سلام. ممنون از شما.
در مورد N501vw، من بودم پول برای ویندوز اریجینال نمیدادم. بهمین خاطر گفتم صبر کنید، شاید نسخه های بدون ویندوز این لپ تاپ هم بیاید که مسلما ارزانتر هم خواهد بود.
در خصوص فرق N501 vw با N552 vw هم، مهمترین تفاوت در وزن و نداشتن dvdrom و پورت Lan است. همچنین این لپ تاپ فقط یک اسلات رم دارد که یعنی قابلیت ارتقا رمش محدود است. اگرچه همین الان هم 16 گیگ رم DDR4 دارد. ضمن اینکه پورت Thunderbolt و Usb 3.1 آن با هم ادغام شدند. ( دیجیکالا اشتباه نوشته که تاندربولت نداره)
فعلا این لپ تاپ فقط با صفحه تاچ و البته Full HD و یک ترابایت هارد و ویندوز اریجینال به بازار آمده
ممکن است در آینده مدلهای بدون ویندوز و با صفحه نمایش 4K هم بیاید.
در هر صورت، اگر حمل و نقل لپ تاپ برایت مهم است، این لپ تاپ نسبت به n552 حدود نیم کیلو سبکتر است.
نکته ی مهم دیگر اینکه اگر اشتباه نکنم، این لپ تاپ در اصل ZenBook Pro UX501VW است و چرا به اسم سری N در بازار ایران عرضه شده است، احتمالا بخاطر موفقیت سری N در ایران بوده.
در مورد ویندوز هم، ویندوز اریجینال روی خود دستگاه است و در نتیجه dvd ویندوز و ... نداره. اصلا این لپ تاپ dvdrom نداره که بخواهند برایش dvd بگذارند.
اگر بخواهی، شما خودت باید یا dvdرایتر اکسترنال تهیه کنی.
در مورد G501 هم من فقط منظورم مدل G501 VW است که جدید آمده. بقیه مدلهای g501 قدیمی هستند. حتما دقت کن که پسوند VW داشته باشد.
الان شما اختلاف قیمت کدام مدلها را میگویی؟