میشه یک دامداری راه انداخت و یا یک باغ خرید و کندو زنبور![]()
میشه یک دامداری راه انداخت و یا یک باغ خرید و کندو زنبور![]()
محتوای مخفی: روی ماه شما دونفر رو میبوسم
بهترین پیشنهاداتی بود که شنیدم عزیزان
اتفاقا توی وزارت صنعت اشنای دور هم دارم که پست خیلی بالایی داره به نظرتون میتونه کمک کنه
دوستان کسی اطلاعات بیشتری در رابطه با واردات داره
از تجربیات خودتون بگین
من تجربه دارم در چه زمینه ایش میخواید چون خیلی مبحث وسیعه. از چه کشوری میخواهید وارد کنید؟ مشتری برای فروش بهش دارید؟
در هیچ ضمینه ای اطلاعات ندارم
چه کشوری شرایطش بهتره واسه واردات
نمیدونم باید چه کالایی وارد کنم
چطور مشتریشو پیدا کنم
اکانت کلش اف کلن بخر و بعدش بفروش و میلیاردر شو![]()
حقیقتش برادر یا خواهر عزیز بازار بعد اون قضایای تحریم و چیزایی دیگه که خودتون بهتر میدونید هنوز هم جون نگرفته ، خود ما الان اعتباری فقط با کسایی کار میکنیم که از قبل میشناسیم یا کسی که پولش نقد باشه ، من میگم شما یه سر بیا اول تا قشم بازار رو بگرد ببین قیمت اجناس (عمده) با شهر خودتون چقدر تفاوت داره بعدش ببین چه کالایی رو بهتر میبرن ، چند بار اول از قشم جنس ببر ببین بازارش چطوره یا اصلا خودتون اهل کاسبی هستید ، بعدش که دستتون اومد میفهمید خود عمده فروشا و پخش کننده ها از کجا و چجوری تامین میکنند اجناسشون رو اونوقت برید تو کار واردات از امارات و خصب (عمان) بعدش اونجا هم به همین صورت یاد میگیرید اونا چجوری از چین و... میارن میرید اونجا.
واسه همین من میگم سرمایه تون خوبه اگه تهران نیستید یه مغازه اول از خودتون بخرید واسه سری اول جنس آوردن از قشم ۵ تا ۱۰ میلیون هم کفایت میکنه.
از شما که تاریخ عضویتتون به تاریخ عضویت من نزدیکه و احتمال میدم همسن باشیم واقعا بعیده توی همچین تاپیکی اسپم بدین !
من پایه ی خنده ام اما لطفا اینجا ترول بازی درنیارین که از موضوع اصلی تاپیک فاصله نگیریم
مرسی که همکاری میکنین و به خواسته های من احترام میزارین .
اگه پیشنهاد مناسبی دارین صمیمانه استقبال میکنم
Last edited by mehrabooni; 27-04-2016 at 22:23.
سلام
منم با بساز و بفروش موافقم
شما فرض بگیر زمینی بخرین متری 800،000 تومن 120 میشه 100 تومن ( اگه زمینی که می خرین بتونین در جایی بخرین که وام خورش ملس باشه برای مثال بعضی زمین ها وام های 4% دارن مثل زمین هایی که قسمت توریستی شهر هستن یا همونی که دوستمون گفتن بافت فرسوده یا ...)
میمونه 150 تومن
70 % اجازه بنا بدن بهت بهت راحت واحد 70 متری میده بقیشم پله و آسانسور
اگه وام بگیری میتونی تراکم بخری اضافه بنا و ماده 100 بازی انجام بدی اونوقته که سودت چندین برابر میشه !
یا اگه وام هم نتونی بگیری میتونی پیش فروش کنی یا مثلا بگی من کاغذ دیواری و کابینت و شیر آلات و ... اقلام سنگین که هزینه بالایی داره رو نمیزارم دو تا حسن داره هم تو هزینه نمی کنی و هم میزاری به سلیقه خریدار
تو سه طبقه بسازی با بقیه پولت بدون وام یا پیش فروش بقیه میسازیش
حالا ما بدترین حالتشو در نظر میگیریم
نه وام نه پیش فروش
الان واحد نوساز معمولا حداقل متری 1.8 تا 2 هستش
شما وقتی میفروشی 70 متری نیستش با پله میفروشی میشه 85
این هم کفه برای طبقات بالا کنسول می خوره تا 100 متری هم میشه هر طبقه ات
شد 285 متر از قرار متری 2 تومن چه قد شدش؟ 570 میلیون توی کمتر از یک سال برمیگرده منهای 250 که گداشتی 320 میلیون سود خالص
این بعد مالیش بودش توی هر کار با یه عالمه آدم لینک میشی تجربه دار میشی سرعتت بالاتر میره و خطاهات کمتر و کمتر
پروژه بعدیت شتاب بیشتری در سود آوری خواهی داشت چون دو پروژه همزمان کار می کنی توی همون یک سال و اینجوری که مثل بهمن پولت زیاد میشه
ولی توی این راه نیاز به حسابدار و یه مهندس عمران داری که سر جمع سره هر پروژه به هر کدومشون 10 تومن بدی مثل مروارید داخل صدف مواظب مالت هستن
من باشم این راه رو میرم چون ضرری که ناشی از تلورانس (تغییرات) قیمت مصالح هستش نسبت به سودش هیچه ولی مهمترین چیز آب کردن ساختمونه پس دقت کن چند واحده و کجا خواهی ساخت
با تشکر
نمیشه از تجربیات بقیه استفاده کنم که از همون اول کارمو با آوردن جنس از قشم شروع نکنم ؟
از همون اول کار برم اونور آب جنس بیارم
اینکه از کم شروع کنم به درجات بالاتر برسم بهتره .
اما اگه بخوام از قشم جنس بیارم احتمالا کارم نمیگیره
صد درصد آدمای زیادی هستن از قشم جنس بیارن
منظورم اینه تعدادشون نسبت به آدمایی که از اونور آب جنس میارن بیشتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)