ممنون
با این اوصاف شما تا 2300 چی پیشنهاد میدید
ممنون
با این اوصاف شما تا 2300 چی پیشنهاد میدید
درسته پیشنهاد دادم توی اون قیمتو گفتم اینا هستن بازم خود دانی
اگه یه تیوی معمولی میخوای برای 1080 فیلمو اینا و قوی هم باشه سری w800سونی سری cهم خوبه بد نیست
دوست عزیز درسته منم انتضار فاجعخ داشتم اما با خود dvt تیوی هم تصویر میگیرم کیفیت واقعا عالیه چند مرحله ای انجام میدن Upscale رو حالا سایز تیوی من 55 هست سایزا کوچیکتر خیلی بهترم میشه
سلام. بنده فقط مقایسه کردم. یعنی اینکه Upscale به FHD نتیجه بهتری خواهد داشت تا به UHD . نه اینکه نتیجه UHD بد باشد.
ضمن این دوستمون پرسیده بودن که FHD بخرند یا UHD برای شبکه های SD. بنابراین برای یک برند مثلا الجی تلویزیون FHD نمایش بهتری خواهد داشت به شرط آن که موتور پردازش گرافیکی هر دو یکی باشد. ولی ممکن است نتیجه ی UHD هم در نهایت خوب و قابل قبول باشد.
بهر حال بهترین راه حل اینه که قبل از اقدام به خرید پخش شبکه های SD از نزدیک روی مدل های مختلف تست بشه و مقایسه بشه چون موتورهای پردازش گرافیکی برندهای مختلف می تونند توانایی های متفاوتی داشته باشند و یا حتی در یک برند هم ممکنه دو مدل متفاوت از موتور های متفاوتی استفاده کنند.
مثلا خود بنده یک مدل 4k رده بالای سامسونگ(سری 7 یا 8 بود) از نزدیک دیدم (مدلش رو یادم نیست)میتونم بگم شبکه های sd رو بد نشون میداد و کلا از خریدش منصرف شدم.
در مورد سونی حرف های ضد و نقیض زیاد میزنن.یکی میبره بالا و یکی چنان میکوبه تو سرش که فکر میکنی ساخت افغانستانه
از طرفی میگن با فارسی مشکل دارن مخصوصا تو زیرنویس.برا همینا دنبالش نرفتم اصلا.
برا خودمم ال جی گرفتم.بماند که الان پیدا شدن هاله سیاه 4 گوشش بدجور ترسوندتم![]()
منم تی ویسری 5 سامسونگ خونه داییم دیدم (تازه گرفته بودن).خیلی کیفیتش افتضاح بود.البته 48 اینچ بود و برای خونه اونا که باید نزدیک میشنستی بنظر من بزرگ بود.
حالا نمیدونم تنطیمات رو درست انجام نداده بودن یا کلا تی وی همین قدر جنمش بوده![]()
بالاخره مدل مورد نظرتون رو نگفتید آقا مهدی![]()
راستی این هرتز ها کدومش مهمه بالاخره؟
به کدومش باید توجه کرد.
اگر میشه فرقشون رو بگید بهتر بفهمم
انطباق تصویر؟
هرتز پنل؟
کنتراست؟
اگر چیز دیگه ای هست باز بگید.تعارف نکنید یه وقت![]()
سلام. بنظر من هم این مدل پیشنهاد بسیار خوبی هست بخصوص برای شبکه های داخلی. ضمنا این تلویزیون اندرویدی هستش و هیچ مشکلی با زیرنویس های فارسی نباید داشته باشه(تو همین فروم یکی از دوستان همین مدل رو خریده بودن و نظرشون رو گفته بودن بگردین پیداش می کنین).
ممنون از جوابت.دیدمش.تی وی خوبیه عل الظاهر.
از فارسی که بگذریم (شما هم که میگید مشکلی نباید داشته باشه)
از نظر جنسیت چطوره؟؟
همون مطلبی که گفتم بعضا خیلی بد سونی رو میگن و آدم دلسرد میشه.
الان سونی چطور محصولی هست؟میشه اعتماد کرد؟
اون مشکل هاله که گفتم خییییلی شدید ترش رو تو یه w600 دیدم.
ممنون میشم پست 18 هم جواب بدید.تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)