این مدل که قیمتش بالاست.بعد اینکه گارانتی مهمه.
این مدل که قیمتش بالاست.بعد اینکه گارانتی مهمه.
دقیقا من هم موندم با همین بودجه تو رشت از کی خرید بکنم من نظرم رو سونی هست فقط دقیقا سایزش 43 هست با این بودجه..شما 3d می خواین با این بودجه فقط سونی خوبه با این مبلغ
سایز بالاتر هم 50 هست که قیمتش متاسفانه قابل قبول نیست واقعا موندم ..شما کجاها رو تو رشت سر زدید؟
چرا فقط سونی!؟
تو شهر جایی نگشتم،فعلا دنبال مدل هستم بعد گشتن تو شهر بابت بهترین قیمت
متاسفانه مشکل سونی در ایران قیمت بالا هست دیگه حالا دلایل خودش داره.. سامسونگ این مدلی که شما فرمودین در اکثر تست ها بهترین هست
حالا این مدل تولید داخل هست و متاسفانه از تعمیرکار پرسیدم بهم گفتن خرابی پنل سامسونگ زیاد داره البته خب به نسبت فروشش هم هست و نظریات خودش داست
در هر حال من خودم 15 سال پیش سامسونگ داشتم بگم بشما خرابی داشت اصل کره هم بود و واقعیت اینطور هست در پروسه تولید هیچی قابل پیش بینی نیست
حتی بهترین محصولات دنیا در خروجی کارشون کیفیت کنترل دچار خطای انسانی می شوند و باید عرض کنم ملاک بیشتر به کیفیت رنگ ها بدید و اون فریم که تصاویر روانتر مشاهده می کنید
من بشخصه از ال جی بیشتر خوشم اومده باز بگم این موضوع سلیقه ای هست ممکن شما از سامسونگ خوشتون بیاد و تصاویر شارپتر و زنده تر ببینید و از طرفی قیمت مناسب محصولات سامسونگ
نظر شما را بیشتر جلب کرده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)