تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: لپتاپ تا 4200 ایسوس یا msi مسِله این است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

سلام. ممنون از شما.

در مورد N501vw، من بودم پول برای ویندوز اریجینال نمیدادم. بهمین خاطر گفتم صبر کنید، شاید نسخه های بدون ویندوز این لپ تاپ هم بیاید که مسلما ارزانتر هم خواهد بود.

در خصوص فرق N501 vw با N552 vw هم، مهمترین تفاوت در وزن و نداشتن dvdrom و پورت Lan است. همچنین این لپ تاپ فقط یک اسلات رم دارد که یعنی قابلیت ارتقا رمش محدود است. اگرچه همین الان هم 16 گیگ رم DDR4 دارد. ضمن اینکه پورت Thunderbolt و Usb 3.1 آن با هم ادغام شدند. ( دیجیکالا اشتباه نوشته که تاندربولت نداره)

فعلا این لپ تاپ فقط با صفحه تاچ و البته Full HD و یک ترابایت هارد و ویندوز اریجینال به بازار آمده

ممکن است در آینده مدلهای بدون ویندوز و با صفحه نمایش 4K هم بیاید.

در هر صورت، اگر حمل و نقل لپ تاپ برایت مهم است، این لپ تاپ نسبت به n552 حدود نیم کیلو سبکتر است.

نکته ی مهم دیگر اینکه اگر اشتباه نکنم، این لپ تاپ در اصل ZenBook Pro UX501VW است و چرا به اسم سری N در بازار ایران عرضه شده است، احتمالا بخاطر موفقیت سری N در ایران بوده.

در مورد ویندوز هم، ویندوز اریجینال روی خود دستگاه است و در نتیجه dvd ویندوز و ... نداره. اصلا این لپ تاپ dvdrom نداره که بخواهند برایش dvd بگذارند.
    اگر بخواهی، شما خودت باید یا dvdرایتر اکسترنال تهیه کنی.

در مورد G501 هم من فقط منظورم مدل G501 VW است که جدید آمده. بقیه مدلهای g501 قدیمی هستند. حتما دقت کن که پسوند VW داشته باشد.
    الان شما اختلاف قیمت کدام مدلها را میگویی؟
    اها پس ارزش نداره اگه اینطوره داس بخرم بهتره
    dvd اکسترنالو باید بگیرم چون همه بازی ها و رم افزارا با همینه
    مظور من از دو مدل جی501 جی دبلیو و وی دبلیو هس ک شما گفتی وی دبلیو جدیده پس احتمالا تفاوت قیمتشم مال همونه
    حالا با این حا شما کدومو پیشهاد میدین برای بازی و فیلم دیدن شاید بعدا برا برنامه نویسی و پروژه های عمرانی
    n552vw
    g552
    n501?

از خیر g501
    گذشتم گرونه!!!
    چون به شخصه به ظاهر لپتاپ اهمیت میدم دلم سری n رو میخواد ولی موندم...اگی سری n بخرم بعدا تو بازیا اذیتم نکنه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما صبر کنید ببینید مدلهای دیگر Asus می آید و یا نه. اگر نیامد، بنظرم خرید N552 با صفحه نمایش 4K مات برای بازی و فیلم دیدن بهتر است.
    ضمن اینکه اگر زیاد از dvd استفاده میکنید، خودش DVD rom دارد و نیازی نیست حدود 150 هزار تومان دیگر خرج dvdrom اکسترنال کنید.
    اولا پول ویندوز نمیدهید. پول اضافه برای خرید dvdrom نمیدهید. صفحه نمایش تاچ و براق که اصلا مناسب فیلم دیدن نیست.

مشکل N552 هم وزن کمی زیاد و البته باتری تقریبا ضعیفش است که اگر شما زیاد نخواهی جابجا کنی و بیشتر اوقات هم از برق استفاده کنی، مشکلی برایت نخواهد داشت.

G501JW هم قدیمی است. با G501 VW مقایسه اش نکنید.

3. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

شما صبر کنید ببینید مدلهای دیگر Asus می آید و یا نه. اگر نیامد، بنظرم خرید N552 با صفحه نمایش 4K مات برای بازی و فیلم دیدن بهتر است.
    ضمن اینکه اگر زیاد از dvd استفاده میکنید، خودش DVD rom دارد و نیازی نیست حدود 150 هزار تومان دیگر خرج dvdrom اکسترنال کنید.
    اولا پول ویندوز نمیدهید. پول اضافه برای خرید dvdrom نمیدهید. صفحه نمایش تاچ و براق که اصلا مناسب فیلم دیدن نیست.

مشکل N552 هم وزن کمی زیاد و البته باتری تقریبا ضعیفش است که اگر شما زیاد نخواهی جابجا کنی و بیشتر اوقات هم از برق استفاده کنی، مشکلی برایت نخواهد داشت.

G501JW هم قدیمی است. با G501 VW مقایسه اش نکنید.
    اقا دمت گرم مرسی از جواب هات
    یدونه ای

5. این کاربر از ehsn997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

اقا یه مدل دیگه هم پیدا کردم میشه نظرتون رو بگید و با n501 مقایسه کنید؟
    خودم از ام اس ای خیلی خوشم میاد /MSI-GE62-2QD-Apache-Pro-A این مدله

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

MSI GE62 2QD نسبت به لپ تاپ های جدید ASUS ارزش خرید نداره .

قبل از عید برادر بنده قصد خرید لپ تاپ داشت و پاشو کرد تو یه کفش که آقا باید MSI GE62 2qf بخرم .اون زمان Asus G551vw و Asus G501VW در بازار موجود بودند. بهش گفتم که این لپ تاپ فعلا در بازار نیست و برتری خاصی جز وزن کمتر گیرت نمیاد و به نسبت قیمت 4700 اون زمان که خرید در برابر مدل های جدید ASUS با صفحه نمایش 4K با قیمت 4200 گیرت نمیاد . این برادر ما گوش نداد و گفت نخیر این MSI GE62 2qf مجهز به SSD مدل Samsung 950 با سرعت 2000 مگابایت بر ثانیه هستش ! بهش گفتم که همیشه قطعات گفته شده در سایت لزوما قطعات به کار رفته در لپ تاپ نیستند . خلاصه از ما نصیحت و از ایشون گوش نکردن . در نهایت MSI GE62 2qf رو خریدن و در کمال تعجب یک SSD ساخت ADATA بی کیفیت با سرعت نوشتن 120 مگ بر ثانیه در لپ تاپ بود‌ !!!! لپ تاپ هم چند روز بعدش به دلیل خرابی بلندگو به گارانتی ارجاع داده شد..

از نظر ارزش خرید مدل های ASUS ارزش خرید بالاتری دارند . صرفا اگر به برند MSI علاقه مندین ارزش خرید پیدا می کنند
    Last edited by Public Enemy; 04-06-2016 at 15:28.

8. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه اینکه مشکل فقط ایران باشد، در کل جهان هم MSI از نظر لپ تاپ رتبه خیلی پایین تری نسبت به Asus دارد.
    حالا این موضوع که یک کارخانه مونتاژ MSI هم در ایران هست که البته نمیدانم چه محصولاتی را مونتاژ میکند، به کنار.
    البته نه اینکه بگم محصول مونتاژ داخل بد است همین سامسونگ و LG هم محصولاتشان در ایران مونتاژ میشه، ولی کار این کارخانه MSI بنظرم خیلی درست نمیاد.

داره خودمونی میشه good boy 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اگر بین G و N تردید داری فرقشون در باتری و پورت usbC و بقیش سلیقه ای و کانفیگشون کاملا شبیه به هم.
    منم دنبال یه لپ تاپ سبک بودم MSI px60 چشممو گرفت و تو الویت بعدیم n552 و n551 به خاطر باتریش قابل جدا شدن هست

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

این n501 که دیجی کالا داره صفحش 4k هست ؟ کامنت ها رو میخوندم نوشته بودن 4K هست ولی خود دیجی زده FULL HD

قضیه چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

این n501 که دیجی کالا داره صفحش 4k هست ؟ کامنت ها رو میخوندم نوشته بودن 4K هست ولی خود دیجی زده FULL HD

قضیه چیه ؟
    N501VW که در حال حاضر در دیجیکالا هست (ASUS N501VW - A)، صفحه نمایش تاچ Full HD دارد.

البته فکر میکنم در آینده ی نزدیک مدلها با صفحه 4K و غیرتاچ هم بیاید.

مدل n552vw هم همینطور بود. اول مدلهای تاچش آمد و بعد 4K.

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

N501VW که در حال حاضر در دیجیکالا هست (ASUS N501VW - A)، صفحه نمایش تاچ Full HD دارد.

البته فکر میکنم در آینده ی نزدیک مدلها با صفحه 4K و غیرتاچ هم بیاید.

مدل n552vw هم همینطور بود. اول مدلهای تاچش آمد و بعد 4K.
    4K فکر کنم تو بازار اومده باشه چون برخی سایت ها همینو با رزلوشن 4K گذاشتن و نکته قابل توجه قیمت 4K با همون گارانتی کمتر از قیمت FULL HD دیجیکالا هست !!

من فکر میکنم مدل دیجیکالا 4K باشه در مشخصات اشتباه نوشته باشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •