پارس ها به فارس نشان از نژاد پرستی محض و کینه و حسادت شما از پارس ها می باشد.
    اشتباه دیگر شما این است که پارس ها را یک قوم از اقوام ایرانی می دانید در صورتی که پارس ها همان ایرانند و ایران همان پارس است .

هرگز پارس ها در قالب محدودی به نام قوم قرار نمیگیرند و این چیزی است که شما و امثال شما را آنچنان آزرده خاطر کرده که با توهین و جعل تاریخ سعی بر ضربه زدن به آن را دارید.
    Last edited by dvd2010; 16-06-2016 at 13:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •