تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 10 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 97

نام تاپيک: کارت گرافیک زیر 300 تومن

داره خودمونی میشه Alireza-m313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

پس انتخابت مجبورا 740 هست.
    اگه کارت خودت رو رد کنی شاید بتونی gddr5 رو بخری
    ولی انتظار تفاوت کارآیی بالایی نداشته باش

فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk
    سلام
    قیما gt 740 دقیقا چند است؟
    ایا روی مادربورد ddr3 میشه کارت gddr5 انداخت؟همونطور که گفتم من بازی هارو روی رزولیشن 1270×720بالا میارم و روی کیفیت متوسط و فقط بازی روون باشه حالا 60 فریم هم نداد مهم نیست 30 فریم هم بده بسه

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوست عزیز با این بودجه میتونین گرافیک GT 740 2GB DDR3 را هم تهیه کنین که مقداری از گرافیک GT 730 2GB DDR3 قویتره
    قیمت چنده ؟ فکر کنم باید پاور رو هم عوض کنم قیمت پاور مناسب این کارت چنده حدودا؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان!

دوستان عزیز و گل من بازی هارو روی رزولیشن 1270×720 بازی میکنم و نمیخوام بازی رو روی very high یا high بالا بیارم همون medium هم باشه عالیه نمیخوام 60 فریم بگیرم فقط بازی روون باشه و گیر نکنه بسه برام مثلا 30 فریم بده

بعدش دوستان پاور من دقیقا چند وات است؟
    Gate pe9000
    هیچ جاش چیزی از وات ننوشته!

بعدشم اگر gt 730 بدرد نمیخوره نظرتون درباره radeon r7 240 چیه؟

اگر میتونین از amd هم کارت هایی رو معرفی کنین چون قیمتای خوبی داره ولی من نمیشناسم
    بعدشم اگرقرار شد gt 740 رو بگیرم این کارت توی همون رزولیشنی که گفتم مثلا بازی witcher 3 رو چجوری میاره بالا؟
    و چه پاوری باید تهیه کنم

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ! حداقل 740 برای بازی ! خودتون میتونید بنچمارک هارو ببنید ! 730 رو بعید میدونم فریم درست و حسابی بده رو رزولوشن HD ! بعد به بقیه قطعاتتون هم بستگی داره !
    پاورتون هم 100 درصد متفرقس ، همین که تا الان قطعاتتونو مرخص نکرده جای شکر داره ! کارت گرافیک که بگیرید 100 درصد آسیبشو میزنه بلاخره !

5. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

دوست عزیز این مشکلاتی که در رابطه با اجرای بازی عنوان کردین به این علت هست که کارت گرافیک gt 620 کارتیه که برای کارهای اداری و بازیهای سبک طراحی شده
    و یه نکته مهم دیگه 64 بیت بودن کارت گرافیک 620 هست که این مشکل رو 2 برابر میکنه این کارتهایی که معرفی شد 128 بیت هستن
    و یه نکته دیگه اینکه فریم بالا گرفتن در بازی به غیر از گرافیک به CPU و میزان RAM سیستم هم بستگی زیادی داره
    مثلا همین بازی witcher 3 که نام بردین برای اجرای بدون مشکل به Core i5-2500 و 6 گیگ رم و گرافیک GTX 660 به بالا نیاز داره ولی با سخت افزار پائینتر هم اجرا میشه ولی با مشکل و فریم دهی پائین

در مورد پاورتون هم همونطور که دوستمون گفتن متفرقه هست و ممکنه به قطعات دیگر سیستم آسیب جدی بزنه
    مثلا قبلا یه پاوری با مارک متفرقه دیده بودم که روی اون زده بود 1000 وات ولی وقتی با دستگاه تست پاور تست شد 180 تا 200 وات بود و مدل 1500 واتش هم 250 وات ریل بود

کاربر فعال نرم‎افزار و سیستم‎عامل Pr0m3en's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام
    قیما gt 740 دقیقا چند است؟
    ایا روی مادربورد ddr3 میشه کارت gddr5 انداخت؟همونطور که گفتم من بازی هارو روی رزولیشن 1270×720بالا میارم و روی کیفیت متوسط و فقط بازی روون باشه حالا 60 فریم هم نداد مهم نیست 30 فریم هم بده بسه
    درود قیمت ها رو تو لیون چک کن
    بله رم گرافیک ربطی به رم سیستم نداره

فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام ! حداقل 740 برای بازی ! خودتون میتونید بنچمارک هارو ببنید ! 730 رو بعید میدونم فریم درست و حسابی بده رو رزولوشن HD ! بعد به بقیه قطعاتتون هم بستگی داره !
    پاورتون هم 100 درصد متفرقس ، همین که تا الان قطعاتتونو مرخص نکرده جای شکر داره ! کارت گرافیک که بگیرید 100 درصد آسیبشو میزنه بلاخره !
    Wow!
    ینی چی پاور متفرقس یعنی مارکش ناشناخته هست؟ من تا الان دو سال ازش استفاده کردم مثل سالت برام کار کرده بدون اینکه یه ذره داغ کنه یا گرم بشه! یا یه بار سیستم ریست بشه !

با وجود radeon r7 250 فک کنم دیگه نباید برم gt 740 رو بخرم چون خیلی تفاوت قیمت ندارن ! و در عوض r7 250 خیلی قدرتمند تره!
    ممنون از پاشخت دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوست عزیز این مشکلاتی که در رابطه با اجرای بازی عنوان کردین به این علت هست که کارت گرافیک gt 620 کارتیه که برای کارهای اداری و بازیهای سبک طراحی شده
    و یه نکته مهم دیگه 64 بیت بودن کارت گرافیک 620 هست که این مشکل رو 2 برابر میکنه این کارتهایی که معرفی شد 128 بیت هستن
    و یه نکته دیگه اینکه فریم بالا گرفتن در بازی به غیر از گرافیک به CPU و میزان RAM سیستم هم بستگی زیادی داره
    مثلا همین بازی witcher 3 که نام بردین برای اجرای بدون مشکل به Core i5-2500 و 6 گیگ رم و گرافیک GTX 660 به بالا نیاز داره ولی با سخت افزار پائینتر هم اجرا میشه ولی با مشکل و فریم دهی پائین

در مورد پاورتون هم همونطور که دوستمون گفتن متفرقه هست و ممکنه به قطعات دیگر سیستم آسیب جدی بزنه
    مثلا قبلا یه پاوری با مارک متفرقه دیده بودم که روی اون زده بود 1000 وات ولی وقتی با دستگاه تست پاور تست شد 180 تا 200 وات بود و مدل 1500 واتش هم 250 وات ریل بود
    ممنون از پاسخت
    ولی من دوتا تجربه رو توی زندگیم داشتم یکی اینکه توی اجرای روان بازی ها کارت گرافیک 97 درصد مهمتر از بقیس
    اینو دیدم با چشمای خودم

و تجربه دیگرم دروغ بودن سیستم های مورد نیازی که برای بازی ها میگن!
    برای مثال حداقل کارت گرافیک برای بازی assassins creed black flag کارت gtx 260 بود !
    درصورتی که من با این کارت تونستم بالا بیارم بازی رو (البته نمیشد بازی کنی زیر 15 تا فرسم میداد)
    ولی با کارت gt240 روی کیفیت high و همین رزولیشن به راحتی بالا اومد !!

اینارو خودم دیدم !

ممنون از پاسخ شما

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

Wow!
    ینی چی پاور متفرقس یعنی مارکش ناشناخته هست؟ من تا الان دو سال ازش استفاده کردم مثل سالت برام کار کرده بدون اینکه یه ذره داغ کنه یا گرم بشه! یا یه بار سیستم ریست بشه !

با وجود radeon r7 250 فک کنم دیگه نباید برم gt 740 رو بخرم چون خیلی تفاوت قیمت ندارن ! و در عوض r7 250 خیلی قدرتمند تره!
    ممنون از پاشخت دوست عزیز
    دوست عزیز اکثر این پاور ها 200 وات و یا حتی کمتر هستن والی اگه وات قابل قبولی (400 وات یا بالاتر) داشت مطمئن باشین شرکت سازنده بر روی برچسب پاور با فونت درشت درج میکرد و روی اون مانور میداد

به عکس زیر توجه کنین هیچ واتی بر روی برچسب درج نشده:
      محتوای مخفی: EGate PE-9000 

اگه روی این پاورها فشاری نباشه ممکنه به خوبی کار کنن ولی اگه تحت فشار قرار بگیرن مثلا اگه بخوان گرافیک قدرتمند و پر مصرف را تغذیه کنن اونموقع مشکلاتشون شروع میشه و کم میارن و ممکنه به اون گرافیک و حتی قطعات دیگر سیستم صدمات جبران ناپذیری وارد کنن.

ممنون از پاسخت
    ولی من دوتا تجربه رو توی زندگیم داشتم یکی اینکه توی اجرای روان بازی ها کارت گرافیک 97 درصد مهمتر از بقیس
    اینو دیدم با چشمای خودم

و تجربه دیگرم دروغ بودن سیستم های مورد نیازی که برای بازی ها میگن!
    برای مثال حداقل کارت گرافیک برای بازی assassins creed black flag کارت gtx 260 بود !
    درصورتی که من با این کارت تونستم بالا بیارم بازی رو (البته نمیشد بازی کنی زیر 15 تا فرسم میداد)
    ولی با کارت gt240 روی کیفیت high و همین رزولیشن به راحتی بالا اومد !!

اینارو خودم دیدم !

ممنون از پاسخ شما
    در اجرای بازی ها و مخصوصا بازی های جدید به غیر از گرافیک قدرت و تعداد هسته های CPU بسیار مهم هستن

و سیستم پیشنهادی که توسط سازندگان بازی ارائه میشه دقیق و سیستم ایده آل برای اجرای بازی بدون مشکل هست

بله منم گفتم خدمتتون که ممکنه با سخت افزار ضعیف و کمتر از سیستم پیشنهادی هم اجرا بشن ولی با فریم دهی پائین و مشکلات و کرش کردن های متعدد و ... که در این موارد گیمر از بازی هیچ لذتی نمیبره

موفق باشین
    Last edited by EhsanCPU; 05-04-2016 at 00:07.

11. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوست عزیز اکثر این پاور ها 200 وات و یا حتی کمتر هستن والی اگه وات قابل قبولی (400 وات یا بالاتر) داشت مطمئن باشین شرکت سازنده بر روی برچسب پاور با فونت درشت درج میکرد و روی اون مانور میداد

به عکس زیر توجه کنین هیچ واتی بر روی برچسب درج نشده:
      محتوای مخفی: EGate PE-9000 

اگه روی این پاورها فشاری نباشه ممکنه به خوبی کار کنن ولی اگه تحت فشار قرار بگیرن مثلا اگه بخوان گرافیک قدرتمند و پر مصرف را تغذیه کنن اونموقع مشکلاتشون شروع میشه و کم میارن و ممکنه به اون گرافیک و حتی قطعات دیگر سیستم صدمات جبران ناپذیری وارد کنن.

در اجرای بازی ها و مخصوصا بازی های جدید به غیر از گرافیک قدرت و تعداد هسته های CPU بسیار مهم هستن

و سیستم پیشنهادی که توسط سازندگان بازی ارائه میشه دقیق و سیستم ایده آل برای اجرای بازی بدون مشکل هست

بله منم گفتم خدمتتون که ممکنه با سخت افزار ضعیف و کمتر از سیستم پیشنهادی هم اجرا بشن ولی با فریم دهی پائین و مشکلات و کرش کردن های متعدد و ... که در این موارد گیمر از بازی هیچ لذتی نمیبره

موفق باشین
    سلام
    مثل اینکه باید به فکر خریدن پاور هم باشم !
    خب الان پاوری که بتونه از پس gt 740 بر بیاد چی هست؟و قیمتش چنده ؟

و دومین سوالم اینه که سی پی یو من apu a4 3400 هست و رمم هم 4 شنیده بودم که این apu ها خودشون دارای تراشه گرافیکی هستن و اگر با کارت هم مدل تراشه خودشون مچ بشن خیلی قوی میشن !
    میشه یه کم اطلاعات درباره این بهمن بدین ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •