من که کارای بانک رو با گواهینامه انجام میدم مثل چک پاس کردن یا برداشت از حساب ولی بله جایی حتما کارت ملی نیاز باشه گیر میدن
من که کارای بانک رو با گواهینامه انجام میدم مثل چک پاس کردن یا برداشت از حساب ولی بله جایی حتما کارت ملی نیاز باشه گیر میدن
اصلا تا حالا شده کسی از این کارت ملی هوشمند جایی استفاده کنه تا حالا که هرجا خواستن فقط یه کپی ازش گرفتن کپی از کارتی که هوشمند است! به هر حال از کارتی که باهوش است توقعات زیادی داریم حداقل بشه ازش برای امور بانکی استفاده کرد یا کرایه اتوبوس رو پرداخت به نظر هم میرسه این امر شدنی خواهد شد که همه دارایی های یک فرد یکجا و مشخص میشود اینکه کجا میره چقدر خرج داره و...
متصدی بانک برای من در سه شماره با کارت هوشمند حساب بانکی باز کرد .
دیگه خودش رو برای وارد کردن اطلاعات به زحمت ننداخت و فقط رمز کارت هوشمند من رو گرفت و سریع حساب رو باز کرد.
در بعضی جاهای کشور قوانین مقداری سفت و سخت تر اجرا میشه ، به عنوان مثال جزیره کیش .
بانک ها هیچ عملیات بانکی را بدون دریافت کارت ملی انجام نمیدن ، من طبق عادت از گواهینامه استفاده میکردم و طی چند سال که جزیره زندگی میکردم ....
تمام بانک ها رو تست کردم هیچکدوم گواهینامه قبول نکردن برای انجام کارهای بانکی خخخخ ، اون زمان کارت ملی قدیمی من هنوز اعتبار داشت
الان دیگه فکر کنم کارتهای ملی قدیمی رو هم قبول نکنن که اعتبارشون گذشته .
البته یک خوبی داره اونجا علاوه بر کارت ملی با کارت کیشوند که مربوط به شهروندی جزیره کیش میشه کارها رو انجام میدن و اگه کارت ملی نباشه با اون میشه .
اما کارت کیشوند هم تند تند اعتبارش تموم میشه و باز خودش یه مشکل دیگست
سلام.
ببخشید در مورد فاقدین اثر انگشت یک سوال داشتم. قبلا ظاهرا همانجور که فرمودین، یک کد شش رقمی جایگزین می دادند ولی الان فقط همان کد ۴ رقمی هویت دیجیتال را میدن؟ سوال هم از ثبت و احوال پرسیدم گفتن آن کد جایگزین به شما مربوط نمی شود و مربوط به خود ماست و به شما نمی دهیم.
ولی ۴-۵ سال قبل به یکی از اقوام ما که اثر انگشت نداشت، آن کد ۶ رقمی را هم داده بودند.
اگر علتش را بگید ممنون میشم چون جواب درستی از ثبت و احوال نشنیدم.
ممنونم از شما.
الان مشکلی که داری چی
فعلا که نیاز به تطبیق اثر انگشت نیست
برای چه لازم داری
شناسنامه شما جدید باشه کدملی داخلش ثبت میشه و مانند کارت ملی هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)