تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: قهرمان این فصل اروپا؟

راي دهنده
43. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اتلتیکو مادرید

10 23.26%
  • بایرن مونیخ

8 18.60%
  • منچستر سیتی

5 11.63%
  • رئال مادرید

20 46.51%
صفحه 2 از 13 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 121

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 16-2015 | نیمه نهایی و فینال

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

جمله اولتون که یه شوخی هست فک کنم یا شایدم تنها بازی ای که دیدید از من سیتی همین بازی پی اس جی بوده !

چیزی که هضم کردن این مسئله رو سخت تر میکنه اینه که هر کدوم از تیمای راه یافته به این مرحله یه تیم سختو حذف کردن که هرکدوم هم صدرنشین لیگشون بودن . بایرن یووه صدرنشین رو حذف کرد . اتلتیکو بارسای صدرنشین رو . من سیتی پی اس جی صدر نشین رو . ولی رئال تیم سوم سری آ (که از بارسا در مجموع 7 گل خورد) ، تیم 8 بوندس لیگارو تونسته حذف کنه . اگه شانس هست یک الی دو بارش منطقی هست . سه بار یکم مشکوک بنظر میرسه . بازم این بود نظرم .
    رئال نزدیک بود بوسیله همین تیم 8 بوندس لیگا حذف بشه
    یا سالی که
    رئال به موناکو یا لیون خورد و حذف شد حتما دستکاری تو چینش تیمها بوده
    در اخر مهم همین نیمه نهایی و فینال هست که هر چهار قدرتمند هستن میترسم
    رئال اگه سیتی رو بزنه بازم به مشکوک بودن شما بیشتر دامن بزنه

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

قرعه کشی طبق حروف الفبا...!

از بین سه تیمی که می تونستن به رئال بخورن، فقط باید به بایرن مونیخ میخوردیم تا برخی طرفداران حاشیه فوتبال راضی بشن. تازه باس بازی برگشت هم تو آرنا میبود.

به هر حال این پولا باید یه جایی خرج بشه دیگه، فرقی نمیکنه رئیس فیفا از مسی خوب بگه و از رونالدو بد یا برعکس، هرکی بره و بیاد، جیبش رو ما پر میکنیم تا جلو همه دنیا اون گویی که ما میخوایم رو در بیارن.

البته این پولا رو دنگی گذاشتیم، یکم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشت، یکم من. الان هم هر دو راضی هستیم. یه سری که اصلا تو این مرحله نیستن نمی دونم چرا ناراضی هستن.

3. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

جان من سیتی!!بوی سوختنی داره میاد!!

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

جمله اولتون که یه شوخی هست فک کنم یا شایدم تنها بازی ای که دیدید از من سیتی همین بازی پی اس جی بوده !

چیزی که هضم کردن این مسئله رو سخت تر میکنه اینه که هر کدوم از تیمای راه یافته به این مرحله یه تیم سختو حذف کردن که هرکدوم هم صدرنشین لیگشون بودن . بایرن یووه صدرنشین رو حذف کرد . اتلتیکو بارسای صدرنشین رو . من سیتی پی اس جی صدر نشین رو . ولی رئال تیم سوم سری آ (که از بارسا در مجموع 7 گل خورد) ، تیم 8 بوندس لیگارو تونسته حذف کنه . اگه شانس هست یک الی دو بارش منطقی هست . سه بار یکم مشکوک بنظر میرسه . بازم این بود نظرم .
    فکر نمی کنم من با شما شوخی داشته باشم بعدش هم از لحاظ سبک بازی گفتم اگر با دقت جمله منو بخونید.

دوما شما تمامی اشتباهات داوری که به نفع تیم مورد علاقتون گرفته شده و به صورت علنی در تلویزیون پخش شده رو مشکوک در نظر نمی گیرید(البته چون حذف شدید) ؟ چیزی که قرعه کشی شده رو مشکوک به حساب میارید؟ البته برای طرفدارای بعضی از تیم ها منطقی وجود نداره و این حرفا فقط برای توجیه باختشون تو الکلاسیکو و حذفشون از CL باشه.

اگه قرار بود جهت گیری صورت بگیره مطمئنا توپی که از خط دروازه عبور کرده نباید مردود می شد و گلی که زده شده هم نباید آفساید یا خطا گرفته می شد مسئله اینه که دست دوستان به چیزی بند نیست دارند بهانه الکی میگیرند !

6. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

خیلی از دوستان اصرار میورزن که قرعه قوی هست براشون و سبک بازی من سیتی رو خطرناک تر از بایرن و اتلتیکو میدونن . در پاسخ بگم که بله سبک بازی من سیتی بسیار خطرناک تر از بقیه تیم های این مرحلست . بسیار تیم قوی ای هم داره .

لستر 3 - 1 من سیتی .
    لیور 4 - 1 من سیتی .
    لیور 3 - 0 من سیتی .
    من یو 1 - 0 من سیتی .
    تاتنهام 2 - 1 من سیتی .
    تاتنهام 4 - 1 من سیتی .
    آرسنال 2 - 1 من سیتی .

با این نتایج منم فک میکنم تیم بسیار قوی و خطرناکی داره این فصل من سیتی . سبک بازی رو نگفتم ! بسیار خطری بازی میکنه . دیگه نتایج دروغ نمیگه . سی دی گل هاش هم هست تو بازار . بگیرید و ببینید سبک بازی رو چون مطمئنا تصویر هم دروغ نمیگه . خوب شد که ایندفعه بازی رئال مهمتر از بازی دیگه این مرحله شد . سوزش داشت اگه یه تیمی مثل اتلتیکو که سبک بازی کم خطر تری نسبت به من سیتی داره در مقابل رئال قرار میگرفت .

منچستر سیتی تیم خوبیه . ولی دیگه وقتی با این نتایج میاید میگید سبکش خطرناک تر از بایرن و اتلتیکوست یکم مغرضانست . خواهشا وقتی هم کم میارید یا چیزی ندارید بگید بحث سوزش که کار بچه هاست رو به میان نکشید . خوشحال میشم جواب بدید و جواب بدم .

در مورد تصمیمات اشتباه داوری که به سود بارسا گرفته شده تو این چند سال هم بگم که اگر کمتر از تصمیمات اشتباهی که به سود رئال گرفته شده نباشه قطعا بیشترم نیست .

یه سوال هم بپرسم از دوستان رئالی . اگر بعد از مرحله گروهی 3 بار اسم تیم ضعیفتر تو هر مرحله دربیاد و بعدش اسم تیم بارسلونا دربیاد بطوریکه هر سه بار بازی رفت مهمان باشن چه واکنشی نشون میدن . مستندی بشه برای فردا . :|

8. 2 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خیلی از دوستان اصرار میورزن که قرعه قوی هست براشون و سبک بازی من سیتی رو خطرناک تر از بایرن و اتلتیکو میدونن . در پاسخ بگم که بله سبک بازی من سیتی بسیار خطرناک تر از بقیه تیم های این مرحلست . بسیار تیم قوی ای هم داره .

لستر 3 - 1 من سیتی .
    لیور 4 - 1 من سیتی .
    لیور 3 - 0 من سیتی .
    من یو 1 - 0 من سیتی .
    تاتنهام 2 - 1 من سیتی .
    تاتنهام 4 - 1 من سیتی .
    آرسنال 2 - 1 من سیتی .

با این نتایج منم فک میکنم تیم بسیار قوی و خطرناکی داره این فصل من سیتی . سبک بازی رو نگفتم ! بسیار خطری بازی میکنه . دیگه نتایج دروغ نمیگه . سی دی گل هاش هم هست تو بازار . بگیرید و ببینید سبک بازی رو چون مطمئنا تصویر هم دروغ نمیگه . خوب شد که ایندفعه بازی رئال مهمتر از بازی دیگه این مرحله شد . سوزش داشت اگه یه تیمی مثل اتلتیکو که سبک بازی کم خطر تری نسبت به من سیتی داره در مقابل رئال قرار میگرفت .

منچستر سیتی تیم خوبیه . ولی دیگه وقتی با این نتایج میاید میگید سبکش خطرناک تر از بایرن و اتلتیکوست یکم مغرضانست . خواهشا وقتی هم کم میارید یا چیزی ندارید بگید بحث سوزش که کار بچه هاست رو به میان نکشید . خوشحال میشم جواب بدید و جواب بدم .

در مورد تصمیمات اشتباه داوری که به سود بارسا گرفته شده تو این چند سال هم بگم که اگر کمتر از تصمیمات اشتباهی که به سود رئال گرفته شده نباشه قطعا بیشترم نیست .

یه سوال هم بپرسم از دوستان رئالی . اگر بعد از مرحله گروهی 3 بار اسم تیم ضعیفتر تو هر مرحله دربیاد و بعدش اسم تیم بارسلونا دربیاد بطوریکه هر سه بار بازی رفت مهمان باشن چه واکنشی نشون میدن . مستندی بشه برای فردا . :|
    چون مستند و زیبا صحبت کردین نه برخلاف بعضی ها، پاسختون رو با این سوال میدم که مگه بازی های لیگ جلوی تیم های مطرح نمایانگر عیار تیم هست؟ همین تیم منچستر سیتی که از آرسنال و لیورپول باخت، تیم PSG رو حذف کرد، تیمی که تو لیگ فرانسه از ۳۳ بازی فقط ۲ بار باخته . حالا اون وسط اسم چلسی رو نیاوردین ما ندیده میگیریم، شاید فکر کردین چلسی تیم ضعیفی هست.

اما برگردیم سر سوال اولم، نتایج لیگ چه ربطی به لیگ قهرمانان داره؟ مگه ندیدیم که تیم های زیادی تو لیگ ضعیف بازی کردن اما تو لیگ قهرمانان موفق نشون دادن؟ ولفسبورگ تیم ۸م جدول بوندسلیگا، رئال رو ۲-۰ تو زمین خودش برد. از گروه خودش به عنوان تیم اول بالا اومد. FYI منچستریونایتد هم تو گروهش بود.

چند سال هست فوتبال تماشا میکنید؟ برگردید به سال ۲۰۰۵، همین لیگ جزیره، لیورپولی که به تیم هایی مثل منچستر، چلسی، آرسنال، سیتی، بیرمنگام سیتی!، اورتون، کریستال پالاس و ... باخته بود اومد و قهرمان لیگ قهرمانان شد. همون چلسی ای که تو لیگ ازش شکست خورده بود رو تو نیمه نهایی حذف کرد رفت فینال. تیم صدر جدول لالیگا تو نیمه نهایی نیست اما تیم های دوم و سوم هستن. نتایج رو در رو هم موجود هست، CD گل هاش هم که گویا شما بهتر میدونید از کجا باید تهیه کرد.

10. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چون مستند و زیبا صحبت کردین نه برخلاف بعضی ها، پاسختون رو با این سوال میدم که مگه بازی های لیگ جلوی تیم های مطرح نمایانگر عیار تیم هست؟ همین تیم منچستر سیتی که از آرسنال و لیورپول باخت، تیم PSG رو حذف کرد، تیمی که تو لیگ فرانسه از ۳۳ بازی فقط ۲ بار باخته . حالا اون وسط اسم چلسی رو نیاوردین ما ندیده میگیریم، شاید فکر کردین چلسی تیم ضعیفی هست.

اما برگردیم سر سوال اولم، نتایج لیگ چه ربطی به لیگ قهرمانان داره؟ مگه ندیدیم که تیم های زیادی تو لیگ ضعیف بازی کردن اما تو لیگ قهرمانان موفق نشون دادن؟ ولفسبورگ تیم ۸م جدول بوندسلیگا، رئال رو ۲-۰ تو زمین خودش برد. از گروه خودش به عنوان تیم اول بالا اومد. FYI منچستریونایتد هم تو گروهش بود.

چند سال هست فوتبال تماشا میکنید؟ برگردید به سال ۲۰۰۵، همین لیگ جزیره، لیورپولی که به تیم هایی مثل منچستر، چلسی، آرسنال، سیتی، بیرمنگام سیتی!، اورتون، کریستال پالاس و ... باخته بود اومد و قهرمان لیگ قهرمانان شد. همون چلسی ای که تو لیگ ازش شکست خورده بود رو تو نیمه نهایی حذف کرد رفت فینال. تیم صدر جدول لالیگا تو نیمه نهایی نیست اما تیم های دوم و سوم هستن. نتایج رو در رو هم موجود هست، CD گل هاش هم که گویا شما بهتر میدونید از کجا باید تهیه کرد.
    موضوع توان سیتی نیست. ممکنه اتفاق فوتبالی رخ بده و سیتی با وجود شانس کمتری که به اعتراف همه داره بالا بیاد. موضوع آسون ترین قرعه ممکنه. بارسا هم میتونه در کنار سه تیم بهتر از خودش آسون ترین قرعه باشه

اینکه رئال ولفسبورگ رو 3-2 شکست میده و فقط یک گل تا حذف فاصله داره ضعف رئال در اون مقطع رو نشون میده و اتفاقا حساسیت روی قرعه ها بیشتر میشه. اگر یکی از 6 قرعه سخت تر برای رئال اتفاق افتاده بود چی می شد؟ نمیگم حتما بایرن یا اتلتیکو

جدول بازی های این فصل رو نگاه کنید یک طرفه شده

بایرن، اتلتیکو، بارسلونا، یوونتوس چهار مدعی قهرمانی یک طرف فینال

رئال مدعی دیگه قهرمانی یک طرف فینال

12. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

تفاوت کیفی لیگ برتر با لوشامپیونه از زمین تا آسمونه . همین یکی دو هفته پیش به یه تیم 9 تا زد پی اس جی تو لیگ . پی اس جی هم چمپیونز رو محک جدی برای خودش میدید . با این همه مهره هم بلان نتونست تیمشو تا نیمه نهایی بیاره . واقعا جای تعجب داره . چلسی هم واقعا این فصل ضعیف کار کرده . اینو که نمیشه کتمان کرد .

در مورد نتایج لیگ که لیست کردم منظورم به اون دوستمون بود که اگه من سیتی سبک خطرناکی داره که میتونه برای رئال مشکل ایجاد کنه چرا نتونسته حتی یدونه از بازیای مهم این فصلشو ببره ؟! (البته اگه بازیای پریمیر لیگ رو دنبال کرده باشن) به گفته ایشون این سبک خطرناک باید نمو پیدا کنه یجا یا نه ؟!

سطح بازی هایی که اون موقع انجام میشد با الآن فرق کرده . نمیشه قیاس کرد . آیا شما بعد از لیور 04-05 تیم دیگه ای هم سراغ دارید که اینگونه بدون بدست آوردن جایگاه تاپ در جدول لیگش بتونه قهرمان سی ال بشه ؟!

در کل بحث سر قرعست . چه بخواید چه نخواید باید قبول کنید رئال آسونترین قرعه ها نصیبش شده که نمونش واقعا گیر نمیاد حتی لیورپول 04-05 که مثال زدید تونست چلسی قهرمان پریمیر لیگ و یووه قهرمان سری آ رو برای رسیدن به فینال ببره . هر سال هم این اتفاق برای تیم ها میوفته . ولی میتونید این حرفو برای رئال هم بزنید ؟!

14. 3 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من به man city رای دادم
    البته شانس قهرمان من سیتی و بایرن مونیخ به یک اندازست یکم بایرن بیشتره ولی به من سیتی رای دادم!
    دلیلشم این هست که هر دو مربی دارن که فصل آخرشونه

داره خودمونی میشه _SunOS_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

تفاوت کیفی لیگ برتر با لوشامپیونه از زمین تا آسمونه . همین یکی دو هفته پیش به یه تیم 9 تا زد پی اس جی تو لیگ . پی اس جی هم چمپیونز رو محک جدی برای خودش میدید . با این همه مهره هم بلان نتونست تیمشو تا نیمه نهایی بیاره . واقعا جای تعجب داره . چلسی هم واقعا این فصل ضعیف کار کرده . اینو که نمیشه کتمان کرد .

در مورد نتایج لیگ که لیست کردم منظورم به اون دوستمون بود که اگه من سیتی سبک خطرناکی داره که میتونه برای رئال مشکل ایجاد کنه چرا نتونسته حتی یدونه از بازیای مهم این فصلشو ببره ؟! (البته اگه بازیای پریمیر لیگ رو دنبال کرده باشن) به گفته ایشون این سبک خطرناک باید نمو پیدا کنه یجا یا نه ؟!

سطح بازی هایی که اون موقع انجام میشد با الآن فرق کرده . نمیشه قیاس کرد . آیا شما بعد از لیور 04-05 تیم دیگه ای هم سراغ دارید که اینگونه بدون بدست آوردن جایگاه تاپ در جدول لیگش بتونه قهرمان سی ال بشه ؟!

در کل بحث سر قرعست . چه بخواید چه نخواید باید قبول کنید رئال آسونترین قرعه ها نصیبش شده که نمونش واقعا گیر نمیاد حتی لیورپول 04-05 که مثال زدید تونست چلسی قهرمان پریمیر لیگ و یووه قهرمان سری آ رو برای رسیدن به فینال ببره . هر سال هم این اتفاق برای تیم ها میوفته . ولی میتونید این حرفو برای رئال هم بزنید ؟!
    همون لیگ برتر انگلیس فصل 2012 - 2011 چلسی تو لیگ ششم شد ولی تو جام باشگاه ها قهرمان شد

17. این کاربر از _SunOS_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •