سیم کارت که داره گران میشود بسته های 4 جی ایرانسل هم که از پارسال متنوع تر و گران تر ، اگه Adsl 15 درصد ارزون تر شده حتما به خاطر اینه که adsl ایران مفت نمی ارزه
سیم کارت که داره گران میشود بسته های 4 جی ایرانسل هم که از پارسال متنوع تر و گران تر ، اگه Adsl 15 درصد ارزون تر شده حتما به خاطر اینه که adsl ایران مفت نمی ارزه
قبلا می گفتن هر Stm سه هزار دلاره اما الان می گن 800 دلاره.
اگر این حرف صحت داشته باشه پس قیمت اینترنت 70 درصد کاهش داشته اما 15 درصد را به کاربران میدن
تا زمانیکه 2 پدیده نحس به نام انحصار زیرساخت و فیـلترینگ گسترده وجود داره عملا چیزی به نام اینترنت ارزان وجود نخواهد داشت چون هزینه فیـلتر کردن اینترنت بسیار سنگینه و اینا دارن هزینه اش رو از مشترک میگیرن. در این بین فقط یک کار میشه کرد که مشترک پول کمتری بده و اون تفکیک کردن اینترانت و اینترنت هست.
حالا میشه اینها رو جداگانه فروخت یا روی همین بسته های فعلی برای اینترانت تخفیف گذاشته بشه. فعلا هیچ ISP ای این کار رو نکرده ولی هیچ ISP توانایی اینکار رو هم نداره چون در اون صورت با هجوم عظیم کاربران و افت شدید شبکه اش مواجه میشه. نمونه نزدیکش میشه همین آسیاتک که برای شبکه داخلی خودش امتیازاتی رو در نظر گرفته و پلن های ارزون قیمتی معرفی کرد در صورتیکه زیرساخت لازم رو نداشت و الان شبکه به شدت بی ثبات شده و به قولی در مرحله منفجر شدن قرار گرفته.
اما با همه اینها من خوشبینم که با شکسته شدن انحصار مخابرات و ارائه VDSL از سوی شرکت ها در چند سال آینده شاهد اینترنت با کیفیت تری باشیم و فضا یک مقداری رقابتی بشه.
این جور ارزونی های بدون کنترل و بی سرو ته فقط به ضرر کاربره
اینم میشه مثل همون 20 درصد سال 92 برای اینکه شرکت ها این 20 درصد رو جبران کنن و از خجالت کاربر دربیانن و ازش بکشن دست گذاشتن روی روش هایی مثل :
کم کردن سرعت و ساعت دانلود شبانه
از بین بردن دانلود شبانه
جذب کاربر توسط شرکت به حد انفجار
کم کردن کیفیت و در نتیجه پینگ زیادتر
مشکل قیمت نیست مشکل نبود سازمانی برای نظارت بروی شرکت ها ست که هرکاری دوست دارن میکنن
تو ایران فقط فیلتریگ نیست که مشکل سازه فیلترینگ خیلی شدید تر و هوشمند تر رو کشورهای دیگه مثل امارات و ترکیه دارند و لی مشکلات ما رو ندارند ,
چیزی که هست و خیلی ها خبر ندارند deep packet inspection هست که ترجمه فارسیش میشه بازبینی عمیق پکت های دیتا که این یکی رو از خود غربی ها گرفتن اتفاقا چون چین همچین تکنولوژی نداره اصلا که بخواد به ایران بفروشه ، یه چیزی مثل تکنولوژی های کنترل موبایل که ایران از nokia و siemens میخرید ...
نوکیا که منحل شده و مایکروسافت در اختیار داره و زیمنس هم که ایران رو بعد از 88 تحریم کرد الحمدالله
وگرنه پینگ ایران مثلا , با گوگل در حد 60 میلی ثانیه هست من خودم این پینگ رو چند بار یه طور اتفاقی رو کامپیوترم داشتم
vdsl و حتی فیبر نوری هم بیان تاثیری نمیزاره چون deep packet inspection همون جوری که از اسمش هویداست پکت رو داغون میکنه یعنی عملا هرچی از کشور خارج میشه یا به کشور وارد میشه در سرور های دولتی پالایش میشه و در نهایت داغون ؛ برای مسائل امنیتی هم هست نه فیلترینگ سایت های بد
این مطلبی رو که شما می فرمائید از لحاظ فنی امکان پذیره ولی خیلی از کارشناس ها از چندین سال پیش نظرشون اینه که چنین کاری نه از لحاظ اقتصادی و نه از لحاظ امکانات فنی ایران اصلا قابل اجرا نیست.
علاوه بر اون به نظرم با این حجم تبادل اطلاعات مطمئنا باید گروه قابل توجهی از اپراتور انسانی باشه تا علاوه بر سیستم، بتونن خوب و بد محتواها رو تشخیص بده.
مگر اینکه محتوای بسته ها رو برای مدت محدودی آرشیو کنن به منظور بازبینی در صورت نیاز
اپراتور انسانی که هست یه سری خانم هستند و یه سری روحانی ، چند تا از عکس ها شون هم در حین انجام وظیفه بود که دست به دست میشد تو شبکه های اجتماعی
منبع مطلب هم من نیستم مجله های معتبر بین المللی (نه امریکایی) مثل فوربز , گلوب اند میل و غیره هستند که بعد از اتفاقات 88 فاش کردند که غرب به ایران deep packet inspection فروخته ... و همین طور که خدمتتون عرض کردم این تکنولوژی برای مسائل امنیتی در سطوح خیلی بالا هست و نه فیلترینک سایت های ضد اخلاقی , مثل دستگیری جاسوس و نظارت بر یک کاربر ویژه و غیرهم ...
آرشیو هم ممکنه بشه خدا میدونه آرشیو که کاری نداره هارد می خواد فقط شما فک کردید این هاردهایی که تو رک ها ی ایستاده تو اخبار و اینا نشون میده خیلی به هارد معمولی فرق میکنن ؟ نه ! هارد سروری هستن فقط
هدف من اطلاع رسانی بود دوست گرامی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)